Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ayyyyyyyyy validede hee leoyu anlatacakkk sonra hürremi sülonun gizlendiği yerde konnuşturmaya çalışacak

önce kitabı okuduğum için hürrem kötü bi karakterdi orda,belki de ondan hürreme sinir oluyorum..mustafayı da öldürtcek ibrahimi de ama kendi valide sultan olamadan erken yaşta ölecek

o mustafayı öldürtmezse kendi çocukları ölecek naapsın.. ben de olsam aynısını yaparım

pargalıda sanki cakuzide anacım
ooooooooooooo nigarrrrrrrrrrrrrrr hayırlı işleeeeeeerrrrrrrrrrr
ahanda yakalandın sumbule
pargalı can derdinde nıgarr ne derdınde
ispoyoncu ve yalaka mahi koş valıdenın yanına
lioyu söylicek oda şimdi

gene o mağarada çekim yapmışlar daha öncede çekmişlerdei görmüştüm ben mağaranın önünden geçerken her hafta geçiyorum zaten bu sefer denk gelmedi içini çok merak ediyodum görmüş oldum o mağranın ucunun eyüpten mi ne çıktığı söyleniyodu

Hürrem rüstem paşayla birlik ondan veriyor mihrimahı en büyük rüşvetler rüstem paşa zamanında oluyor ayrıca çiftliller miftlikler... Pargalı için de hürrem dolduruyor bir akşam pargalıyla sülüman tavla gibi bişey oynuyo sülüman yeniliyor sülümana bre türk diye hitap ediyor sülüman bunu daha önce uyarmış bre türk diyip durma diye bu bidaha diyince o da kızıyor ve bir gece öldürtüyor biraz internette araştırınca çıkıyo vikipedi de rüstem paşayı rahatlıkla bulabilirsiniz hem .mihrimah 17 yaşında evleniyor ve annesiyle birlik olıyor siyasi yazışmalar falan falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…