Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ahanda çağırdı sülo hürremi...

nikah yakındır haftaya olur heraldeee

nigar pargalının ölüm vasiyetini yazdııı....süperrr pargalııı kazanın kaynıyorr....

ama o vasiyet hürroşa geçse daha iyiiiiiiiiiiii

ahanda çağırdı sülo hürremi...

nikah yakındır haftaya olur heraldeee

aynennnn bu hafta beklıyodum ben yaa ..neyse haftaya koparız artık dugunde
pargalı,mahicik,valıde,haçte ağzınızı kapayn sınek kaçıcak çatlyınn hepınıze cokk ıyı olduuu.. oohhhhhhhhhhh
hatçede ınş bulur mektubu canıma değsinnnn hurrem bebegımsn..
ama nıgar olmesınn ya

star da işini biliyor hee..en kritik yerde bıraktırdı show tv'ye..1 hafta geçmez agaaaaaa

nigar iyi sakladııı mektubu ama hatce bulursa ne edecekk bakalımmm ben hanedanımmm lafları sökecekmiii

Hürrem gitmedi çunku,artık ben kölen değilim dınımızce uygun değil halvet olamaz nıkah gerekıcek suleyman dıcekkkk..vallahı zeka kupumm..hurremımmm hastasıyımmm : 9: suleymanda dıcek şimdi ulan kadın gıttı elden hur yaptık ama gelmıyo ama hurrem der dermez azad ettı onu..gerçekten sevıyormuş suleyman baya..hurreme hıç kıyamıyo ve ıstese nıkah kıymayabılırdı yıne kolesı yapardı ama nıkahı bastı...hadı hatçe bul mektubu yaa..nıgarı da pargalı kurtarır kesın..

gıııııı gördümüz mü suratına da kapıyı kapatıverdi...

var hürremim vayyyy

benim eşimde isyana girdi burada

hehey beee hürremim..ne datlı yaaaa...

haftaya nikah var starda buluşalım kızlar iiiii akşamlarrrrrrrrrr

aynen burada bitecekkkk poffffffffffffffffffffffffffffffffff

eşim şimdiye kadar hürreme uyuz oluyordu ama bu aksam hak verdi ve kabul ettiiiiiiiiiii

kızlar bu akşam okdr begendımkı bu bolumu yıne ızleyebılırım hurrem kapıyı yuzune kapattı ya koptum valla bebiimmm benım şimdi burda bıtırırler show un saltanatı bıttı..haftaya starda goruşruuz canlar.. nıkahta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…