• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ayy bu bölümü çok güzeldi yaa savaş sahneleri ne kadar güzel ve gercekçiydi gözlerim doldu o zamanlardada böyle savaşmışlar çok duygulandım:14:
çok uğrasmışar 10 dk gösterdiler 10 dk için kimbilir kaç saat kaç günde çektiler o sahneleri ama değmiş :72::72::72:

Geçen senenin durağanlığına bakarak bu sene hızlı girdiler sezona. Savaş sahneleri gerçek gibiydi, arkadaki fon Allah nidaları falan gerçekten etkiliyor insanı.

Hatice Sultana ayar oldum; ben osmanlı bilmem nesinden HATİCE SULTAAAAAAAAANNNNNNN, sen sonradan sultan oldun, benim tek kelimemle İBRAHİMin ne paşalığı kalırrrrrrrrrr ne sadrazamlığıııııııııı bitiririmmmmmm onuuuuuuuuuuuuuu diye basbas bagırdı, ağzının ortasına cakasım geldi valla :D:D:D:

Hamilelikten hormonları mı değişti nedir bişiler oldu bu kadına :1:

akşam gerçekten muhteşemdi

her sahnesi ayrı bir heycandı

özellikle savaş sahneleri gerçekten dizilerde görmediğimiz türdendi

ve o anki heycanımı duygularımı tarif bile edemem gerçek gibi yaşadım

ALLAH ALLAH nidalarıyla ölüme gitmek......

nerdesinz kanuniler fatih mehmet sultaaanlar

eyyyy Atatürk nerdesin nerdesiniz

şimdi üç beş çapulcuya dağa çıkmış domuzlara baş gelemiyoruz.....

oysaki nasıl kazanıldı bu topraklar.....

Bu bölüm son derece güzeldi. Süleyman'ın Malkoça prim vermesi onun dediklerini yapması ve pargalı ile konuşmaması fena vurdu Pargalı'yı ama sonunda bence affetti artık zaten savaş planını da beğendi Sülüman. Fazla uzatmayacak artık. Malkoçoğlu rolü Burak'a çok yakışmışş. Hürrem'i çok seviyorum ama bu bölüm haddini aştı gerçekten. Ne demek padişah kardeşine o şekilde konuşmak, İbrahim harem kurar gözü gönlü açılır demek. Hatice haklıydı o bağırmasında ama o da ileri gitti söyledikleriyle. Mantığa bakın, o aldatılınca olmaz ama Hürrem , Mahidevran felan aldatılınca normal onlar hanedan soyundna gelmedikleri için aldatılaiblirler. Ya o da bir kadın en nihayetinde onunda aldatılmamayı isteme hakkı var. Bu laflar Mahi'ye de gitti öbürüne de. Mahi bile bozuldu. Hem Hürrem neden bebek işini söyledi ki patavatsızlık yaptı. Ayrıca o büyücü ile görüşürlerken Hürrem Hatice sultan konuşurken çıkmadı ne konuştuysa duydu ama Hürrem çıkmasını istedi Hatice'nin. Ben olsam Hatice'nin yerinde çıkmazdım. Belki de padişaha karşı bir komplosu var onu soracak olamaz mı. Bir de hiç doğum yapmış gibi değildi maşallah.. Fıldır fıldır geziyor. Sümbül ağaam nasıl yapıştı Gülağann boğazına ama adam akıllanmadı yalakalık diz boyuu.. Savaş sahnesinde Layoş'un ek birlikleri görünce ki yüz ifadesi süperdi. Kaçacak yeri olmaması ohh dedirtti bana. Sonra da ölüsünü görmek. Ve o topların başında olan ufak çocuğun ölmesine çok çok üzüldüm gözlerimden yaşlar geldi.. Bir de dizidene savaşı olduğunu yazmaları güzeldi. Mohaç savaşıymışş. İlerki bölümlerde Hürrem zehir isteyecek o büyücüden..

