Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haha savaş değil halvet mi:) klasik türk dizi kültürü:)
Halvet mi. Ülen fetihleriyle dünyada kendisinden Solomon the Magnificent yani Muhteşem Süleyman diye bahsettiren, Osmanlıyı en geniş sınırlara kavuşturan, Viyana kapılarına dayanan, Fransa'ya diz çöktürmüş, bir gitti mi 6 ay seferden gelmeyen, hayatı at tepesinde, fetihlerle geçen padişahı halvet uşağı, karı düşkünü yaptınız bee. Ne merkalıymışsın sevişgenliğe, başkasının sevişmesini izlemeye. Kanuninin kemikleri sızım sızım sızlıyordur. Zaten yeterince yanlış var ve Kanuni ve Harem yanlış aktarılıyor. Hangi tarihi dizi ve film sırf yatak sahnelerinden oluşur. Tarihi film ve dizi de savaş olur bol bol savaş sahnesi.
Tarihi dizi ve filmler özen ister, ciddiyet ister pembe dizilere benzemez. Bir belgesel çekiyormuş gibi dikkatli, dosdoğru olmalı. Neden şanlı tarihimiz varken çekilen tarihi ve dizi filmler bu kadar az çünkü kimsenin maçası yemiyor. Hem iyi bir tarih bilgisi ve bunun doğruca aktarılması var hem de çok yüksek bütçe gerktiriyor.
Nihayet savaş sahnesi yapmışlar. Eldeki imkanlara ve ekibin tecrübesine göre anca bu kadar olur dedim. Yani 300 spartalı gibi oyuncular hariş herşey tamamen yapay olmuş ama olsun buna da şükür.
Ve dizi Edirne'de çekiliyormuş ben daha gitmedim. Ne kadar kalacaklar acaba Edirne'de. En kısa zamanda seti, oyuncaları görmeye gidicem. Ne kadar sokulabilirsem artıkBayram geçsin bi...
hürroş ne kadar zayıflamışşşş yaa maaşallahhhbu arada konuştugu adam kmdii????
bu yaz hürrem 5 kilo vermiş ...ya bu rüya hayal yada hürrem böyle bir yere gitti..o adam sülüman çünki..bakışlarından belli..mahidevrana yada pargalıya zehir istior gibi ...ben böle anladım