Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
şuannn o kadar mutluyumkiii aşk kazandı bence yine sabırsızca bekleyeceğimm

hürreme bayıldım o taç neydi öyle muhteşem hele o kıyafet bittim çok hoş ve çok güzeldi bayıldım sarı hürreme çok yakışıyo modada olur artık kesin bu sene sarı renk...sonunda nihata oldu acaba gerçektede vekalet veriptemi nikahlanmışlar kızlar bi bilginiz varmı:26:

bilgi için teşekkürler canım ...

yanlış yönlendrmeyelim cihangirin kendini dağlara vurduğu yok hiç olmadı. cihangir hasta bir çocuktu ve eceliyle öldü

yanlış yönlendrmeyelim cihangirin kendini dağlara vurduğu yok hiç olmadı. cihangir hasta bir çocuktu ve eceliyle öldü

Canım evet hastaydı ama mustafanın idam edildiği gün cihangir onu gördü ve avare gibi dağlarda gezmeye başladı(mecazi yani dağlara vurdu sözü)

Sonra da hastalığı ve üzüntüsü eklendi dayanamayıp öldü.
Yani ben okuduğum için yazdım bunu, kurgu değil

Of o taç o kıyafet süperdi ya.
Bayıldımmmm!
Hürrem'e çok yakışmıştı.
Oldum olası dantel işlemeyi çok severim zaten..

Ve sonunda nikah kıyıldııııı!
Ayyy haftayı iple çekiyorum.
Acaba neler olcak?
Validenin ve Mahinin suratını görmek için sabırsızlanıyorum!

Şehzade Cihangir 1531 ve 1553 yılları arasında yaşamış Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan'ın çoçuğudur. Hürrem'in doğurduğu 4. şehzadedir.

Kambur ve başka fiziksel hastalıkları vardır narin ve hassas bır ruhi yapıya sahiptir. Şehzade Mustafa, her zaman ona iyi davranmış az kişilerden biridir. Öyle ki o ve abileri öldüğünde kendisini öldürmüş olduğuna dair üzüntüden öldüğüne dair bilgiler vardır.

Kanuni zaten Mustafa'yı öldürmesinden pişmanlık duyarken Cihangir'i de yitirmiştir. Ama bunu onun adına bir semt kurarak unutturmaya çalışmıştır ve kaybettiği oğlu Cihangir adına Cihangir adlı semti kurmuştur.

hürremin canım gelır oda bıkaç haftaya

evet cnm öyleymiş..vallahi ne şanslı kadınmış bu hürrem deli gibiaşık etti koskoca süleymanı o aşk cümleleri hele neydi öyle kendine nikahda kıydırdı...eee rus kadını işte akıllı kadınmış bu ruslar demek hep ezelden beri böyleler 4 şehzadede doğurdu ballı hürremmiş haaa her istediğini yaptırıyo her istedği oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…