Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Kaşın gözün pörtleye emi Daye????
Yoksam çoktan kırmıştı Gıdılı Hürroş potları......
Kedi gibim mübarek yavv....

ay bu kadar heyeacanlı bitirilmezki izleyiciyede yazık kalpten ölücem bu genç yasta çok heyecanlı yaa haftaya kadar nasıl bekliycem allahımmmmmmmm

Arkadaşlarrrr sizle izlemek çok keyıflıydı ama gıdıyorum dersımın başına,zira yarın sınavda hurrem ıle suleymanın gerdek gecesını nıkahı fılan anlatacağımmmmmmm haftaya çarşamba görüşmek uzereeee yarın ıçın bağa şans dileyin iyi geceler

yaa kızlar biriniz cvp verin varmısın yokmusundaki gizemmi giricek yaa hiç sevmiyorum onu kim oluyoda giriyo yaaa daha tecrübeli birini kymaları lazımdı muhtesem yüzyıl olucak sana varmısın yokmusun geçidi bu kadar kalitesizleri oynatıyolar offf daha iyi daha güçlü bi oyuncu olması lazım bu dizide

biliyodum alınnmadığını da bi sorayım dedim bebeyim bu akşam çok laf ettm mahiyegerçi haketti uyuz karı ya neysem

yok bu konuyla ilgili değil,ıkıldm artık Osmanlı dönemini okumakta.şmdi Atatürk dönemine geçtim

aşkın gözyaşşlarında şems bitti.mevlana ve kimya hla duruyo

yazayım özelden sana okuduysan analiz yaparız birlikte.kitap kurdum benim

iyi şanslar ve iyi geceler cnm

haftanın özetini verseler bari

baştan veriyo yaaa inş. cvb söylerde bitirirler bu kadar boşa beklememiş olalımm

İyi dersler cnm Allah kolaylık versin
başarırsın sen stres yapma

evet eğer gelirse gizem çok saçma olur bu oyuncuların yanında :2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…