Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
offf be bune güzellik böyle sülümanın aklını başından aldı bakmaz sülüman başkasına

Hürremin şu güzelliğe bakın yaa ıkı suslemişler muhteşem olmuşşş ...çok beğendim..herzamankı gıbı harıka lokum :)
Hacı bektaşı-ı Velinin yolundan gıden canların sahnelerı de çok muhteşem..Yeniçerilerin de öyle..bende bır turkmen olarak (alevi) çok beğeniyorum dizideki işleniş tarzını ..tebrık edıyorum Meral Okay'ı !

hacı bektaş veli sahnesinin çekimlerini gördüm kızlar bi mağarada çektiler daha önceden baska dizilerdede orada çok çekimler yapıdı yoldan geçerken görmüştüm cumartesi günüydü daha yeni çekim kesin muhtesem yüzyılı çekiyolar dedim kıyafetlerinden anladım eşime dur nolur belki sultan süleymanı pargalıyı görürüz dedim durmadı yavas giderim dedi neyseki yokmuşonlar orada...hürremi bende çok beğendim kıyafeti muhtesemdi çok etkileyiciydi hürrem işini biliyo kadınlığını kullanıyo süleymana ne kadın amabende çok beğeniyorum onu kiloda yakışıyo hürreme ama gerçek hayatta hürrem çok zayıfmış öyle duymuştum hatta bizim orda çok zayıflara hürremcik derlerbirde hatice sultanın süleymana teşekkür ederim hünkarım demesi çok saçma geldi osmanlıda sanmıyorum 'teşekkür ederim' kelimesinin kullanılıcanı sağol hünkarım demesi daha mahbuldü bence

ay hatice delirtti beni.kendin bekle o zaman başında bahçede oturacağına

ya ben orayı kaçırmıştım, bu hürrem neye büyü yaptı, bebeğe mı? haticeyi de mi manyaklaştırdı acaba büyü?

dananın kuyruğu kopacak..kendini sunacak bu uyuz gacıı

ya ben orayı kaçırmıştım, bu hürrem neye büyü yaptı, bebeğe mı? haticeyi de mi manyaklaştırdı acaba büyü?

pargalının yanından ayırmadıgı defterine büyü yaptı cnm gül ağa sayesinde sonrasında adam tek kişi dokunsun dedi ama ibrahim kitabı elleyip bebeği seviyo bebek huzursuzlanmaya başladı sonra haticeyi seviyo zehir hepsine bulaşıyo yani..

hee, ondan bu hatice psikopata bağladı demek.

yalnız prenses de taş heee

amannn ben prensesi hiç beğenmedim
hürremimin yanından bile geçemez,hürroşum bitane

aynen öyle bebeğimm hürremimiz iki süslendi taş gibi oldu valla herzzaman lokum
bence pargalıya yaptırdıgı buyuyle ılgısı yok bebegın hastalanmasının..pargalıya hıç hıç etkısını gostermedi..hatçeninde kendı saçmalığı o hareketleri fılan kibirli

evet meleğim hürremimiz lokum lokum
bencede meleğim hatçe kendi uyuz zaten...

Gelecek bölümde bu isyanı nasıl yansıtacaklar,merakla bekliyorum... Deyiş gerçekten güzeldi.Ayrıca alevilerle ilgili sahnelerde çalan müzikte hoşuma gitmiyor değil...

Hürrreeeeemmmm..leydi Fortuna kaptı sülümanı..esmer dilber...
sülümanın gözler ahanda böööle oldu, fortuna entariyi çıkarınca
hayır,ben hürremin sülümanıyım demedi... yan cebe indiiiirrrrr...

Mahinin ahı çıkıyo işteeee..

Sultan Süleyman: Hünkârım, valide sultanımızla aranızda geçen konuşmadan sonra bir hayli dağıldınız. Haklı olduğunuz şeyler var tabii ki. Devlet işi bu. Söz konusu kardeşiniz bile olsa, aman kocasından ayrılmasın aman şöyle olsun aman böyle olsun diyerek idare edilecek şeyler değil ki. Valide sultanımıza da sizin nezdinizde seslenmek istiyorum: Validem kızınız artık çocuk değil, affedersiniz eşşek kadar kadın. İbrahim olmayınca ölmez merak etmeyin. (Oh be rahatladım hünkârım.)

Mahidevran: Bu hafta, ‘sen de benim yaşadığım kederi yaşayacaksın’ sözlerinle haklı çıkacak gibi oldun Mahi. Ama bence Hürroşuma laf çarptırmaktan vazgeç . Çünkü fazlasıyla veriyor cevabını görüyorsun. Gelişmeler için önümüzdeki haftayı bekliyiciiiz. Bir dur orada sen.

Gül Ağa ve Sümbül Ağa: İkinize de hastayım yahu diyecek söz bulamıyorum valla.

Hatice Sultan: Hatice herkese illallah dedirttin farkında mısın? Abinden de bir ayar yemişsin ama o sırada bizim evde elektrikler gitti geldi, kaçırdım. Yoksa lafını etmeden durmam bilirsin. Ayrıca, madem bebeğe bir şey olacak diye ödün kopuyor, g.tünü yayıp meyve yiyeceğine çocuğun başında dur. Öf. Ne zaman bebeği sorsalar, yok yanında Gülfem v ar, yok Nigar var. Ana ol da bak çocuğuna bu nedir yahu? İbrahim’i de soğutuyorsun kendinden. Hanedana mensup olmasan dakikada boşardı seni benden söylemesi. Nerede kemanlar çalıp şiirler yazan İbrahim, nerede şimdiki? Söyle bakalım. Adam ileride idam edilecek, senin yüzünden neredeyse iyi ki öleceğim diyecek be. Şimdiden söylüyorum, o zaman zerre miskal acımayacağım sana.

Nigar Kalfa: Canım sen kafana takma yukarıdakini. Bebeğe bak, hamamda İbrahim’i dikizle, keyfine bak sen. Ona da evet sultanım sepet sultanım de geç. Yakında kafayı kırar bu ama, Allah şimdiden sabır versin.

İbrahim Paşa: Paşam, az önce Nigar’a da söyledim, Allah sabır versin. Bu Hatice ile değil bir ömür, bir dakika geçmez. Neyse ki arada seferler olsun isyanlar olsun çeşitli aksiyonlar oluyor da biraz kafa dinliyorsunuz. Nigarcığımdan da güler yüzünüzü esirgememeniz güzeldi onu da söylemem lazım. Anladınız siz.

Hürroşum: Sarı elbisen nefisti tatlım. Böyle pastel tonlar çok açıyor seni bence. Genelde koyu renkli giysilerle görüyoruz ya arada yap böyle bir değişiklik. Hünkârımızın da gözleri kamaştı gördüğün gibi. Bu arada, İsabella konusundaki kıskançlığını anlıyorum ama, bence o iş olmayacak gibi duruyor. Ama yine de belli olmaz, erkek milleti bu. Sen yine de sakin olmaya çalış hayatım. Bir şey daha diyeyim, şu Hatice ile de çok muhatap olma derim. Hatun zaten eserikli, üzerine sıçratma boşver.

Sülüğmanın ağzının suları aktı prensesi görünce ama geri çevirecek herhalde halvet yokgibi

Prenseste eski mileletvekili yüksel yalovanın kızıymış...

negüzel yazöışın ağzına sağlık hürrem sarı elbise benimde hoşuma gittim sarı yakışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…