• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

anammm:52: hürreme bak sen neler diyo:60:eminim getirirsn burnundan:60:getir hürrem arkandAyız:kkk:

hürremde iyi alıştı falcı yakuba :94: bi falcıda ben bulaydım yaa:1:

sülüman çok çakalsn varya :23:o kastilya prenseine nasıl baktı:27:

ülkeleri değil,kadınlarıda fethediyo:60:

nigarda gitti ibrahim*in sarayına.çok yazık olcak:58: hürrem çok pişman olacak nigarı gönderdiğine:97:

yok amA ya o kadar olmamalıydı.tüm yengeleri alındı baksana :25:

biz hep şimdi ki zamanda düşünüyoruz

tamam abisinin çocuklarının anneleri onlar ama yenge muhabbeti yok ki.cariye-köle onlar

haticenin bu kadar muhabbetini yapıcağımı hiç tahmin etmezdim
:44:

hey allahım yaaa sülüman gene öyle hayran hayran melül melül bakıyo yeni gelen prensese offff :47::47::47:
bi rahat dursun artık :22:
gerçeğiyle bu kadar farkı da olur mu yani senaryonun :63:

hürreme prenses vız gelir trıs gider :51:

yazık ya mahiye de acıyorum.öyle kenarda kalmış sünepeler gibi.tek saygınlığı oğlu.

ama bence kellesi alınmalıydı şehzadesi olduğuna bakılmadan.padişahı öldürmeye kalkmak ne demek ya ? tamam o hürrem için yaptı ama o yemek padişaha da gidiyo sonuçta.ben olsam alırdım kellesini

bak gülfeme aslanlar gibi duruyo.rekabet edicem diye saygınlığından olmuyo.sultanın yanında oh rahatı yerinde :98:

Geçtiğimiz sezon ve yeni yayın döneminin ses getiren dizisi “Muhteşem Yüzyıl” 21 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümüyle yine birinci oldu. Her bölümü heyecanla takip edilen dizi yüzde 11,4 izlenme oranıyla (32,6 share) ile totalde, yüzde 15.6 (44.4 share) oranıyla AB’de gecenin birinciliğini kazandı.

SHOW TV ekranında, 500 bin dolarlık maliyeti ile Türk dizi tarihinin en pahalı sahnesi olan Mohaç Seferi’ni izleyiciye sunan “Muhteşem Yüzyıl”, yeni yayın döneminde de her bölümüyle çok konuşulmaya devam ediyor.

Alıntıdır!

Doğuş Grubu'nun yeni kanalı TVen, piyasaya büyük ses getirerek girmeye hazırlanıyor. TVen'in ilk büyük transferleri Muhteşem Yüzyıl ve Behzat Ç.. Kanalın yayın tarihi ise belli oldu. Ensonhaber.com'a konuşan NTV Yayın Yönetmeni Ömer Özgüner, Kasım'ın ikinci haftasından itibaren TVen'in izleyicileriyle buluşacağını söyledi.

FENOMEN DİZİ BEHZAT Ç. 20 KASIM'DA

TVen, iki büyük diziyle TV piyasasında boy gösterecek. Ekranların fenomen dizilerinden Behzat Ç.'yi transfer eden TVen'de dizinin yayın günü değişmedi ve Behzat Ç. 20 Kasım Pazar günü izleyicileriyle buluşacak.

MUHTEŞEM YÜZYIL YENİ YILDA YENİ KANALINDA

TVen'in bir diğer dikkat çekici dizisi ise Muhteşem Yüzyıl. Şu anda Show Tv ekranlarında yayınlanan ve rating rekorları kıran dizi Ocak ayından itibaren TVen ekranlarında yayınlanacak.

TVen'DE DİĞER PROGRAMLAR

Yaşam ve eğlence programlarının ekrana geleceği TVen'de, son olarak Cennet Mahallesi ve Akasya Durağı'nda oynayan Melek Baykal da program yapacak. Devlet Opera sanatçısı da olan Melek Baykal, gündüz kuşağında farklı bir formatla seyircinin karşısına çıkacak.

Öte yandan TVen'de 'Teyzeler geziyor' adlı farklı bir program da ekrana merhaba diyecek.

