Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

yine muhtesem youmlamıssın hele mahinin yorumuna çok güldüm

muhteşemsin canım maşallahhh ayaz paşayı severimmm desti izdivacınız uygundur kuzummm kıymetlimissin sen

Canımcığım gene döktürmüşün,Pabucumun sevgi pıtırcığı İbrahim paşaya da yaptığın iltifatlara bayıldım yani bu arada...teşekkürler

süleymannnn o nikahtan sonra o konuşma neydi öyle beeee wuuuu
çok erkeksi ve etkileyiciydii
duygulandım ağladım hatta burnumun direği sızladı derler ya öyle oldum
çok güzel bir andııı işte seven erkek diyorum şuan yaniii
ohhh bu da sana kapak olsun validecim canım benim

Andromeda superdı canım haftaya hurroşla suleymanın düğününde sen ve ayaz paşanın kı nıde aradan çıkarırz bızım ıçın uygundur : teezzz nıkah kıyılaaa

kıızz bende ağlıcektım ınanılmaz duygulandım aşk sarhoşu oldum yaaaa duygusalız gari
hepsıne kapak olsun bıraktık saraya alsınlar

andromeda yorumun için teşekkürler.nihayet nikah oldu.haftaya mahi, validenin yüzünü çok merak ediyorum.çok rahatladım ya.nikah oldu hürrem saraya sahip oldu.haftaya belki mustafayı falan büyütürler.6-7 sene sonra yaparlar mı ki.sünnette bitti.

süperdi yaaa acayip mutlu oldumbir hafta nasıl geçecek şimdi yaaa dile kolay 7 koskoca gün oooofff of

Çoook teşekkür ediyorum bu hafta da bana zaman ayıran heeeerkese... Evet izdivacım da uygun bulundu. Paşanın cevabını bekliyoruz, 'elektrik alamadım Esranım' derse o kavuğu kafasına geçiririm. Ama yok yahu kıyamam herhalde

kıızz bende ağlıcektım ınanılmaz duygulandım aşk sarhoşu oldum yaaaa duygusalız gari
hepsıne kapak olsun bıraktık saraya alsınlar

valla ben zaten duygusalım hele hürrem ağlayınca koptu ipler bende
yalnız hala düşünüyorum bu hürrem napmış ne etmişte bu koskoca cihan padişahını kendine hayran bırakıp köle etmiş yaa
ayy yöntemlerini cilvelerini hürrem bir kitaba falan yazaydı da bizde kullansaydıkk tüyoları yahuuu

Gerçekten muhteşem sözlerdi çok saf ve temiz içten söylendiği çok belliydi hele o bakışları yok mu off ki ne off. Hürrem bir yandan sevinip gözyaşı dökerken bir yandan görürsünüz siz şimdi artık beni kimse tutamaz der gibiydi aklından da bunlar geçiyordu ama hakediyor böyle düşünmeyi neler yaptılar yaa artık kimse kılına bile zarar veremez nitekim hürrem demek hünkar demek pargalıya da dedi zaten ayağı takılıp düşse senden bulurum dedi. Haftaya daha da heyecanlı olacak acaba Hürrem neler yapacak o sevinçle neler dağıtacak, en önemlisi nasıl haberi verecekler herkese. Elele gelsinler Süleyman söylesin.

Andromeda kız ben senin yorumlarına bayılıyorum
güzel yorumlamışsın gene
bi tanesin sen hürrem ya tebrikler sabır bu ya işte galibiyet

Gülben Ergen'in oynadığı Hürrem Sultan da olaylar Muhteşem Yüzyıl'ın tam aksine.
Valide Mahidevran'ı sevmiyor, Hürrem'i tutuyor.
Ne iş? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…