Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
çok özledim,bir an önce başlasın dizim,muhteşem süylöşum,cazibe hürroşum,ah özledim sizi...bu arada kızlar bir arkadaşım dişi yavru kedi almış,bem beyaz,gözler biri mavi birisi de yeşil,tüy yumağı,adını da hürrem koymuş,gidim hasretimi onda gidiriyorum,dizim başlayana dek:24:

Halvet mi. Ülen fetihleriyle dünyada kendisinden Solomon the Magnificent yani Muhteşem Süleyman diye bahsettiren, Osmanlıyı en geniş sınırlara kavuşturan, Viyana kapılarına dayanan, Fransa'ya diz çöktürmüş, bir gitti mi 6 ay seferden gelmeyen, hayatı at tepesinde, fetihlerle geçen padişahı halvet uşağı, karı düşkünü yaptınız bee. Ne merkalıymışsın sevişgenliğe, başkasının sevişmesini izlemeye. Kanuninin kemikleri sızım sızım sızlıyordur. Zaten yeterince yanlış var ve Kanuni ve Harem yanlış aktarılıyor. Hangi tarihi dizi ve film sırf yatak sahnelerinden oluşur. Tarihi film ve dizi de savaş olur bol bol savaş sahnesi.

Tarihi dizi ve filmler özen ister, ciddiyet ister pembe dizilere benzemez. Bir belgesel çekiyormuş gibi dikkatli, dosdoğru olmalı. Neden şanlı tarihimiz varken çekilen tarihi ve dizi filmler bu kadar az çünkü kimsenin maçası yemiyor. Hem iyi bir tarih bilgisi ve bunun doğruca aktarılması var hem de çok yüksek bütçe gerktiriyor.

Nihayet savaş sahnesi yapmışlar. Eldeki imkanlara ve ekibin tecrübesine göre anca bu kadar olur dedim. Yani 300 spartalı gibi oyuncular hariş herşey tamamen yapay olmuş ama olsun buna da şükür.

Ve dizi Edirne'de çekiliyormuş ben daha gitmedim. Ne kadar kalacaklar acaba Edirne'de. En kısa zamanda seti, oyuncaları görmeye gidicem. Ne kadar sokulabilirsem artık :D Bayram geçsin bi...

biz bu konuları önceki sayfalarda konuşmuştuk :111:

savaş,kan,gözyaşı görmektense; aşk,halvet görmeyi tercih ederim :124:

Halvet mi. Ülen fetihleriyle dünyada kendisinden Solomon the Magnificent yani Muhteşem Süleyman diye bahsettiren, Osmanlıyı en geniş sınırlara kavuşturan, Viyana kapılarına dayanan, Fransa'ya diz çöktürmüş, bir gitti mi 6 ay seferden gelmeyen, hayatı at tepesinde, fetihlerle geçen padişahı halvet uşağı, karı düşkünü yaptınız bee. Ne merkalıymışsın sevişgenliğe, başkasının sevişmesini izlemeye. Kanuninin kemikleri sızım sızım sızlıyordur. Zaten yeterince yanlış var ve Kanuni ve Harem yanlış aktarılıyor. Hangi tarihi dizi ve film sırf yatak sahnelerinden oluşur. Tarihi film ve dizi de savaş olur bol bol savaş sahnesi.

Tarihi dizi ve filmler özen ister, ciddiyet ister pembe dizilere benzemez. Bir belgesel çekiyormuş gibi dikkatli, dosdoğru olmalı. Neden şanlı tarihimiz varken çekilen tarihi ve dizi filmler bu kadar az çünkü kimsenin maçası yemiyor. Hem iyi bir tarih bilgisi ve bunun doğruca aktarılması var hem de çok yüksek bütçe gerktiriyor.

Nihayet savaş sahnesi yapmışlar. Eldeki imkanlara ve ekibin tecrübesine göre anca bu kadar olur dedim. Yani 300 spartalı gibi oyuncular hariş herşey tamamen yapay olmuş ama olsun buna da şükür.

Ve dizi Edirne'de çekiliyormuş ben daha gitmedim. Ne kadar kalacaklar acaba Edirne'de. En kısa zamanda seti, oyuncaları görmeye gidicem. Ne kadar sokulabilirsem artık :D Bayram geçsin bi...

Evet tatlım sevişgenliğe çok meraklıyız, hayırdır bir sorun mu var baya agresif gördüm seni, savaşma seviş, sevişen toplum kin tutmaz :86::kkk:

hürroş ne kadar zayıflamışşşş yaa maaşallahhh:31: bu arada konuştugu adam kmdii????

bu yaz hürrem 5 kilo vermiş ...ya bu rüya hayal yada hürrem böyle bir yere gitti..o adam sülüman çünki..bakışlarından belli..mahidevrana yada pargalıya zehir istior gibi ...ben böle anladım

bu yaz hürrem 5 kilo vermiş ...ya bu rüya hayal yada hürrem böyle bir yere gitti..o adam sülüman çünki..bakışlarından belli..mahidevrana yada pargalıya zehir istior gibi ...ben böle anladım

bence o adam süleyman değil canım benzetemedim ben :) ölmesini istediğide mahidevrandır

şu cemal Hünal ile Sinan Çalışkanoğlunun her dizide, her projede karşıma çıkmasından nefret ediyorum yahuu.
ne itici tipler!!!
:47:

anaaam,çok özledim hürroşu:69:,ay fıstık o fıstık,essas şimdi başlıyor dizi:79:,anam,o pargalı oh naneyi yedi:47:,hehe,birde kızlar o kıafetler ben de isterim:31:,ne güzel prensesler gibi,akıci,mmmm,ancak dekolte den dolayı eşim beni tavana asar:23:,pervane nitetine :27:ne zaman başlıyor benim muhteşem süyloşummmmm:16:

Back
X