Alıntıdır!

kızlar burdan kım yazmıstı bakmaya usenıyorum ama hurremın o yakup mu neyse zehır ısteyecegını tahmın etmıstı o bayan arkdasımıza seslenıyorum ondan sonra ne olacak :66:

TV en Mİ o ne kız ben ilk defa duyuyorum para uğruna show diziyi satarsa ki herzaman yaptığı şey bu bkz. kurtlar vadisi ezel
o zaman muhteşem yüzyıl biter kuzey güney devri başlar söyleyim ben
ben bile tv dizi bağımlısıym tven i bilmiyorum birçok insanda bilmiyor zaten herkes kaldırıldı sanacak

ayrıca show muhteşemi satarsa altın yumurta yumurtlayan tavuğu kesmek gibi birşey olur
ezeldede öyle yapmıştı nezaman bi dizi tuttursa satıverio hemen düzgün dizilerde olması gerekio sadece haftada 2 gün acunla yürümez

Doğuş grubunun son projesi TV EN çarpıcı dizi transferi haberleriyle gündemde geniş yer bulurken transferlerin gerçekliği tartışma konusu oldu. Muhteşem Yüzyıl ve Behzat Ç. dizilerini rekor ücretlerle ikna ettiği söylenen TV EN iki transferde de eli boş dönünce 'transfer girişimleri reklam için mi yapıldı?' sorudu gündeme geldi.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, konuyu köşesine taşırken "TVen’in durumu bana Girne’deki Cratos Otel’in taktiğini hatırlattı" dedi:

"Doğuş Grubu’nun yeni kanalı TVen henüz ortada yok... Olmayan bir şeyin davası olur mu? Bizde oluyor işte... Önce TVen’in iki bomba transfer yaptığı ortaya atıldı. Bu flaş transerler ‘Muhteşem Yüzyıl’ ve ‘Behzat Ç’ydi. Önce Cengiz Semercioğlu, CNN Türk’te ‘Muhteşem Yüzyıl’ın Show TV’de kaldığını söyledi, dün de Sina Koloğlu ‘Behzat Ç.’nin Star TV’yle ağır cezai şartları olan bir sözleşmesi bulunduğunu, o nedenle bu transferin zor olduğunu yazdı. Hal böyle olunca TVen’in durumu bana Girne’deki Cratos Otel’in taktiğini hatırlattı."

ALINTIDIR

bencede çok büyük hata yapar..

hep satılan dizilerin kaderi aynı oluyor bu ülkede ayrıcada..bitirirler güzelim diziyi..umarım öyle birşey olmaz..

TNT de doğuş grubunun muş kurtlar vadisi de oraya geçmiş

hadi ya tnt de mi doğuş grubununmuş :53:
yalnız sırf star tv de doğuş grubunun olduğu için kanald de ki dizilerde star tvnin dizilerin reklamları yapılıyo dizi içinde bilbord şeklinde çok komik oluyor yaaaa:52:

İŞTE HÜRREMİN YENİ RAKİBİ :))SULTAN SÜLEYMANIN YENİ GÖZDESİ
İşte, Muhteşem Yüzyıl'da yaşanacak ve yaşanamayacak olanlar: Hep aynı mekanlar, aynı harem ve aynı kadınlar hem senaryoyu zorlamaya başlayabileceği, hem de seryirciyi sıkacağı için, hükümdarın yanında yeni bir kadının yeralmasına karar verilmiş... Birkaç hafta sonra, Kanuni Süleyman'ın yanında İspanyol bir hatun göreceksiniz: Hatun korsanlar tarafında kaçırılıp İbrahim Paşa'ya satılacak, "Allah'ın böylesine özene bezene yarattığı bir kul ancak sultanıma layıktır" diye kızı Kanuni'ye hediye edecek! Hediyenin sebebi tabii ki hükümdarın halvet anlarını biraz daha zevk ve neş'e içerisinde geçirmesini sağlamak olacak ama işin gerisinde bir başka maksat daha bulunacak: Hürrem'i kıskançlık krizlerine sokmak ve şayet mümkün olabilirse Kanuni'den soğutmak!
KADINI EVDE SAKLADILAR
Ama böylesine yürekler hoplatan İspanyol dilberin küçük bir kusuru bulunacak... Aslında kusur değil başka birşey, bir bağlılık yani bir nişanlı! Dünyalar güzeli kız, Avusturya'nın hakimi Habsburglar'dan bir prens ile nişanlı olacak, evlenmek üzere o prensin yanına giderken korsanların eline geçecek ve bu yüzden Viyana yerine İstanbul'a gelecek! Hatunu görür görmez Kanuni Süleyman'ın aklı başından gidecek ama Hürrem'in malul şerrini aşmaya muvaffak olup da kızcağızı saraya alabilmek ne mümkün? Böyle bir işi tabii ki beceremeyecek ve kızı şehirde bir evde saklayacaklar, cihan hükümdarı da gizli gizli o eve gidip gelmeye başlayacak...
Anlattıklarına göre önce İspanyol güzelin evli barklı ama evine ve kocasına sadakat göstermeyen cilveli bir hatun olması düşünülmüş. Sonra, dizinin o zaman danışmanlığını yapan Erhan Afyoncu "Koskoca padişah sarayında kadın kalmamışçasına kart zamparalar gibi sokaklara düşüp zina mı edecek? Destuuuur!" demiş ve kadının nikahlı değil, nişanlı olmasına karar kılınmış! Dizinin senaristi Meral Okay'ın yayın günleri seyirciyi yerine mıhlayan ve reytingleri altüst eden muhteşem senaryosunun bundan sonraki bölümleri bu çerçevede cereyan edecek...

