Kaşın gözün pörtleye emi Daye????
Yoksam çoktan kırmıştı Gıdılı Hürroş potları......
Kedi gibim mübarek yavv....
bende bende
ay bu kadar heyeacanlı bitirilmezki izleyiciyede yazık kalpten ölücem bu genç yasta çok heyecanlı yaa haftaya kadar nasıl bekliycem allahımmmmmmmm
daye olmasa hürrem maffolmuştu forever dayeeeee:):):)
Ayıpsın Zibinim alınır mıyım hiç??? İsmini özelden yaz ben de okuyayım, başka okuduğun varsa onu da yaz, çünküm bu konu üzerine bi sürü kitap var...
Senle atışmak çok hoşuma gidiyor benim de....
Ayrıcana Gıdılı Hürroşun kesin bağırsak enfeksiyonu olsun deyü bişeyler kattırmıştır yemeğine Selvi boylu Mahimin...
Arkadaşlarrrr sizle izlemek çok keyıflıydı ama gıdıyorum dersımın başına,zira yarın sınavda hurrem ıle suleymanın gerdek gecesını nıkahı fılan anlatacağımmmmmmmhaftaya çarşamba görüşmek uzereeee yarın ıçın bağa şans dileyin iyi geceler
İyi dersler cnm Allah kolaylık versinArkadaşlarrrr sizle izlemek çok keyıflıydı ama gıdıyorum dersımın başına,zira yarın sınavda hurrem ıle suleymanın gerdek gecesını nıkahı fılan anlatacağımmmmmmmhaftaya çarşamba görüşmek uzereeee yarın ıçın bağa şans dileyin iyi geceler
yaa kızlar biriniz cvp verin varmısın yokmusundaki gizemmi giricek yaa hiç sevmiyorum onu kim oluyoda giriyo yaaa daha tecrübeli birini kymaları lazımdı muhtesem yüzyıl olucak sana varmısın yokmusun geçidi bu kadar kalitesizleri oynatıyolar offf daha iyi daha güçlü bi oyuncu olması lazım bu dizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?