Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bence izleyici sayısını düşürür bu kanal değiştirme durumu:26:

kızlar selvi boylm al yazmalım ı dizeye uyarlıyolrmış kadir inanırın rolünü leo ya vermişler. yani leo bence kesn ölck bu dizide.

ntv mi ntv'de genellile böyle şeyler yayınlanmaz,yanlış anlaşılma falan olabilir mi:44: ya da ntv vizyonunu değiştiriyor olabilir

Aradım taradım ntv ile alakalı mini minnacık bir haber bile yok. Tnt ye geçtiği yazıyor heryerde. Belki arkadaş tnt yi yanlış anlamış olabilir :44:

Aradım taradım ntv ile alakalı mini minnacık bir haber bile yok. Tnt ye geçtiği yazıyor heryerde. Belki arkadaş tnt yi yanlış anlamış olabilir :44:

eminmisinin tnt olduğuna başka kanal diye duydum inş tnt dir dizi 2yıl daha sürcekmiş bu arada şehzade mustafayı mehmet günsur canlandırcakmış

Yeni kanalı TNT. Ben de öyle okudum.Hatta Kanal D ya da TNT alacakmış, sonuç olarak TNT almış.

Milliyet'indün duyurduğu dizi transferleri için TVen yapımcılara rekor ücretlerödeyecek...

Güncelleme:13Temmuz 2011 08:15

En popülerdizilerden "Muhteşem Yüzyıl" ile "Behzat Ç."nin Doğuş YayınGrubu'nun yeni ulusal kanalı TVen'e transferi, televizyon dünyasında büyük sesgetirdi.
TVen ekim ayı itibariyle NTV Spor'un ulusalfrekansından yayın yapmaya başlayacak. TVen'in her iki diziye ne kadar paraödediği merak konusu oldu. Taraflar arasındaki bir süredir devam edengörüşmeler anlaşma şartları arasında yer alan 6 milyon dolarlık cezai şartnedeniyle gizli tutuluyordu. Ancak pazartesi günü son görüşmeler yapıldı veimzalar atıldı. Show TV Eski Genel Müdürü Saner Ayar'ın yönetim katınayerleşmesinin ardından "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisini transfer ederekdikkatleri üzerine çeken TNT'nin "Muhteşem Yüzyıl"ın da peşindeolduğu biliniyordu.

Zirveyigarantiledi

TNT'nin 39bölüm için 50 milyon doları gözden çıkardığı gündeme gelirken TVen elini çabuktuttu ve sıkı pazarlık sonrası Timur Savcı'nın patronu olduğu Tims Prodüksiyonimzalı "Muhteşem Yüzyıl"ı transfer etmeyi başardı. TVen, başrolünüHalit Ergenç ve Meryem Uzerli'nin paylaştığı diziye 39 bölüm için 45 milyondolar verdi. Böylece Show TV'de 500 bin TL'ye malolduğu bilinen dizinin 1bölümü için TVen 1.1 milyon dolar, yani 1.9 milyon TL ödemiş olacak.
Timur Savcı 2010 yılını 52 milyon TL ciro ve 5milyon TL kârla kapatarak Forbes dergisinin "Türkiye'nin en çok kazananyapımcısı" listesinde birinci olmuştu. Savcı'nın önümüzdeki sene debirinciliği kimseye kaptırmayacağı şimdiden kesinlik kazanmış oldu.

Bölüm başı400 bin

Kanalınikinci dev transferi Star TV'nin fenomen polisiyesi "Behzat Ç."ninkanal değiştirecek olması ise dizinin tutkunları için büyük bir sürpriz oldu.Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünü oynadığı dizi için TVen, "MuhteşemYüzyıl"daki gibi toplu bir rakam üzerinden anlaşma yapmadı. TVen yönetimiSerdar Akar ve Tarkan Karlıdağ'ın şirketi Adam Film'in yapımcılığını üstlendiği"Behzat Ç."yle bölüm başına 400 bin TL üzerinden anlaşma yaptı. Yapımşirketi "Behzat Ç." için Star TV'den ise yaklaşık 275 bin TLalıyordu.

NTV haberedevam edecek

Doğuş YayınGrubu'nun akışı değiştirilip haber formatından uzaklaştırılacağı ya dakapatılacağı söylentilerinin
gündeme geldiği ünlü kanalı NTV'nin iseiddiaların aksine daha da büyüyerek haber ağırlıklı yayınına devam edeceği açıklandı.Ayrıca NTV'nin Vedat Milor'un "Tadı Damağımda" ve "Doğada TekBaşına" gibi sevilen life style programları da devam edecek.

TVEN ne ola ki böyle bir kanal mı var:26::26:
keşke hiç kanal değiştirmeseydi yada kanal d gibi bilindik bir kanala geçseydi

TVEN ne ola ki böyle bir kanal mı var:26::26:
keşke hiç kanal değiştirmeseydi yada kanal d gibi bilindik bir kanala geçseydi

kesin ntv mi şimdi

NTV işte ben de ilk başta NTV'nin konseptine uygun değil diyordum ama NTV yayınlarında değişiklik yapıyormuş:44:

Kızlar Tven Doğuş Yayın grubunun sonbaharda NTV Spor'un ulusal frekansından yayına başlaması planlanan yeni kanalı. Yani henüz yayına başlamadı. Ntv ye falan geçmiyor dizi. Dizinin Ntv ye geçeceğiyle alakalı herhangi bir haber yok. Tnt ye geçeceği söyleniyordu fakat son bikaç günkü haberlere bakılırsa yeni açılacak olan tven e geçecekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…