İŞTE HÜRREMİN YENİ RAKİBİ :))SULTAN SÜLEYMANIN YENİ GÖZDESİ
İşte, Muhteşem Yüzyıl'da yaşanacak ve yaşanamayacak olanlar: Hep aynı mekanlar, aynı harem ve aynı kadınlar hem senaryoyu zorlamaya başlayabileceği, hem de seryirciyi sıkacağı için, hükümdarın yanında yeni bir kadının yeralmasına karar verilmiş... Birkaç hafta sonra, Kanuni Süleyman'ın yanında İspanyol bir hatun göreceksiniz: Hatun korsanlar tarafında kaçırılıp İbrahim Paşa'ya satılacak, "Allah'ın böylesine özene bezene yarattığı bir kul ancak sultanıma layıktır" diye kızı Kanuni'ye hediye edecek! Hediyenin sebebi tabii ki hükümdarın halvet anlarını biraz daha zevk ve neş'e içerisinde geçirmesini sağlamak olacak ama işin gerisinde bir başka maksat daha bulunacak: Hürrem'i kıskançlık krizlerine sokmak ve şayet mümkün olabilirse Kanuni'den soğutmak!
KADINI EVDE SAKLADILAR
Ama böylesine yürekler hoplatan İspanyol dilberin küçük bir kusuru bulunacak... Aslında kusur değil başka birşey, bir bağlılık yani bir nişanlı! Dünyalar güzeli kız, Avusturya'nın hakimi Habsburglar'dan bir prens ile nişanlı olacak, evlenmek üzere o prensin yanına giderken korsanların eline geçecek ve bu yüzden Viyana yerine İstanbul'a gelecek! Hatunu görür görmez Kanuni Süleyman'ın aklı başından gidecek ama Hürrem'in malul şerrini aşmaya muvaffak olup da kızcağızı saraya alabilmek ne mümkün? Böyle bir işi tabii ki beceremeyecek ve kızı şehirde bir evde saklayacaklar, cihan hükümdarı da gizli gizli o eve gidip gelmeye başlayacak...
Anlattıklarına göre önce İspanyol güzelin evli barklı ama evine ve kocasına sadakat göstermeyen cilveli bir hatun olması düşünülmüş. Sonra, dizinin o zaman danışmanlığını yapan Erhan Afyoncu "Koskoca padişah sarayında kadın kalmamışçasına kart zamparalar gibi sokaklara düşüp zina mı edecek? Destuuuur!" demiş ve kadının nikahlı değil, nişanlı olmasına karar kılınmış! Dizinin senaristi Meral Okay'ın yayın günleri seyirciyi yerine mıhlayan ve reytingleri altüst eden muhteşem senaryosunun bundan sonraki bölümleri bu çerçevede cereyan edecek...
böyle bişeyi okumuştum ama saaçma geldi...bu bölümde padişahım,sahibim diye hürreme aşıkını ona bağlılığını dile getiriyor....sonrada bu hatunu başka eve götürüp oradamı yaşayacak ..artı süleyman o kadar hürremeden korkuyormu ????? eğer böyle bişey olursa saçmalamış olurlarr

yeni sezon fragmanlarını ekliyemedim 3 ve 4 fargman link vermek yasakmı bilemediğim için de yazamadım umarım izlemişsinizdir....

ay nikahlı değilde nişanlı olunca ne kadar da farketti

yani suyunu da çıkarmasınlar dizi diye :)

koskoca padişah cariyesiz kalıp gizli gizli evlere mi gidecek yani ç.ş

Hürrem Sultanın yeni cariyesi 15 yaşındaki kızcağız, Aşk-ı Memnu'daki Nihal'in kankası Pelinmiş.

Eki Görüntüle 264288

Hayal Köseoğlu
Doğum Tarihi:1992
Boy:1.70
Kilo:59

Dizi:
-Muhteşem Yüzyıl
-2011Aşk-ı Memnu
-Mahallenin Muhtarları
-Ruhsar

Hürrem Sultanın yeni cariyesi 15 yaşındaki kızcağız, Aşk-ı Memnu'daki Nihal'in kankası Pelinmiş.

Eki Görüntüle 264288

Hayal Köseoğlu
Doğum Tarihi:1992
Boy:1.70
Kilo:59

Dizi:
-Muhteşem Yüzyıl
-2011Aşk-ı Memnu
-Mahallenin Muhtarları
-Ruhsar

ne kadar zayıflamış bu beee..

orada çok şişmandı.. şoktayım:53: