Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

tarihi, senaryoda daha fazla değiştirmezlerse eğer,hürrem ve sülümanın nikahı yakındır

süleman hürroşun sözlerini kafanda tut,kimse seni mutlu ve huzurlu edemez,hürroşun dışında. ayrıca,hürroş ne zaman güçlenecek,baydı beni bu hatce,delirmiş dana gibi gözleri,tam tımarhanelik,tövbe tövbefortuna da konuşmazsa hoş hatun ama o yamuk ağazını açtığı anda,tüm güzelliği kaybediyor,yamuluyor hertarafı,süleman onu kabul ederse bööö derim acaba ne olcak,çatlıyorum,bir an önce fragman vermeliler

yarrabbi şükür der ....

hürrem kıskançlıktan kudurdu valla...ohh iyi oldu...

@superisi22 teşekkür ediyorum :))
Bu arada Hürrem tam da prensesin niyeti bozduğu zamana denk geldi.

Sülüman nasıl oldu da geri çevirdi isabellayı bunun acısı fena çıkacak bence

Hatcede çıldırdı he. Kapris yapmalar,çemkirmeler.Ne var olm sultansan sultanlığını bil,bi sen mi doğurdun

Annemde diyo ki ben o kadar doğurdum, bu kadar naz yapmadım ben yaparım anne sen merak etme

İbram desen ayrı bi telden çalıyo.Bi an önce ölsün yok bi an önce değil,sürünerek ölsün

Hürrem*de neler dedi hemen sülüman mest oldu. Boşuna hünarın gözdesi değil elbisede çok yakışmıştı

Ay alemsin andromeda yaSüper yorumlamışsın özellikle hatçeye "MADEM BEBEĞE BİRŞEY OLACAK DİYE ÖDÜN KOPUYOR, G.TÜNÜ YAYIP MEYVE YİYECEĞİNE ÇOCUĞUN BAŞINDA OTUR" demişsin ya koptum.haklısın valla

ilk sezon izledim ama şimdi iyice "tudors" çakması bişey oldu çıktı bu dizi üzüldüm..(((

Hatçe ibrahime yok eve neden erken gelmedin, yok isyanı başkası bastırsın falan diye saçmalıyo ya Ne sanıyo anlamadım 9 5 mesaisi ile çalışan bir memurla evli olduğunu mu, hay Allahım ya.İbrahimi tebrik ediyorum iyi katlanıyo buna

@superisi22 teşekkür ediyorum :))
Bu arada Hürrem tam da prensesin niyeti bozduğu zamana denk geldi.

nedemek şerkerim ah özeti kısa kesseler 1 yıldır evde oksijen kullanıyorum gece rahat uyumam için maske takıyorum ama sülümanın sonlarına doğru izleyemiyom isabeeleyı yatağa aldımı

nedemek şerkerim ah özeti kısa kesseler 1 yıldır evde oksijen kullanıyorum gece rahat uyumam için maske takıyorum ama sülümanın sonlarına doğru izleyemiyom isabeeleyı yatağa aldımı

Evet yaa bir saat özet çok fazla bence de. Geçmiş olsun bu arada. İsabella tam soyundu orada kestiler. Yatağa alıp almadığı haftaya kaldı. :)))

ee onlar sultan kızım naz yapar
ay benimde anlamadığım ne rahatlarmış eskiden ha öyle bissürü çocuk bende doğururum ne var bir tek doğuruyorlar sonra hizmetliler bakıyo çocuklara hemde bütün işleride onlar yapıyor
hamamda bile kendileri yakanmıyorlar ayol aaa ne rahatlarına düşkünlermiş ha

kızlar ben diziyi bu hafta izleyemedim. yorumlarınızdan şu hürremin sarı elbisesini merak ettim:44: resmini bulan ekleyebilir mi lütfen

kanka banlanmışsınkaç gün yedin, msnde de yoksun burayı okursan ileti bırak

evet ya hiçbir iş yapmıyorlar, keyifler yerinde. öyle olsa bende doğururdum

sultan olmak varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…