Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
yaa hani belgeselini koyucaklardı yine savaş sahnelerinin nasıl çekildiğini gösterecekti neden koymadılar ki yaaa

Selam muhteşem hatunlar,sevgili oğullarımın bugün biraz çeneleri düştüğü için,bense nekadar genç bir hatun olmama ramen, onların gürültüsünden birçok yeri duyamamamı emektar tv mize bağlayıp,kaçırdığım yerleri sizlere sormak istiyorumBir kere isebella nereye gitmiş sultan süleyman ne dedi anlamadım o nerden biliyor anlamadım,valide neden atı öldürtüyor anlamadım,valiyi neden has odacısı yapti,ibrahime inatmı valla çok yeri kaçırdım çokk neyse _adromeda_ bir güzel özet yapar ama bekliyorum artık

bu hatice sultanında canı yanmadı sanki bebeği öldü hala akıllanmadı büyücülerle işi gücü allahtan kork hatice uyma şeytana hala

Merhaba,
Prenses ne oldu, çabucak geçiştirdiler merak ettim.İlerde ne olduğunu gösterecek mi acaba. Ayrıca padişah nereden o bilgiyi edindi ve bu bilgi doğru muydu? Çook soru var, cevaplar da olacak mı acaba, eğer cevabı yoksa bu dizi de diğerleri gibi saçma olur kii, çok üzülürüm...

yaa bnm sinir olduğum masum bi atı nasıl hançerle öldürürler hayvana acı çektrmek günah deilmidir. bu nasıl valide sultan yaaa valla ağlıycaktım atı görünce ((

yaa bnm sinir olduğum masum bi atı nasıl hançerle öldürürler hayvana acı çektrmek günah deilmidir. bu nasıl valide sultan yaaa valla ağlıycaktım atı görünce ((

Aynennnnn!!! Sinirim bozuldu yaaa! Hayvanlara yapılan eziyete zulme tahammülüm yok, dizide böyle bişey görmek kurgu bile olsa benim sinirimi bozdu!! =(

canım isabella yerini bende kaçırdım. valide hürremin kızına anlattıklarını duydu bu yüzden hürreme gözağı vermek için etrafındaki herkesi uzaklaştırıp atınıda öldürttü. isabellanın gitmsinden sonra pargalının haremle pek ilgilenmediği için valiyi has oda başı yaptı DD

Hürroş: Başın sağolsun Hürroş. Yahu bunlarda hiç mi vicdan yok, bir masum hayvancağızdan ne istiyorlar ???!!! Nasıl üzüldüm bilemezsin. Akıları sıra mesaj veriyorlar bir de, bak biz senin çok sevdiğin şeylere zarar veririz diye. Seni görünce de korkudan altına edecek gibi oluyor hepsi. Bu arada, İsabella'yı ortadan kaldırıp helvasını döktürmen nefisti şekerim. Cümleten gözümüz aydın diyorum. Valide sultana verdiğin ayar çok güzeldi. İçimin yağları eridi valla. Ohh iyi oldu.

Valide Sultan: Aklınızca hünkarımızı Hürrem'e karşı dolduruyorsunuz değil mi validem? Sökmedi ama gördünüz. Hani sormuştunuz ya Mahidevran'a neden acımadın da Hürrem'in diğer kadınlardan ne farkı var diye. Mahi Hürrem'in yemeğine zehir koydurduğunda, dolaylı olarak hünkarımızın da canına kastetmiş oldu validem. Hünkarımız da yiyebilirdi o yemeklerden. Aslında hünkarımızın Mahi'yi defterden silmesinin asıl nedeni bu. Tabii siz bunu bilmiyorsunuz o da ayrı bir konu.

İbrahim Paşa: Paşam, Bali Bey'in hasodabaşı olmasına bir hayli içerlediniz. Sizi anlıyorum aslında. Siz hasodabaşılıktan sadrazamlığa yükseldiniz. Belki de aynı yükselişi Malkoçoğlu da yaşayacak diye geçiyor aklınızdan. Ama rahat olunuz, çünkü böyle bir şey olmayacak. Aklıma şu geldi bu arada, ama doğru mu bilmiyorum paşam. Hünkarımız sizi sadrazam olarak tayin ettikten sonra da sizin hasodabaşılığınız devam etti. Hanedan size emanetti bir nevi. Şimdi hasodabaşılığa bir başkası gelince, hünkarımızın güveninin sarsıldığını düşünüyorsunuz. Yanlışsam söyleyin. Yalnız, hünkarımızın Malkoçoğlu'nun hasodabaşılığa tayin ederkenki yüz ifadenize çok güldüm. Hürrem ile Süleyman'ı öpüşürken görmüş Mahi gibi oldunuz.

Hatice Sultan: Ay sevsinler seni. Neler yaşayacağını bilmek istiyormuş da, köşesine çekilip oturmayacakmış da... Buna sen inandın mı Hatice? Hürrem'liğe soyundun haberimiz mi yok? Yakup efendi her ne kadar Gül Ağa'nın yönlendirmesiyle yorum yapsa da, aslında söyledikleri doğru. İbrahim ölecek Hatice. Vakt-i zamanında Beyhan Sultan'ın yaşadığı acıyı sen de yaşayacaksın. Mahi gibi konuştum he. Neyse. İşte böyle olacak Hatice. Hani köşene çekilip oturmayacaksın ya, kurtar bakalım kocanı.

Mahidevran Sultan: Mahi, film izler gibi Hürrem ile Süleyman'ı izliyordun he. +18 'e bağlayınca nasıl kaçtın ama. Ayrıca Gülfem Hatun'a da buradan sesleniyorum. Yahu ikinizin de işi günü Hatice Sultan mı? Üzüntüsünü hala yaşıyormuş da bilmemneymiş de. Sevgi pıtırcıkları sizi. Oturmuşlar valide ile birlikte Hatice'yi çekiştiriyorlar. Bakın Hürrem'in başını kaşıyacak vakti yok. Her dakika bir aksiyonun içinde hatun. Bir yandan da hünkarımızın sevgisinin tadını çıkarıyor haklı olarak. Siz de validenizin dizinin dibinde oturup dedikodu yapın.

Gül Ağa: Sümbül'ü nasıl enseledin ama? Valla bayıldım planına ağam. Sümbül'deki hırs ne İbrahim'de ne de Hürrem'de var he. Adam kuduruyor bildiğin. Sanırsın şehzade doğurmuş. Adamı böyle yaparlar işte. İyi oldu celauta.

Nigar Kalfa: Sana geçen haftadan beri kızgınım biliyorsun ama yine de es geçemedim seni. Şimdilik paçayı kurtarmış gibi görünüyorsun hadi bakalım.

:))) mükemmel yorum olmuşş sıkılmadan okudum sonuna kadar D

Teşekkürler canım,atı öldürtmesi koskoca valide sultana yakıştımı,hürreme kızıyorsunda ondan ne farkı kaldı bu validenin elini kana bulamadımı sanki,o daye hatun ve diğerlerinede pes yani valide öldüğünde ne yapacaklar çok merak içindeyim yani...At gerçektende öödürmüşlermidirya ölü gibiydi, dizi yüzünden gerçekten öldürdülerse çok üzülürüm

ayyy okadar yapamazlar herhalde yaa umarım yapmamışlardır !!! aynen katılıyrm sana canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…