Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Bakalım Hürrem nasıl kurtulacak bu durumdan, geçmez 1 hafta.
Mahi Hürremle ilgili atağa geçse yakalanıyordu, Hürrem de zeka süper şansı da yaver gidiyor hiç yakalanmıyor.
Vebalı bezi Nilüfer tuttuydu başım ağrıyor halsizim dedi bir ara, bence ona bulaşacak sonra da çocuklardan birine bulaşacak. Şehzadelerden biri küçük yaşta hastalıktan ölüyordu.

burda hürremi sevmeyen bir ben varım sanırım:9:
bu hürremin kendine güvenmelerine sinir oluyorum yaaa sen kimsin be kadın ne sanıyosun kendini yok ben bu günü asla unutmam süleyman yok ben bu kızıda diğerleri gibi ezer geçerim yok benim önüme kimse geçemez falan nesin sen nesin ukala dümbeleği:57::47:

dizinin sonu nasıl bitti.vebalı bezi nigar ben alırım diyordu.sonra ne oldu.nigarda ne sinsiyniş öyle ya.sülüman onlardan beter.hürreminde ibrahimi falan öldürttüğü kadar var.neler yapmışlar sarayda.sülümanınannesi bile ona neler etti.isabellada çok sinir.

bitti yaaaaaaaaaaa hiç bu kadarr heycanlı izlemedim.....

ama hürroşun yükselişi olacaktı hani bu sezon hürrem sürünüyor başından beri

burda hürremi sevmeyen bir ben varım sanırım:9:
bu hürremin kendine güvenmelerine sinir oluyorum yaaa sen kimsin be kadın ne sanıyosun kendini yok ben bu günü asla unutmam süleyman yok ben bu kızıda diğerleri gibi ezer geçerim yok benim önüme kimse geçemez falan nesin sen nesin ukala dümbeleği:57::47:

Bende haksız buluyorum canım, ama yine de seviyorum, bir yandan da yakalansın istiyorum. Mahidevrandan daha beterlerini yapıyor. Süleyman nasıl dedi, o kadın benim saadetimi çaldı deyince, sende Mahidevran ın saadetini çaldın diye. Aslında tüm suç kadınları bu hallere getiren Süleyman ın...

Bir de Hürrem zehirletmedi ama daha fecisini yaptıracaktı. Veba bulaştırıp acılar içinde ölüme terkedecekti. Ama pörtlek gözlü 9 canlı Isabella yine kurtulurdu.
Denize atın dedi ya o kadın kesin denizden de yüzerek kurtulur. Bir de daha ilk günden ben Süleyman la kalmak istiyorum demez mi çok gıcığım bu kadına :22: bu ne kudurukluk ne çabuk unuttu nişanlısını... :19:

evet meleğim ya bu pörtlek kurba prenses resmen diziye sülük gibi yapıştı çıkmaz artık sülük prenses:37::47:

tam kurtulduk dedm pörtlekten gene sıyırdı paçayı:57: bi nazlanmalar yatakta yatarken , konuşması sesi iğrenç, antipatik kurba ne olck:47: mahiyede uyuz oldm bu geçe hürreme karsı uyarıyo prensesi, utanmasa eliyle sokucak sülümanın koynun:57: çok heyecanlı ve güzel bi bölümdü ama:52::52:

yokkkkkk ölemedi 9 canlı prensessss offff:47::47::47:

bütün suç sülümanın aslında..
:47:

mahidevran hürreme ne yaptıysa,benzerlerini de hürrem prensese yapıyor..
ancak hürrem,herhangi bir cariyeyle bile birlikteliğine onay vermedi sülümanın..ki seven kadın böyle yapar...
mahidevransa,sadece hürreme cephe aldı,diğerlerini umursamadı :53: mesela ayşe hatun gülnihal vs vs
mihidevran da gülfem hatunun elinden almamış mıydı sülümanı ayrıca..

neyse ne.. sülüman sebep tüm bunlara :47:

izabel de :53:pörtlek mörtlek ama yakışıyordu sarayın koridorlarına:23:...kuğu gibi kadının fiziği..:37:
:38:halvete de girdi, rahatlamıştır Fortuna..:27:

hürremi bu bölüm çok telaş sardı..
fortunanın dinine laf etti ama, kanuni cevabını verdi..:52:
Valideye meydan okumalar falan..

malkoçoğluna nolcak acaba? budin işi bitince çıkacak mı diziden?
pargali,görevi bitince malkoçoğlu memleketine dönecek dedi matrakçıya ama..
matrakçı da pek üzüldü..:5:

Bakalım Hürrem nasıl kurtulacak bu durumdan, geçmez 1 hafta.
Mahi Hürremle ilgili atağa geçse yakalanıyordu, Hürrem de zeka süper şansı da yaver gidiyor hiç yakalanmıyor.
Vebalı bezi Nilüfer tuttuydu başım ağrıyor halsizim dedi bir ara, bence ona bulaşacak sonra da çocuklardan birine bulaşacak. Şehzadelerden biri küçük yaşta hastalıktan ölüyordu.

küçük yaşta ölen şehzade abdullah ama onu hiç koymamışlar diziye.mehmet gençken hastalıktan ölüyor.

-andromec nerdesin yahu.Heyacanla senin süper yorumlarını bekliyorum...

