Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
kızlar hürremden sonra bakır renk saç acayip moda oldu,,körümcemde yaptırmış hürrem rengi

ben burdayım kabul ediyo musun pek takip etmiyorum gerçi burayı ama arada uğruyorum işte
ama abi bu özetler çok uzun sürüyor gacılar yaaaaaaaAAA

aaa ben seni biliyorum,sende muhteşemcisin,gell

kızlar hürremden sonra bakır renk saç acayip moda oldu,,körümcemde yaptırmış hürrem rengi

ya evet ya hatta bende karamel rengi düşündüm bi ara yaptırsam mı diye ama kararsız kaldım yani ne bilim kullanımı zor mesela o saç rengiyle her ruj ve allık gitmiyor sarı saç gibi

Heh afferim sesime gelinn

eveeett hürrem nikahlandıııı şimdi halvet zamanıııı

konu içi konuşalım ama

ya yenı bolum basladımı benıtv ye bı haller oldu star cekmıyo euro star da ozet suanda?

ya evet ya hatta bende karamel rengi düşündüm bi ara yaptırsam mı diye ama kararsız kaldım yani ne bilim kullanımı zor mesela o saç rengiyle her ruj ve allık gitmiyor sarı saç gibi
bençede

Heh afferim sesime gelinn

eveeett hürrem nikahlandıııı şimdi halvet zamanıııı

haydin hayırlısı

oyun bölümünde bir ara gecelemiştik seninlee..ama değiştirdimdi ben nickimi..hatırladıysan ne alaaaa..pepeliydi senin avatar o zamanlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…