Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Wala 2.sayfa sunucuları öyle yazmıştı bi kaç hafta önce dizi tarihle aynı değil kurgumda var biliyosun pargalının yerine ikizi geçecekmiş

okadar kurgu olmasaydı keşke

yakşuklu da laf mı kız bal bal

at dişli mi ya iskeletor mahiye ne demeli. burun delikleri at burnu gibigülmeyip kişniyor sanki

Zeboş zevkine tüpürmek istiyorum zatı şahanelerinizin izni ile....
Ebleh suratlı Hürroş mu güzel, taş gibim Mahim dururkene...
Bir de gıdısı çıkmıyor mu kat kat, yemekten kadana gibim olmuş Hürroşunuz peeehhhh....

vuran okcuya acıdım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla ibrahımden milayimmmm adammm

ayyyyyyyyyyyyyyyyy ayaz paşam nası yaparsın yaaa seni çok beğeniyordum gitti kellenn

yakşuklu da laf mı kız bal bal

hemideee ne balll
at dişli mi ya iskeletor mahiye ne demeli. burun delikleri at burnu gibigülmeyip kişniyor sanki

amaaaann mahidevran demıcem ben artık mordevran dıcem hepsı morardığı ıçın
bide estetıklı burnu yanı bızım masum sultanımzın gamzelerı yeter

kızlar aklıma şu geldi acaba mahsusdanmı pargalı öldü diyecekler ayaz paşayı deneyeceklerrr

megim bende biliyorum dizi ama bitanem bunun sen farkındasın 16-17 yaşında kitap okumaktan aciz çocuklar değil onlar sadece tarihlerini dizilerden öğreniyorlar ve saltanatının 12 yılını savaşlarda geçirmiş 7 iklim, cihan padişahı diye anılan bi adamı yataktan çıkmayan uçkur düşkünü biri sanıyorlar çok yazık hele birde bunu yaparlarsa ben bir daha izlemem

belki de iyileşene kadardır kim bilir ya da 2.sayfa yanlış tiyo vermiştir de tarihte pargalının ikizi de var diye bir şey geçmiyo belki de bunu yapabilmek için ikizini ortaya atmışlardır izliyelim bakalım umarım 2sayfa yanılmıştır

hürrem gene dört ayağının üstüne düştü adamları buldular konusturdular..hürrem o hayat o tarih senin hayatın senin tarihin olmuş kız hürreemmmmmmmm
akıllı russssss

sinsi mahi nasıl fırsat kolluyo
hatçe adiside boyu posu devrilsin
ehh mahi o laflar boy boy
öpsün seni hürrem kovboy

ayaz paşa ya baktım vikipediden ibrahim ölünce o sadrazam olmuş.ölmediğine göre o olmayabilir.kimki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…