Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ayy gözlerim fal taşı gibi açıldı sayın seyirciler şuan itibariyle neler oluyor öyleee:53:
isabel ölmedi şimdi bu nigarla gül ağa öldürücekler galiba kadını:53:
çok sinir oldum ikisinede yahuu:57:

ayy çok heycanlııı offfff...gül ağa sen onu aldın da nolcak şimdi o prenses orda ya offf..
sumbul nılufere yanık,gül ağa nıgara yanık,nigar pargalıya..pargalı nıgarıda bılerek alet etti ondan kurtulmak ıstedıgı için..
offff nıgar yıne ıhanettt...

gülağa hem nigara aşık hemde hürreme ne de sadıkmış hemen gitti yapıştırdı hepsinin kelle korkusu var tabi ki
ama haklı gülağa yaa dedi yani nigara pargalı senden kurtulmak için dedi belki neden güveniyorsun diye
offff çok karıştı ortalık hiç bu kadar heyecanlanmamıştım yaaa:53:

prenses kurtulursa da kurtulmazsa da yandılar.ne oldu bunlara demiycekler mi.ne olursa da hürreme kalır bu

dizi dizi olalı bu adar heyacan yapılmadı heralde...

kesin bitti hee..prenses yaşıyor dedi orada biter..şimdi bekle bakalım 1 hafta..cumaya fragman çıkar artık...

hürreemmmm senden nefret ediyorum kadınn mahidevran senden de nefret ediyorum yazık arada ki zavallılara ne deseler yapmak zorundalar gülağa,nilüfer ve nigar herşeyi yapmak zorunda kalıyorlar yazık yaaa:57:

mahidevran zamanında hurremı zehırlettıgınde onların kelle gıtmemıştı ama ya gulşah okdr şey yaptı yıne gıtmedı bılmıyorum ama pargalı koruyodu onları oda var..nıgarı korumazkı..kurtulmak ıstıyo zaten..ayy çok heycanlandım yaaaa ee nolucak şimdi isabella konuşmıcak mı söylerki ..

mahidevran zamanında hurremı zehırlettıgınde onların kelle gıtmemıştı ama ya gulşah okdr şey yaptı yıne gıtmedı bılmıyorum ama pargalı koruyodu onları oda var..nıgarı korumazkı..kurtulmak ıstıyo zaten..ayy çok heycanlandım yaaaa ee nolucak şimdi isabella konuşmıcak mı söylerki ..

o akıcı türkçeyisle konuşur bülbül gibi şakır valla kurbaa prenses

Back
X