Bu bölüm son derece güzeldi. Süleyman'ın Malkoça prim vermesi onun dediklerini yapması ve pargalı ile konuşmaması fena vurdu Pargalı'yı ama sonunda bence affetti artık zaten savaş planını da beğendi Sülüman. Fazla uzatmayacak artık. Malkoçoğlu rolü Burak'a çok yakışmışş. Hürrem'i çok seviyorum ama bu bölüm haddini aştı gerçekten. Ne demek padişah kardeşine o şekilde konuşmak, İbrahim harem kurar gözü gönlü açılır demek. Hatice haklıydı o bağırmasında ama o da ileri gitti söyledikleriyle. Mantığa bakın, o aldatılınca olmaz ama Hürrem , Mahidevran felan aldatılınca normal onlar hanedan soyundna gelmedikleri için aldatılaiblirler. Ya o da bir kadın en nihayetinde onunda aldatılmamayı isteme hakkı var. Bu laflar Mahi'ye de gitti öbürüne de. Mahi bile bozuldu. Hem Hürrem neden bebek işini söyledi ki patavatsızlık yaptı. Ayrıca o büyücü ile görüşürlerken Hürrem Hatice sultan konuşurken çıkmadı ne konuştuysa duydu ama Hürrem çıkmasını istedi Hatice'nin. Ben olsam Hatice'nin yerinde çıkmazdım. Belki de padişaha karşı bir komplosu var onu soracak olamaz mı. Bir de hiç doğum yapmış gibi değildi maşallah.. Fıldır fıldır geziyor. Sümbül ağaam nasıl yapıştı Gülağann boğazına ama adam akıllanmadı yalakalık diz boyuu.. Savaş sahnesinde Layoş'un ek birlikleri görünce ki yüz ifadesi süperdi. Kaçacak yeri olmaması ohh dedirtti bana. Sonra da ölüsünü görmek. Ve o topların başında olan ufak çocuğun ölmesine çok çok üzüldüm gözlerimden yaşlar geldi.. Bir de dizidene savaşı olduğunu yazmaları güzeldi. Mohaç savaşıymışş. İlerki bölümlerde Hürrem zehir isteyecek o büyücüden..

gerisine katılıyorum ama bi yerde yanlış bilgi var izninle düzeltme isterimhürrem dediki izniz olursa bende büyücüye bişeyler sormak isterim o da sor ben hava alıcam dedi ve kendi rızasıyla çıktı odadan hürrem istemedi.

muhteşemdi dünkü bölüm ,malkoçoğlunun gelmesi ,mohaç savaşı çok gerçekçiydi,bir yanda savaş bir yanda saray entirikaları ....
ben en çok sultan süleymanın savaş sonrası zafer sarhoşluğuyla kibire kapılmamak için yaptığı şeylerden çok etkilendim
dizinin sonu da muhteşemdi,

akşam dediğiniz gibi çok etkilendim o kuşbakışı görüntü muhteşemdi....o allahh sesleri ...tüylerim diken diken izlledim..muhteşem yüzyıldı gerçekten.....ve bir arkadaşımın dediği gibi savaş sonrası süleymanın söyledikleri ne kadar doğru..ne kadar gerçek...keşke herkes nefsini ruhunu beynini böyle terbiye edebilse...

hatice sultanın tepkisi normal...ama ben osmanlı bilmem ne soyundanım ben aldatılamam demesi size olur ancak denmesi aşağalayıcıydı..unutmasınki anneside gelin geldi...belki anneside hürrem gibi mahi gibi savaş verdi....

büyücü ile konuşmadada arkadaşımın dediği gibi izin istedi hatceden ve hatice kendi gitti..

yanlız bişey takıldım....hürremin yeni aldığı cariye...neden yenigelen cariyeler sıradayken öle bir garip baktı....anlamadım

sinir oldum şu haticeye yaaa aptal ne biçim tersledi hürremii:20:

neymiş o oslmanlı hanedanındanmış da onlar kaç şehzade doğurursa doğursun kendisi gibi olamazlarmış.

yürü gitt papucumun sultanı:57:

ibrahim değil harem kurmak bi kadının gözlerinin içine baksa boşarmış. hürreme mahidevranın suçu neydi o zaman???

saçmalık zaten sevmiyorum hatceyi şimdi heptan tiksindimm. kocan ölsünde gör sen o havaları kime atcan:19::19:

gerisine katılıyorum ama bi yerde yanlış bilgi var izninle düzeltme isterimhürrem dediki izniz olursa bende büyücüye bişeyler sormak isterim o da sor ben hava alıcam dedi ve kendi rızasıyla çıktı odadan hürrem istemedi.

