Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldu Sadıka ne kadar plan yaparsan yap bazen olmuyor işte açıkçası sadece Matrakçı için üzülüyorum..

Kanuni Sadıka ile işi bitince bir yandan elma yiyip bir yandan da kadının yüzüne bile bakmadan çekilebilirsin dedi ya..Off çok iğrenç bir duygudur kanımca..Tamam senden hevesimi aldım,şimdi git der gibiydi...Resmen kadınlar mal gibi görülmüş...(

işte hürrem gibi aşkının arkasında duracaksın..
dikileceksin karşısına bu,bu diyeceksin!

mahi gibi arkasından iş çevirmeyeceksin.. dalavere,entrika,can alma,zehirleme vs vs vs..

Hürrem'e aşkından Mahidevran ile birlikte olmayan Süleyman şimdi Sadıka ile nasıl birlikte oldu?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

Hürrem'e aşkından Mahidevran ile birlikte olmayan Süleyman şimdi Sadıka ile nasıl birlikte oldu?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

çok güzel bir noktaya değinmişsin..

demek ki hürreme olan aşkından dolayı değilmiş mahiyle olmaması..
yani aşk var elbette de,sadakat duygusundan değilmiş onunla olmaması..

hani mahidevrana 'sen aramızdaki muhabbeti öldürdün' demişti ya o zehirleme girişimi olayından sonra,
demek sebep sadece onu artık istememesi,kızması ve soğumasıymış..
tamamen kişisel yani,hürremle ve ona olan aşkıyla ilgisi yok..
zaten sülümanda,sadakat duygusu da yok!
yada belki de aşık olması,ona sadık kalması gerektiği anlamına gelmiyor..
yada o devirde,o konumda bunun gerekliliği yok..

(sabah sabah beyin fırtınasına bakın be :86:)

sülüman bu defa avcunu yalayacağa benziyor nitekim hürem işe el attı
o elma alsın yesin,hazır hançer de var,mahi dıyarsa:hürremin süloşa yasak koyduğunu kriz geçirir,eminim nilgar bunu fırsat bulup kullanır

yaa arkadaşlar...bu sadece bir kurgu bildiğiniz üzre...ama gerçekte anlatılan kanunii sadece bir kez bu girişimde bulunmuş o cariyedede hürremi bulamayınca bu işe son verip hürremi nikahın almış ve hürrem,hükümdara nikah kıydırabilen tek sultan olarak tarihe geçmiştir...ne yazıkki onun döneminde sarayda cariye olan haremdeki kızlara...çürüyüp gitmişler...zaten bu dönemle beraber kadınlar arası ilişki yayılmaya başlamış erkeksizlikten dolayı

Öldür beni diye gösterdi öldürürüm seni deseydi daha iyiydi:88:

Olur mu Kardelencim, Hürrem akıllı davrandı.Hani sen dili ben dili varya ilişkide onu uyguladı.Sen beni seviyosun başkalarıyla halvete giriyosun öldürürüm seni dese ters teperdi, dırdırcı olurdu.O ne yaptı böyle yaparak beni üzüyosun öldürüyosun dedi.Sülümanda bu restten sonra başkalarıyla halvete girerse yuh olsun

Ay ne bileyim midem bulandı sülümandan

aşkın ömrü 3 yıl.3 çocuk oldu.mahiye de aşıkmış.hürrem anca entrikalarla bağlayacak kendine.

mahidevran seni şimdi çhokk daha iyi anlıyorum

yalnı ben çok sıkılmaya başladım.Bu tarihi bir dizi ,tarihi karakterlerin ismi aynen geçiyor.bence konuyu çok farklı yorumlamışlar ,bu da diziyi basitleştirmeye başladı.ben izlerken ya gerçekte ne olmuş bir gidip görebilsek diyorum.Eminim çok çok farklıydı.

halvet olmuş işte
hep at sırtında değilmiş

sülümanın tek hatice adlı kız kardeşi var diye biliyodum bu hatun üvey bacımı anlamadım :)

evet gidip görmek lazım
padişahlar toplasanız hayatları boyunca 2 ay sarayda kalmamışlardır diyor bir tarihçi
bu 30 ve üstü çocuklar bu 2 ayda oluyorsa kaftanını atsa hamile kalır tezini doğrular gibi:))
neyse ne film işte
tarihi bugün ile bağdaştırmak burada saçma geliyor
hürremin son sahnede sülümana davranışı cidden etkileyici
hançeri süleymana soksa bu kadar acıtmazdı..

Bu arada Pargalı versin ikizini Nigar Kalfaya alsın kardeşini saraya damat :)))

Cariyede Hürremi bulamadığı için değil nikah kıyması, Hürrem azad edildiği için halvete gelmiyor Sülüman efendi de bu nedenle nikahına alıyormuş Hürremi, kaynaklarda böyle geçer.
Sülümanın maşallah Hürremi aradığı falan yok farklı tatlar denemek istiyo Sadıka midesini bozmuştur gerçi:86:

dün nigar kalfa mahidevranın yanına giderken başında kukuletası yoktu
mahinin odasına girdiğinde kukuleta başındaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…