Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Meryem : Ha. Ne söylemek istiyorsun şimdi ?

beyazlada yakıştırıyorum

Yerim yaaa, çok şirin ve çok sempatik bir kadın.
Aslında bakıldığında o kadar güzel bir bayan değil ama o konuşması, cana yakınlığı, sempatikliğine bayılıyorum.
Ve bana çok güzel geliyor.

aynen bnada cok guzel gelıyo sevdıgımden heralde cok sempatık

Salak spiker.
Bence Hürrem çok şirin konuşuyor.
[/QUOTE]

Katırlı

Çok altın verdim sana yazık olsun.

Süklüm ağa aman Sümbül ağa burda mı?
[/QUOTE]

''ben yıne mı gebeyim acaba ''

Şirinem benim ya..

[video=youtube;fUyQiAioYzQ]http://www.youtube.com/watch?v=fUyQiAioYzQ[/video]

pamuksekeyim alıntıları yaparken yanlış çıkmış,videoları silerken neyse anladn sen cnm

Gacıım tatlım,seviyosun hadi itiraf eeettttttt

itiraflık bişey yok megim

dizideki karakterle bütünleşince hiç sevmiyorum..

dediğim gibi ;röportajlarında o rolden sıyrılmış halini sempatik görüyorum..
ama çok hayranı, deli gibi fan ı değilim

Nikâhta vekâlet
Sual: Bir kız, kendisini evlendirecek kimseye nasıl vekâlet verir ve vekilde aranan vasıflar nelerdir?
CEVAP
(Beni falancayla evlendirmek üzere seni vekil ettim) der. Yahut gerektiğinde, vekilin de başkasına vekâlet verebilmesi için, (Beni falancayla evlendirmek ve dilediğin şekilde hareket etmek üzere seni umumi vekil ettim) der.

kızlar ömer çelakılı açın tnt haremde ceset kemikleri bulmuşlar ve gerçek hürremin takılarını ve sultan süleymanın hediye ettiği yüzüğü göstericek

kızlarrrr akşama ben gelemeyebılırım megım şimdiden mazeret raporumu solııım benı yok yazma çunku yarn ve cuma 4 tane fınalım var sınavlar benı yedı bıtırdı bu hfta ama hala topıcge gırmeden de duramıyorum buaradaaa

''Muhteşem Yüzyıl dizisinde ‘Valide Sultan’ karakterini canlandıran Nebahat Çehre, organizasyon bozukluğuna sinirlenip yönetmen yardımcısına, “Kendinize gelin yoksa bir daha buraya gelmem” diye bağırdığı iddialarını yalanladı.

Çehre, çıkan haberlere çok güldüğünü belirtirken, “Benim seti terk ettiğim yazılmış. 45 senelik hayatımda hiçbir zaman işimi bırakmadım. Seti karıştırmaya çalışıyorlar” diye konuştu.

Sanatçı, hastayken bile işlerini bitirmeye çalıştıklarını vurgularken, “Kapris yapmaya hiçbir oyuncunun hakkı yok. Ne karakter veriliyorsa onu oynuyoruz. Herkes 6 günde bölüm yetiştirmeye çalışıyor. Yaptığımız işin bilincindeyiz” dedi. Başarılı sanatçı Nebahat Çehre, Meryem Uzerli’nin, hakkında çıkan ‘Saç rengini değiştirmek isteyince yönetmen Yağmur Taylan ile tartıştı’ haberlerine çok üzüldüğünü belirtti.

Çehre, “Meryem çok iyi bir oyuncu. Kızın canı çıkıyor, gıkı çıkmıyor . Zaten proje devam ediyorken, saçta renk değişimi olmaz” dedi.''

Tamam Safimu'cum,seni izinli yazıyorum

Akşam muhteşem'de buluşalım arkadaşlar

Ne de olsa nikah sonrasını merak ediyoruz değil mi :86:

napsın kız burda ünlü oldu almanyada hep başrolde değil figüran gibi rollerde oynamı ş ufak tefek bulmuş böyle diziyi,parayı,rahatı hayatı ne gıkı çıkar ne mıkı üstelik o kıyafetleri giymesi o havaya girmesi yeter bi anda herkezin tanıdığı biri oldu hemide hürrem sultan oldu şaşkınlık içindeydir bu hürrem sultan neymiş ne ünlüymüş diye

sabırsızlıkla bekliyorum bendeee

artık bu gece nikahtan sonraki ilk gece son şehzade gelir kesin:86:

bide valide bayılıyo ya o sahneyi görmeyi çok istiyorum

kanallarınızı ayarladınız mı kızlar?
o cici hürroşunuzu görmemezlik etmeyin..

Bir haftadır bugünü bekliyorum. Mahinin, validenin, Gülşah'ın ve hatice'nin suratını görmek için can atıyorum yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…