Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık sülümanda yarına kaldı. Kuzey ağır bastı onu izledim:98:
Bu bölüm son derece güzeldi. Süleyman'ın Malkoça prim vermesi onun dediklerini yapması ve pargalı ile konuşmaması fena vurdu Pargalı'yı ama sonunda bence affetti artık zaten savaş planını da beğendi Sülüman. Fazla uzatmayacak artık. Malkoçoğlu rolü Burak'a çok yakışmışş. Hürrem'i çok seviyorum ama bu bölüm haddini aştı gerçekten. Ne demek padişah kardeşine o şekilde konuşmak, İbrahim harem kurar gözü gönlü açılır demek. Hatice haklıydı o bağırmasında ama o da ileri gitti söyledikleriyle. Mantığa bakın, o aldatılınca olmaz ama Hürrem , Mahidevran felan aldatılınca normal onlar hanedan soyundna gelmedikleri için aldatılaiblirler. Ya o da bir kadın en nihayetinde onunda aldatılmamayı isteme hakkı var. Bu laflar Mahi'ye de gitti öbürüne de. Mahi bile bozuldu. Hem Hürrem neden bebek işini söyledi ki patavatsızlık yaptı. Ayrıca o büyücü ile görüşürlerken Hürrem Hatice sultan konuşurken çıkmadı ne konuştuysa duydu ama Hürrem çıkmasını istedi Hatice'nin. Ben olsam Hatice'nin yerinde çıkmazdım. Belki de padişaha karşı bir komplosu var onu soracak olamaz mı. Bir de hiç doğum yapmış gibi değildi maşallah.. Fıldır fıldır geziyor. Sümbül ağaam nasıl yapıştı Gülağann boğazına ama adam akıllanmadı yalakalık diz boyuu.. Savaş sahnesinde Layoş'un ek birlikleri görünce ki yüz ifadesi süperdi. Kaçacak yeri olmaması ohh dedirtti bana. Sonra da ölüsünü görmek. Ve o topların başında olan ufak çocuğun ölmesine çok çok üzüldüm gözlerimden yaşlar geldi.. Bir de dizidene savaşı olduğunu yazmaları güzeldi. Mohaç savaşıymışş. İlerki bölümlerde Hürrem zehir isteyecek o büyücüden..
gerisine katılıyorum ama bi yerde yanlış bilgi var izninle düzeltme isterimhürrem dediki izniz olursa bende büyücüye bişeyler sormak isterim o da sor ben hava alıcam dedi ve kendi rızasıyla çıktı odadan hürrem istemedi.
akşam dediğiniz gibi çok etkilendim o kuşbakışı görüntü muhteşemdi....o allahh sesleri ...tüylerim diken diken izlledim..muhteşem yüzyıldı gerçekten.....ve bir arkadaşımın dediği gibi savaş sonrası süleymanın söyledikleri ne kadar doğru..ne kadar gerçek...keşke herkes nefsini ruhunu beynini böyle terbiye edebilse...
hatice sultanın tepkisi normal...ama ben osmanlı bilmem ne soyundanım ben aldatılamam demesi size olur ancak denmesi aşağalayıcıydı..unutmasınki anneside gelin geldi...belki anneside hürrem gibi mahi gibi savaş verdi....
büyücü ile konuşmadada arkadaşımın dediği gibi izin istedi hatceden ve hatice kendi gitti..
yanlız bişey takıldım....hürremin yeni aldığı cariye...neden yenigelen cariyeler sıradayken öle bir garip baktı....anlamadım
dün cok guzel bı sahneydı en cok etkılendım sahne o kucuk cocugun oldugu sahneydı resmen tuylerım dıken dıken oldu aglamamk ıcın dıslerımı sıkdımbıde suleymanın o okudugu sıırmı dım ne dım anlamdım o cok guzeldı mezara gırıp kendını terbıye etmesı ınanılmazdı