Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
kızlar eşlerinizden bir şey yapmasını istemenin en güzel yollarını bu hürrem öğretiyor bravo çok takdir ettim doğrusu

kızlar eşlerinizden bir şey yapmasını istemenin en güzel yollarını bu hürrem öğretiyor bravo çok takdir ettim doğrusu

tatlı dil iştee anasını kötülemiyor başına gelenlerden mıyyyyyyyyy mıyyyyyy yapmıyoor....paylaşmıyor..paylaştırılmak zorunda kalırsa cannını koyuyor yada canını alıyor.....

sende yap kocana kölen olur vallaaa....

Allahim boyle kadinlardan ben kulunu koru sen yaaa rabbim !

Haha
Editörümüz isyanlardaa
İnşallah mı diyelim editörüm ne diyelim?

Hürrem tanıcı fragmanda ne diyordu? " Dünyayı ben yöneticeemmmm! "

amin kazen abi

womenlove aynen cnm demekkı daha cok para aldılar yoksa verrmıydı hıc byle bı reytıng varken ellerınde..neyse artık ızlıcez napalm stara taşınıyoruz çarşambaları

hürroş iktidarda düşmanlarıda nasıl çatlıyo yaa bayıldım bu bölüme ama nigar kalfada ne yaptığını bilmiyo bi ibo tutturdu gidiyo intihar ettimi o

hürremin zekasına bi kez daha hayran kaldım
demek ki çeçeronluğunu adama değil adam uğruna gösterecen
bu yaşıma geldim yeni öğrendim.
adamı nasıl kündeye getirdi
ince ince işledi
idolümsün hürrem

ee kadının boşuna adı çıkmamış hürrem tarihlerde bile ne kadar yer edinmiişşş ama o daye hatn geçen hafta hürreme oyun etti bu hafta tapuyu görünce 365 derece döndü para bütün kapıları açar diye boşuna demiyolarr

ya kuzeyi izledim bunuda andromedadan ögreneyim diye kostum hala gelmemişşş andromeda nerdesinnnn :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…