Sultan Süleyman: Valide sultanımıza da sizin nezdinizde seslenmek istiyorum: Validem kızınız artık çocuk değil, AFFEDERSİNİZ EŞŞEK KADAR KADIN. İbrahim olmayınca ölmez merak etmeyin. (Oh be rahatladım hünkârım.)
Hatice Sultan: Hatice herkese illallah dedirttin farkında mısın? Abinden de bir ayar yemişsin ama o sırada bizim evde elektrikler gitti geldi, kaçırdım. Yoksa lafını etmeden durmam bilirsin. Ayrıca, MADEM BEBEĞE BİRŞEY OLACAK DİYE ÖDÜN KOPUYOR, G.TÜNÜ YAYIP MEYVE YİYECEĞİNE ÇOCUĞUN BAŞINDA OTUR. Öf. Ne zaman bebeği sorsalar, yok yanında Gülfem v ar, yok Nigar var. Ana ol da bak çocuğuna bu nedir yahu? İbrahim’i de soğutuyorsun kendinden. Hanedana mensup olmasan dakikada boşardı seni benden söylemesi. Nerede kemanlar çalıp şiirler yazan İbrahim, nerede şimdiki? Söyle bakalım. Adam ileride idam edilecek, senin yüzünden neredeyse iyi ki öleceğim diyecek be. Şimdiden söylüyorum, o zaman zerre miskal acımayacağım sana.
Nigar Kalfa: Canım sen kafana takma yukarıdakini. Bebeğe bak, hamamda İbrahim’i dikizle, keyfine bak sen. Ona da evet sultanım sepet sultanım de geç. Yakında kafayı kırar bu ama, Allah şimdiden sabır versin.
İbrahim Paşa: Paşam, az önce Nigar’a da söyledim, Allah sabır versin. Bu Hatice ile değil bir ömür, bir dakika geçmez. Neyse ki arada seferler olsun isyanlar olsun çeşitli aksiyonlar oluyor da biraz kafa dinliyorsunuz.
yorumlarımızda uslubumuzu dikkat edelim lütfen!
@superisi22 teşekkür ediyorum :))
Bu arada Hürrem tam da prensesin niyeti bozduğu zamana denk geldi.
nedemek şerkerim ah özeti kısa kesseler 1 yıldır evde oksijen kullanıyorum gece rahat uyumam için maske takıyorum ama sülümanın sonlarına doğru izleyemiyom isabeeleyı yatağa aldımı
Sülüman nasıl oldu da geri çevirdi isabellayıbunun acısı fena çıkacak bence
Hatcede çıldırdı he. Kapris yapmalar,çemkirmeler.Ne var olm sultansan sultanlığını bil,bi sen mi doğurdun
Annemde diyo ki ben o kadar doğurdum, bu kadar naz yapmadımben yaparım anne sen merak etme
İbram desen ayrı bi telden çalıyo.Bi an önce ölsün yok bi an önce değil,sürünerek ölsün
Hürrem*de neler dedi hemen sülüman mest oldu. Boşuna hünarın gözdesi değilelbisede çok yakışmıştı
ee onlar sultan kızım naz yapar
ay benimde anlamadığım ne rahatlarmış eskiden ha öyle bissürü çocuk bende doğururum ne var bir tek doğuruyorlar sonra hizmetliler bakıyo çocuklara hemde bütün işleride onlar yapıyor
hamamda bile kendileri yakanmıyorlar ayol aaa ne rahatlarına düşkünlermiş ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?