Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
kurbağa fortunaya ne oldu kızlarrrrr

kuş olup uçtu canım ooh helvasını bıle kavurtturdu hurroş hurrem gul ağa ve nıgara ortadan kaldırın 2sinide dedi.onlar kaldırdı ama gostermedıler orayı.sonra sumbul geldı odada eşyaları fılan yok kaçmışlar gıbı bı ızlenım var.herkes kaçtıklarını sandı.tabı valıde pargalı mahi hurrem yaptı dedıler hepsi çıldrd sonracığma suleyman pargalıya sordu işte nerde prenses fılan.bul dedi.pargalı bi gemiye binmiş hünkarım ddi.oda yanlışın var pargalı prenses bilmemle limanına gıdıp ordan manastıra gtcek gbı bışeyler soyledi.herşeyi bılıyorum ben ıstedgım herşeyi öğrenırım pargalııı bunu öğren artık dedi bence orda suluman hurremı korudu at sahnesine cok uzuldum ya valıde tam bi paçoz çıktın gıcık kızında senın gbı gıcık neyse hurrem sayesnde kafayı yıcek oda buyucu ne dıyosa ınanıyo suleyman hurrem sahnesi çok guzeldi dünden beri hurremın taklıdını yapp duruyorum allahm 'istiyolarki aşkımız bitsin bizi çekemiyolarr süleymaağnnn aşk yoksa bende yokum.hemen şimdi öldürrr benii' hastasym hurremın

yaa kızlar bişy sorucam. dünkü bölümü başından sonuna kadar izledim ama prensese ne olduğunu çözemedim. ölmüş olsa gösterirlerdi yada birşekilde açıkça söylerlerdi. ama dün prenses hakkında herşey muamma kaldı. süleyman manastıra gitti gibilerinden birşeyler söyledi ama ben anlamadım olayı :d şimdi bu bi daha gelicek mi gelmiycek mi. bence gelebilir çünkü dizi başlarken oyuncuların ismi yazıyoya o kadının da ismi yazıyor dün farkettim aklıma takıldı bu kadına ne olmuş olabilir öldü mü kaldı mı diye :d beni aydınlatın kızlar

pörtlek prenses gitti helvasını da yedikk.ben tabi o sırada bitter çikolata yiyodum valla tam yerini buldu

gitmezsen göönderirler gülümmm diyesim geldi banu alkan gibi

valide de uğraşsın dursun.valla ezelden beridir varmış hee bu kayganaların kıskançlığı.bu da belli oldu

hürrem kazanacak işte.ne diyodu gül ağa sultanların en masumu çok güldüm tillahi

[h=1]Bergüzar Korel Prenses Isabella'dan rahatsız!..
[/h][h=2]Bergüzar Korel’in şimdi de Isabella karakterini canlandıran Melike İpek Yalova’yı markaja aldığı öne sürüldü...[/h]

5
Geçen yıl Hürrem Sultan’ı canlandıran Meryem Uzerli ile eşi Halit Ergenç’in samimi sahnelerini kıskandığı gündeme gelen Bergüzar Korel’in şimdi de Isabella karakterini canlandıran Melike İpek Yalova’yı markaja aldığı öne sürüldü.
Geçen sezon dizide konuk oyuncu da olan Korel’in, aralarda kek ve kurabiyelerle “Muhteşem Yüzyıl”ın TEM Stüdyoları’ndaki daimi setine ziyarete gittiği biliniyordu.

Korel’in geçen günlerde ise ormanda yapılan Kanuni-Isabella çekimlerine oğlu Ali’yi alıp gitmesi ekibi şaşırttı. Daha önce Meryem Uzerli’yle arkadaş olmaya çalıştığı konuşulan Korel’in bu kez Yalova’yı tanımaya çalışması kafalarda soru işareti yarattı.

Korel’in geçen aylarda yurtdışındaki bir röportajında “Halit’in öpüşme sahneleri içimi acıtıyor” şeklindeki açıklaması gündeme gelmiş, ancak Korel sözlerinin çarpıtıldığını belirterek eşini kıskandığı iddiasına ateş püskürmüştü.

kendısı adamı eşinden ayırdıda ewlendı ona hersey mustahak nefret edıom berguzardan allahın işgüzarı

Gül ağa da hiç masum görmemiş heralde

valla halit bey oynadığı son iki dizide aşık duygusal romantik karakterde bence ruhundada var ki bu kadar başarılı ...

benimde böyle kocam olsa bende kıskanırım..........ve arkadaşın dediği gibi kendiside bir dizide evli olduğu halde halit beyle ilişki yaşamış...karısından ayırmış bulunuyor..tabiki tek taraflı değil bu iş ama sonucda karşılıklı gelişti...ve gelinlik giydiğinde hamileydi...elini hızlı tuttu yani...hürremden kıskanmasında haklı baya ateşli aşk yaşıyorlar..ama pörtlek göze bakmam bile ben yaaaa..dünki belgeselde baktımda hürrem gösterişli al beni olan bi kadın...onu kıskansınn dursun....yada goncası ona sağlam bi dizi bulsunda kek çörek ziyaretine fırsat kalmasın

çok kısanırsın senprensees bizi bile rahatsız etti,bergüzarı nasıl etmesin de mi

ama naparsın kocan oyuncu katlancan artık
Gül ağa da hiç masum görmemiş heralde

yağcı işte

kendi yaptığını başkalarının yapmasından korkuyor işte..ilk eşde beddua ederde tutarsa görürüm ben onu :)

ya kızlar bende skyturk çıkmıyor belgeseli ilkini internetten izledim 2.sinin bulamıyorum link var mı bana yazarmısınız

[video=youtube;1GE-ZSx59Zg]http://www.youtube.com/watch?v=1GE-ZSx59Zg&feature=related[/video]

yeni fragman..

yineeee muhteşem...ama anlamadığım o defter yine leonun defterimi ???nigar onu gömdü...ne zaman çıkardıda aldı?? yaa...ve neden hürroş ...sülo döndüğünde ben bu sarayda olmayacğım diyo....????acaba hamişmi????offffffffff çatlatacakalr adamıı

Allahım Allahım, çarşamba hayat duracak desenize.:18:

Kıçı kırık Hürrem'e bakın la."Artık ikimisine darmış bu saray" Şunun kaynanasına söylediğine bakın hele.

Dağdan gelip bağdakini kovacak aklı sıra. Bi Allahın kuluda dur demiyor şu kadına ya, sinir

kuzimmmm kızzzzzzzzzzz valla hürreme kalmış ortalık valide valide olamadıki doğru düzgün

asalk mahiyi çekti eteyine anca entrikaları izledi...hürrem gibi entrikacı bir kadını güçle değil zekası ile yanında tutardı tatlı diliyle...ama o savaş açtıı kadınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…