- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.619
- 773
- 39
25. bölüm fragmanı çıktı toplaşııııııııın
[video=youtube;S48nP69ERJg]http://www.youtube.com/watch?v=S48nP69ERJg[/video]

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25. bölüm fragmanı çıktı toplaşııııııııın
[video=youtube;S48nP69ERJg]http://www.youtube.com/watch?v=S48nP69ERJg[/video]
Burak Özçivit![]()
Heyecanla bekliyorum bakalım..
Engin Günaydının gelmesine çok sevindim
Burak Özçiti sevmem , umarım en yakın zamanda dizide ölürde
Fazla izlemek zorunda kalmayız
Çarşamba yeni bölüm var , merakla beklemekteyim![]()
Alıntı bir yazı;
Diğer fragmanlarla bir parça umutlanmıştım ama bu fragmanla yine hayal kırıklığına uğradım.. Çünkü maalesef, tamamen önceki yazımda tahmin ettiğim gibi gibi lokumlar zehirliymiş, Leo yiyor ve ölüyor, Hürrem de buna ağlıyor.. İbrahim den nefreti bu yüzden, döktüğün kanda boğulacaksın, gibi bir şey söylüyor.. Hatta ilk Hürrem li fragmanda bunun için zehir hazırlatıyordu. Aman ne kadar da tarihe uygun.. Hiç varolmamış bir Leo karakterini, son derece saçma bir şekilde zehirleme gibi bir eylemde bulunduğu için İbrahim pek suçlu.. Halbuki İbrahim hakkında, gerçek olayları araştırıp analiz yazdım ben uzun uzun, yanlışlarını, hatalarını, sevaplarını.. Bunlar doğru olarak yansıtılsa yeterli..Zaten gerçeğe en yakın karakter.. Ama Hürrem gerçeğe yakın karakter olmasın diye sanki, böyle saçmalıklara başvuruluyor.. Hürrem in zehir hazırlatma olayı da yanlış.. Tarihte Hürrem ya da İbrahim in böyle bir zehirleme durumu yok birbirine karşı.. İbrahim in, Hürrem e ya da çocuklarına karşı bir hamlesi de yok.. Hadi zehir kısımlarını saçma kurgu diye geçelim de, Hürrem in İbrahim e karşı olma nedenleri çok açık bellidir tarihte.. Birincisi, çok güçlü olup, iktidarı elinde tutması, ikincisi de Mustafa nın tarafında olması.. Hal böyleyken, Hürrem in İbrahim düşmanlığını yine ona yapılan bir kötülüğe bağlamak, artık fazla olmaya başladı.. Aynı şekilde devam ediliyor maalesef..
Ayrıca kurgu kendi içinde de mantıksız.. Padişah kendisi kurtuluyor sanırım, o arada da İbrahim yetişiyor ama padişah ona da kızgın, nerdeyse boğacak.. Sefer sırasında da, "ben saldırıya uğrarken, sen Hürrem le ne yapıyordun" şeklinde, gayet haklı bir soru soruyor.. Hele şükür biraz olaylara uyanmış.. Ama yine Hürrem e değil, İbrahim in yaptıklarına.. Saçma olan, İbrahim in kendini böyle bir duruma düşürmesi.. Bu kadar zeki bir adam, tuzak kuracaksa da bunu kendi evinde, padişah oradayken yapmaz herhalde.. Düşünün, elçilerle o konuşmaları yapan adam, bunlarla uğraşıyor. Hem zehirli lokum yedirmenin anlamını da çözemedim. Hürrem le Leo suçluysa, haber verilir, cezasını çekerler.. Leo nun ölmesinin İbrahim e ne yararı var? Tabii tarihte böyle bir şey olamayacağı için, böyle bağlanmış yine.. Zehir olmasın, yanıltsınlar beni demiştim, yine yanılmadım maalesef.. Gerçi toparlanabileceğini sanmıyordum, toparlanamadı da.. Senaristin Hürrem in her yaptığına, yapacağına bir kılıf uydurma arzusu, maalesef tarihi gerçeklere aykırı olarak devam ediyor..
Haklısın lokum olayı saçmaydı gerçekten de.Leo'nun girmesi bile gereksizdi bence ama diziyi de uzatcaklar haliyle..Bundan sonra da böyle hayali durumlar söz konusu olacak ama bari saçmalamadan hayal etseler.
Eğer tarihten gidersek
Pargalı hırslı ve hırsı için yapamıyacağı şey yoktu , neyseki yaptığı pisler sayesinde sonunda ölümüde hakediyor..
Neyse fazlasını yazardım ama kalsın..