Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

espri yaptım canım.hani sanki hürremle röportaj yapmışlar gibi ya

geçenlerde kanalde de mahpeyke kösem sultan vardı bence o film daha tarihiydi kadınların kapalı giyinmesi
1.ahmedin kendini camiye kapatması filan
kösem sultanda hürremin gelininin gelini oluyor hürrem gibi devlet işlerinde etkili biri ama kösemin gelini turhan dahada betermiş öncekilerine göre..

padişahlarımızın hepsi kadınlara düşkünmüş türk kızları az gelmişde dışarıdan getirtmişler

Her bölümde doğuran Hürrem Sultan'ın türbesine çocuğu olmayan kadınlar mum dikip çaput bağlasın!

YÜKSEL AYTUĞ

Her bölümde doğuran Hürrem Sultan'ın türbesine çocuğu olmayan kadınlar mum dikip çaput bağlasın!

YÜKSEL AYTUĞ

Hürrem de maşallah her halvet sonrası hamile cidden :)) Ancak Yüksel Aytuğ biraz dozajı kaçırmış kanımca...Kendince espiri yapmış..Ama yıllarca bebek sahibi olmak için uğraşan insanlarla dalga geçmek gibi olmuş bu sözleri..

Düşünerek konuşmak gerek..

Kızlar bence Hürrem lokumu Leo'ya yedircek,çoluğunu çocuğunu bırakıp hiç bir yere gitmez o

ben de sanmıyorum leo ile olacağını,ona pas vereceğini..çok akıllı kadın hürrem..ne kendini ne de çocuklarını tehlikeye atmaz...

en başta sülümandan nefret ediyordu ama artık çok aşıkkk hiç sanmıyorum yiyeceginii
zati ölürse hürrem film biter kiiiiiiiiiii

Hürrem zaten eceliyle ölüyor..boğularak ya da bıçalanarak vs ile değil....

Dizilerin sezon sonu finalleri yaşanırken bu yıl Show Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinin yapımcıları ve başrol oyuncuları Kanal D' de yayınlanan Beyazıt öztürk'ün sunduğu Beyaz Show programına katılarak bir ilki gerçekleştirdiler. Herkesin merakla izlediği bu gelişme bugün çıkan haberler ve gelişmeler ile yeni bir boyut kazandı.

Maddi sıkıntı içinde olan kanal, ödemeleri geciktirdikçe yüksek bütçeyle yapılan Muhteşem Yüzyıl'da zor durumda kalıyordu.

Şimdi Muhteşem Yüzyıl'ı alarak hem çarşambanın lideri olmak hem de en büyük rakibinin en iyi işini elinden alma hırsında olan iki kanal var. Biri Kanal D, diğeri ise TNT.

Geçtiğimiz yılllarda birlikte başarılı sezonlar geçiren Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel rol aldıkları diziyi ve kanalı zirveye taşımışlardı. Bu ikilinin yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl'da tekrar Kanal D 'de ya da TNT'de olma olasılıkları konuşuluyor.

TNT de, Muhteşem Yüzyıl'ı alarak da izleyiciye kanal alışkanlığını pekiştirmeye çalışacak.

Kanal D ye geçsinnnn, en güzel diziler ordaaa

bencede kanal d ye geçsin.........kanalı değiştirecekse.................

Dizi 60 milyon dolara! TNTye geçmiş :/ bizde çıkmıyor malesef netten izliycez artık.
seyrettiğim tek diziydi yazık oldu benim açımdan

Habershow'un edindiği özel bilgiye göre Saner Ayar "Muhteşem transferi" bugün bitirdi. Başrollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli ve Nebahat Çehre'nin oynadığı dizi için ödenecek olan rakam müthiş.

TNT "Muhteşem Yüzyıl"ın yapımcısı Tim's Prodüksiyon'a 3 yıllık anlaşma karşılığında 60 milyon dolar ödeyecek.

Yani "Muhteşem Yüzyıl"ın bölüm başına kazanacağı para 1 milyon TL'den fazlaya gelecek.

Bakalım "Muhteşem Transfer" televizyon dünyasında nasıl yankı bulacak..

alintidir...

ooyyy oyyy massalah tnt cok zengın bır kanal mı kı yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…