Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Aaaaa malkoç halvette

hurrem saraya köle olarak geldi ve herkesss ona cephe aldı..şeytanlığı kotuluğu hurrem sarayda ogrenmedi mi ? mahi valıde pargalı..onlardan öğrendi..savaşıyo kadın ya kinggg kadın olarak değersiz olmayı kabul etmıyo köleliği kabul etmıyo başka kadınları kabul etmıyo diğerleri gibi susup sinmiyooo zekasını kullanıyo bebeğim benim yalnz mihrimahi ısırmak ıstıyorum küçük hurrem ya
bıde mahi haber verdi valıdeye..bunu hurrem yapınca kan çıkıyodu..hatçe hanım çıldırıyodu..suleyman bu gece orda kal hadi hadi bakın bakın yıne morardılar
malkoçoğlu hayrlı işler canım.

haticeye değil neticeye bakalım..öldüler mi yok maşallah öküzz gibi yaşıyorlar valla

Değmedi mi prenses ölsün diye yılanı da mahidevran mı gönderdi, veba bulaşsın diye dört dönen de valideydi zaten...
En can dostu halvete gitti diye zehirli kürkü de hatice vermiştir kesin....

İyide bunlarım hiçbirini durup dururken yapmadı ki .Ben bunu öldüreyim bunu asayım bunu zehirleyeyim demedi ki.Hepsinin sebebi vardı.Hürrem hırslı biriymiş ve aşık biri kurallara uymak yerine kuralları kendine uyduruyor

gerçekten valideyle mahiye morr çok yakışıyor

ne ezik kadın bu mahi yaa yalakası validenin ara gazı veriyor sürekli

hürrem forever

cadı valide gitti saraya ibraamla kumpas kuracaklar yaa..ya ne adi bir kadın bu yaaa inanamıyorum bu kadar mı nefret edilir bir insandan

evet dönüyor kararından süleyman..

vicdanın kıblendir süleyman adil ol azıcık yaaa

malkoçoğluyla nasuh da boyna hovardalıkta.anlaşıldı valide hürreme bişey yapacak süleyman da bunu öğrenince nikahı kıyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…