Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
diyorum size pargalı ölecek yerine ikizi geçecek padişah koruyamadım demeyi yakıştıramadığından onu geçirecek pargalı ölmedi diye

ciddimisin..hatice sultanla bebiş ne olucak:26::26::26:

ibrahimi boğdurttuktan sonra bile ağlıyor Süleyman İbrahim diye....
Çok acı çekiyor ama başka çaresi olmadığı için boğduruyor, çünkü İbrahim'in sahip olduğu mevkiler ve güç başını fazlaca döndürüp sapıtıyor....
Tabi, Hürrem'in fişteklemeleri de cabası....

Tabak suratlı, at dişli Hürrem, o güldükçe ben gülmekten soğuyorum yav.....

şu iki kafadar varya kesin o anlar yaptı isimlerini hatırlayamadı bed bed bakıyolardı zaten ...matrakçı bişey buldu kurtulacak ibrahim galiba

ibrahim paşa olmasa dizinin heycanı kaçar kızlar ..dizinin son bölümlerinde ölür bence..

matrakcı dio ya bir çare var olurmu die bende diorum ki yaraya işeyecekmi yoksa

ya ölmicek şuannn heycan katıyolar sadeceee..o cenaze sahnesi de reklamdakı garantı nıgarın ya da hatçenın ruyasıdır..boğdurtcak suluman..heycan katıyolar ama tarıhe uygun yapıyolar olayları..yanlızca kurgu katılıyolar yenı kışıler fılan..
malkoçoğlummmm
ayaz paşayla behram efendıyı yakalarsın sen şimdi ama behrama bişi yapma litfenn

ayaz paşa ve yakuşuklu behram paşa şekerim
yakşuklu da laf mı kız bal bal

at dişli mi ya iskeletor mahiye ne demeli. burun delikleri at burnu gibigülmeyip kişniyor sanki

Wala 2.sayfa sunucuları öyle yazmıştı bi kaç hafta önce dizi tarihle aynı değil kurgumda var biliyosun pargalının yerine ikizi geçecekmiş

eğer öyle birşey yaparlarsa allah cezalarını versin ya 600 senelik koskoca bir tarihin içine edip çocuklara öğretecekler yazık

aha benim dediğim gibi mi olucak yoksa erdimmii töbe bismillah

diyorum size pargalı ölecek yerine ikizi geçecek padişah koruyamadım demeyi yakıştıramadığından onu geçirecek pargalı ölmedi diye

böyle bişey olursa çok saçma olur tarihte böyle bişey yokki büyük tepkiler alır hemde çok çok saçma olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…