biliyorum öyle dediğini ama o da ben sorarken sen yanımdaydın gizlim saklım olmadı bende çıkmak istemiyorum ne soracaksan yanımda sor diyebilirdi çünkü kimin ne düşüneceği belli olmaz. Acaba ne sordu diye merak etmez mi insan.. Hatice'nin bir bayan olarak diğer bayanlara dedikleri hoş olmadı ama Hürrem'de haketti o kadarını olmasa da. Bir de bir ayrıntı var. Hatice Sultan aslında kimsenin özelini merak etmiyor, saray entrikalarından uzak bir insan. Hürrem'in yanından da buna saygısından çıkmıştır ama aynı hassasiti Hürrem göstermediği hem bebek haberini vazifesi olmadığı halde vermesi hem de harem konularını açması Hatice'yi böyle konuşmasına yöneltti ama çok çirkin oldu. Pargalı acaba ileride Nigar kalfaya yüz verecek mi bir yakınlaşma olacak mı. İhtimal vermiyorum ama olabilir. Başka aldatmalar da olabilir pargalı tarafından diye düşünüyorum.

hatçede amma havalandı ha. osmanlı soyundanmış. kibirli şey :19: sanırsın peygamber soyundan gelmiş :60: hoş kim olursan ol insanları aşağılayamzsın

sarayda kırıtmaktan başka ne işe yarıyolar orda ki kadınlar

Kuzey*den sonra nette izledim. savaş sahneleri güzeldi tebrikler...

Meral Okay güzel iş başardı, kendisine sevgilerimi sunuyorum. inşallah iyileşirsin meleğim:16:

dün cok guzel bı sahneydı en cok etkılendım sahne o kucuk cocugun oldugu sahneydı resmen tuylerım dıken dıken oldu aglamamk ıcın dıslerımı sıkdım :( bıde suleymanın o okudugu sıırmı dım ne dım anlamdım o cok guzeldı mezara gırıp kendını terbıye etmesı ınanılmazdı

yok hürremin yok mahinin suçu neymiş diyosunuz da

şunun da farkında olmak lazım

bir kere onların nikahı yok !

padişahın istediğiyle olacağını biliyorlar.Köle onlar sultan bile olsalar

ama hatice sultan sultan olarak doğmuş ve ibrahimle nikahı var.yani ibrahimin başkasıyla olması zaten yasak

ayrıca daha dün tekme tokat saraya getirilen bir cariyenin (sonrasında bir düzine şehzade bile doğursa ) padişah kızı hatice sultanla eş değer olamaz tabiki

kanuni ye öyle bir yasak yok ama ibrahime var o yüzden hürreminki aldatma olmuyo haticenin oluyo

ha derseniz ki aldatılmak illa evlilikte mi olur

şimdiki zamanla değil o zamanla düşünün lütfen

akşam dediğiniz gibi çok etkilendim o kuşbakışı görüntü muhteşemdi....o allahh sesleri ...tüylerim diken diken izlledim..muhteşem yüzyıldı gerçekten.....ve bir arkadaşımın dediği gibi savaş sonrası süleymanın söyledikleri ne kadar doğru..ne kadar gerçek...keşke herkes nefsini ruhunu beynini böyle terbiye edebilse...

hatice sultanın tepkisi normal...ama ben osmanlı bilmem ne soyundanım ben aldatılamam demesi size olur ancak denmesi aşağalayıcıydı..unutmasınki anneside gelin geldi...belki anneside hürrem gibi mahi gibi savaş verdi....

büyücü ile konuşmadada arkadaşımın dediği gibi izin istedi hatceden ve hatice kendi gitti..

yanlız bişey takıldım....hürremin yeni aldığı cariye...neden yenigelen cariyeler sıradayken öle bir garip baktı....anlamadım

hürrem o cariyenin güzelliğinden çok etkilenir ve ilerde nilüfer cariye gelini olur, tarihte böyle

dün cok guzel bı sahneydı en cok etkılendım sahne o kucuk cocugun oldugu sahneydı resmen tuylerım dıken dıken oldu aglamamk ıcın dıslerımı sıkdım :( bıde suleymanın o okudugu sıırmı dım ne dım anlamdım o cok guzeldı mezara gırıp kendını terbıye etmesı ınanılmazdı

bnide çok etkiledi o sahneler

Back
X