Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bende destekçinim korkma , tek boyle düşünen ben varım sanıyodum gerçek tarihte Hürremi severim ama bu kurgulanmış bi dizi oldugu için dizi karekteri olarak Hürremi sevemedim bende bi türlü :124:

Ben de ben de ben de sevmemek ne kelime nefret ediyorum hürremden

Ezel showda başladı atv de bitti

Ah ezel ah hiç bi dizi eline su dökemez

bazen kızıyorum kendime kardelenim ezeli izledim diye

ondan sonra hiç bir dizi beğenmez izlemez oldum

şuan youtube dan tekrar izliyorum hergün

12.bölümdeyim

hiç bir dizi ezel gibi olmaz olamaz

Cephe sahnelerini hatırlıyorum, bizim evde yerli dizi tutkunu eşimdir ilk zamanları tutkunuydu, sonra kurtuldum derken şimdi tekrar başladı, oyüzden bölük börçük izliyorum...
Ancak Hürrem de az değildi asilik hat safhadaydı, sarayın alışık olmadığı bir şey, katı bir biçimde sükut ve emirlere riayet var sarayda, hatun geldi ki yaygaracı, inat bir şey...
Mahi de karşı çıkmaya çalıştı valideye başka kızları gönderiyor diye ama devam ettiremedi, saray kültürüne aşina olduğundan ya da buna mecbur hissettiğinden kendini bilinmez, şehzadeliği sırasında tek tutkusu mahiymiş süleymanın mesela, gülfemi çocukluk hatası diye varsaymış hep...
Staradaki ilk fragmanda hatırlıyor musun nasıl bağırınıyordu hürremin sesi fonda "dünyayı ben yöneticeeeemmmmmm" diye, sevgi bu mu aşk bu mu yani????

kalbim sıkışıyor ya izlerken....bence süleyman hürroşu geri aldırtacak saraya kızı için yoldada hürrem arkadan gelecek ...bu duyan validede talimatla hürrem saraya gelmeden kaçırtıyor.....sonra anlıyo sülo bana oyun yaptınız diyor....

kaçırılma sahneside bencede son sahnee

Bu arada malkoçcuğumu odabaşıcı yapmışlar ne güldüm ya. adama onca ordu kamuta ettirdiler şimdi adam geleni geçene trafik polisliğimi yapıyor D:

evet son sahne orada bitivercek off off bekleki gelsin 1 hafta

çok kızmış sülüman ama haftaya kadar dönsün hürrem sarayın tadı kalmadı yahu

ve hürrem hiçbirzaman kan dökmedi..

Değmedi mi prenses ölsün diye yılanı da mahidevran mı gönderdi, veba bulaşsın diye dört dönen de valideydi zaten...
En can dostu halvete gitti diye zehirli kürkü de hatice vermiştir kesin....

bende destekçinim korkma , tek boyle düşünen ben varım sanıyodum gerçek tarihte Hürremi severim ama bu kurgulanmış bi dizi oldugu için dizi karekteri olarak Hürremi sevemedim bende bi türlü :124:

Ben gerçekteki hürremi de hiç sevmedim, elçilerle görüşüp bilgi alışverişi yapan hatundan hayır mı gelir ki???

bazen kızıyorum kendime kardelenim ezeli izledim diye

ondan sonra hiç bir dizi beğenmez izlemez oldum

şuan youtube dan tekrar izliyorum hergün

12.bölümdeyim

hiç bir dizi ezel gibi olmaz olamaz

Evet o ne heyecan ne adrenalindi öyle Kafam allak bullak oluyodu onu seyrettikten sonra

sonra da bir bebe daha yapıcaklar hürroş ve sülüman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…