Nigar Kalfa: Nigar senin aşkının ta ortasına ... !!! Çok sinirliyim, okuyanlar kusuruma bakmasın. Senin gibi kadın nasıl böyle bir aptallık yapar? Bu ne aymazlık? Yahu aklım almıyor benim. Anlayan varsa beri gelsin. Ne güzel çözüm bulmuştun vebadan ölecek diye. Heh dedim temiz iş. Hem de diyordum iki tarafı da güzel idare ediyorsun. Hem İbrahim Paşa'nın istediği olacak, prenses ölecek, diğer yandan da Hürrem'in üzerine kalmayacaktı. Dedim güzel plan. Ama sonra ne yaptın? İbrahim Paşa sana zehirleyeceksin dedi. Tabii paşa istediyse Hürrem kim oluyor değil mi? Paşa istemiyor seni Nigar. Bir de o beni korur diyorsun. Adam acımadan eski saraya gönderiyordu ama, o iki dakikada sattığın Hürrem kurtardı seni. Senden hiç böyle bir nankörlük beklemiyordum. Şoklardayım Nigar. Şu an görsen elim ayağım titriyor. Bunca zaman savundum seni cümle aleme. Paşaya bile... Seviyor dedim, göndermeyin dedim, yapmayın dedim. Of Nigar. Hürrem'in de başını belaya soktun şimdi. Gül Ağa da yanabilir. Nasıl sükût-u hayale uğrattın beni anlatamam. Ay geliyorlar soldan soldan. Anne kolonya neredeydi? Ay konuşamiyiciiim. Lütfen bu bahsi kapayalım.

Hürroş: Canımcım, o İsabella'yı has odaya girerken gördüğünde, benim içimden ılık ılık bir şeyler aktı böyle. Ayrıca hünkarımız haklı. Güzel bir dille uyardı yine seni. Aslında çok da şanslısın, çünkü Mahidevran seni yok etmeye çalışırken onu hepten silmişti defterden. Mahi de söylemişti zaten benim yaptığım hataları sen de yapacaksın diye. Haklı çıktı bak o ezik Mahi. Attan da düşürdün hatunu, bak şimdi Süleyman onunla nasıl ilgilenecek. Tıpkı senin Mahi'den dayak yediğin günlerdeki gibi. Ah Hürrem. Bir de hala yaşıyor bu. Ölmemiş. İnşallah kurtulacaksın ondan. ama çok büyük riski var yahu. Dur bakalım ne olacak. Şimdilik bekleyelim bakalım.

İbrahim Paşa: Paşam, o İbrahimname lafını etmeyecektiniz. Bu andan itibaren kendi kazanınızı ateşin üzerine koydunuz, kısık ateşte henüz. Hünkarımız da fena tartakladı sizi. Burnunuz kanadı, geçmiş olsun. Yahu paşam, siz Hürrem'le iki duble rakı içseniz aranızaki bütün buzlar erir he. Önümüze gelene yüz tekme kıvamına gelirsiniz valla. İkinizi de ayrı ayrı seviyorum ben. Tabii aranız hiçbir zaman düzelmeyecek biliyorum. Latife ediyorum kendi çapımda, bağışlayın. Nigar konusuna hiç girmiyorum bu sefer, çünkü siz haklıymışsınız. Kabul ettim paşam.

İsabella: Sana geçen hafta prenseslikten köleliğe süper bir düşüş yaşadın demiştim. Dinlemedin. Süleyman'ı görmek istiyormuş da, onunla kalmak istiyormuş da... Prenseslik bitti İsabella. Çok bile ayrıcalık verdiler sana, ayrı oda falan. Yatıracaklardı seni aşağıda, kızlarla uyuyacaktın. Sonra haremin temizliği... Vereceklerdi elinde kovayla bezi, görecektin bakalım, Süleyman için gerekirse savaşırım demek ne demekmiş!!! Bence sen o çamaşırlıkta hakkın rahmetine kavuşacaksın. Oradan sağ olarak çıkmazsın umarım.

Hatice Sultan: Hatice sen kim oldun da Hürrem'e akıl veriyorsun? Bir de diyor; ben İbrahim'le konuştum siyasi meseleymiş. Buna anca senin gibiler inanır Hatice. Hürrem yer mi sence? Sen git kemana başla, kocana sarıl, yeniden çocuk yapma sevdasına düş, işine bak sen. Kendini toparlamaya başladığın için fazla gelmiyorum üzerine bu aralar.

Gül Ağa: Ağam müthişsin. Hürrem'e gerekli bilgileri vermen güzel oldu. Birlikte gerekli tedbirleri alacaksınız artık. Çok merak ediyorum, bu bir hafta geçmez ağam.

dizideki hürremi hiç te zeki bulmuyorum, kaba saba..
bas bas bağıran,inatçı çocuklar gibi davranan bir hürrem görüyorum nedense..:31:

işte dizide hürreme bu sebeple de hayranım; erkeğini paylaşmıyor.. hiç bir kadınla!
ve hünkar münkar ama kafa tutabiliyor.. başka kadın olmayacak hayatında diye..
ve 'hayatımın sonuna kadar bunu unutmıycam süleyman' da diyebiliyor..
helal olsun aferim hürroş :13:

Bakalım haftaya neler olacak inşallah sessiz sedasız saraydan çıkarırlar ve ölüyü denize atarlar prenseside gemiye bindirip geldiği yere postalasınlar:27::27:Sülüman hürreme bunu yapmayacaktı:19:

Back
X