Kör sülüman görmedi göremedi işte,dinlemedi valideyi ezdi geçtitutkularına esir oldu koskoca hükümdarr
[video=youtube;LOe1hQvG10k]http://www.youtube.com/watch?v=LOe1hQvG10k[/video]
Salak spiker.
Bence Hürrem çok şirin konuşuyor.
Şirinem benim ya..
[video=youtube;fUyQiAioYzQ]http://www.youtube.com/watch?v=fUyQiAioYzQ[/video]
burada sempatik ama, dizi de hiç te değillll
Gacıım tatlım,seviyosun hadi itiraf eeettttttt
kızlarrrr akşama ben gelemeyebılırım megım şimdiden mazeret raporumu solııım benı yok yazmaçunku yarn ve cuma 4 tane fınalım var sınavlar benı yedı bıtırdı bu hfta ama hala topıcge gırmeden de duramıyorum buaradaaa
''Muhteşem Yüzyıl dizisinde ‘Valide Sultan’ karakterini canlandıran Nebahat Çehre, organizasyon bozukluğuna sinirlenip yönetmen yardımcısına, “Kendinize gelin yoksa bir daha buraya gelmem” diye bağırdığı iddialarını yalanladı.
Çehre, çıkan haberlere çok güldüğünü belirtirken, “Benim seti terk ettiğim yazılmış. 45 senelik hayatımda hiçbir zaman işimi bırakmadım. Seti karıştırmaya çalışıyorlar” diye konuştu.
Sanatçı, hastayken bile işlerini bitirmeye çalıştıklarını vurgularken, “Kapris yapmaya hiçbir oyuncunun hakkı yok. Ne karakter veriliyorsa onu oynuyoruz. Herkes 6 günde bölüm yetiştirmeye çalışıyor. Yaptığımız işin bilincindeyiz” dedi. Başarılı sanatçı Nebahat Çehre, Meryem Uzerli’nin, hakkında çıkan ‘Saç rengini değiştirmek isteyince yönetmen Yağmur Taylan ile tartıştı’ haberlerine çok üzüldüğünü belirtti.
Çehre, “Meryem çok iyi bir oyuncu. Kızın canı çıkıyor, gıkı çıkmıyor . Zaten proje devam ediyorken, saçta renk değişimi olmaz” dedi.''
Bu ömer çelakıl'a KIL (!) oluyorum..Hele o saçları yok mu ?
sabırsızlıkla bekliyorum bendeee
artık bu gece nikahtan sonraki ilk gece son şehzade gelir kesin:86:
bide valide bayılıyo ya o sahneyi görmeyi çok istiyorum
kanallarınızı ayarladınız mı kızlar?
o cici hürroşunuzu görmemezlik etmeyin..
halvet var bu gece dimiiiiii
saatimi bile kurdum gacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?