Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bu bölümden hiççç zevk almadım.1 hafta boşuna beklemişim.hele o senelerin geçişi yok mu ne kötüydü.çizgi filmlerdeki mevsim tanıtımı gibi.birde 2 kışta mustafa geldi 21 yaşına.herkes yerinde duruyor.mahiş bile oğlundan genç.makyajla bari biraz yaşlandırın mahiyi.sülüman dokunmadan hamile kalan hürrem ve saraya gelir gelmez halvete sokulan mustafa çok saçmaydı.hürremin çocukları hiç yok.kılıç kuşanma olayı bile hoşuma gitmedi.bir bölüm bu kadar vasat olabilirdi.kanal değişince mi oldu mu yoksa diziyi yılan hikayesi gibi uzatmak için mi yavaş gidiyorlar anlamadım.ne heyecan ne de aşk vardı.bari her bölüme bir heyecan olsunda merak edelim.mesela ben haftaya ki bölümü merak etmiyorum.bu bölüm de hiç heyecan yoktu.
mahi oğlunun büyümesiyle kendini valide sultan yerine koymaya başladı.hürrem korksada bu durumdan mustafayı yok etmeyi başarır.hele nigarın pargalıyla cilveleri neydi öyle.pargalının behramı öldürmesiyle böbürlenmesi.bu pargalı hemen havaya girdi.birde sarayda yapılan işlerde aynı.mustafa babası halvette ne giymişse onu giydi.onun hareketleri.kızın başını kaldır öpmeye başla.ilk önce şömineye sırtını dön.yüzünü görmeseydim sülüman halvette sanırdım hareketlerden.dizinin reytingini halvet belirliyor herhalde.mustafa saraya girer girmez halvete gitti.haftaya inşallah heyecanli bir bölüm bekliyorum.dizinin havasını bozdu star.haftayada hürremikiler girmesin halvete.

mustafaya babasının sabahlığını mı giydirdiler yahu böyük geldi elleri görükmüyordu :1:
ben hızlı geçişten memnunum ya ,süleymanın hürremi nasıl gebe bıraktığını biliyoruz zaten oranın hızlı akması iyi olmuş..mustafa 21 değil bu arada avluya çıkıp kendisi söyledi ya ben süleymandan olma falan filan derken doğum tarihini söyledi 17 yaşında yanı...giderken 14 dü geldiğinde 17 oldu 3 senede bir eli yağda bir eli balda olan bir hatun yaşlanmaz ki :26::19:

Şehzade Mustafa; Mehmet Günsür, Sarı Selim de Kıvanç Tatlıtuğ olursa işte ben ona o zaman taht kavgası derim:52::52::52::52::52::52::52:

arkadaşım falda çıkan ejderha hürrem değil...
mustafa... babasına karşı çıkıp :47::47::47:tahtı ele geçirmeye çalışacak.. tarihe göre olması gereken bu...

nasıl hürrem değil..
falcı kadın dikti gözlerini hürreme baktı..
bakmasa bile hürremdir..
kısacası ejderha diye tanımladığı bence hürrem:51:.. pargalı ve şehzade mustafa ölümünde parmağı var..daha ne olsun:47:

alla alla sanki göstermedikleri zaman birlikte olmuyorlar..

bide onla mı uzatsalardı

ne sarı selim ne mihrimah ne mehmet ne cihangir...bari birini bulsaydınız yaa..haticelerinkide yoktu..

haftayada bulmazlarsa hiç ara vermediğim dizimide soğutçaklar benden

o kadar yetenekli güzel kız var bulun çok mu zor ..

pargalıyıda anlamadım.daha ilk tehdit ettiği gün öldürür diyordum baya bekledi..

ayrıca o ejderha tabiki de hürrem :)

mustafa o kadar ejderha olsa tahta geçebilirdi

zaten hep hürreme baktı kadın daha doğrusu herkes baktı..ay bigeyle bali beyde 3 yıldır tık ilerlememişler maşallah .. kılıç sahnesini beğendim :) mustafanın halveti hiç ilgimi çekmedi ...ayrıca gelir gelme halvete girdi diyosunuzda babasının oğlu işte...kanunide gelir gelmez girmedi mi :)

akşam özel bi kanal haberinde şehzade mustafasnın saraya 13 yıl sonra döndüğü ama her nedense saraytdaki tüm kadınlar hala genç duruyor demişti ne garip dimi

akşam özel bi kanal haberinde şehzade mustafasnın saraya 13 yıl sonra döndüğü ama her nedense saraytdaki tüm kadınlar hala genç duruyor demişti ne garip dimi

Saraydaki herkes Benjamin Button olmuş meğer , zaman geriye işilyiro onlara :52::52::52: Bu arada Daye Hatun nasıl da zayıfladı öyle.

Asıl önemlisi geçen bu süre içinde Hürrem bir tane daha doğurmuş , GEBEYİM demesini duyamadık , tüh tüh tühhhhhhh. Hangi ara Sülümanın kaftanını öptü o :9::9::9:

Saraydaki herkes Benjamin Button olmuş meğer , zaman geriye işilyiro onlara :52::52::52: Bu arada Daye Hatun nasıl da zayıfladı öyle.

Asıl önemlisi geçen bu süre içinde Hürrem bir tane daha doğurmuş , GEBEYİM demesini duyamadık , tüh tüh tühhhhhhh. Hangi ara Sülümanın kaftanını öptü o :9::9::9:

Çaktırmadan öpmüştür kesin :27: :27: bağırmalarınıde duymadık hiççç tühhhh vallaaa :52::52:

Falcı ejderha dedikçe hürrem nasıl yutkunuyodu gıdık çıktı yine meydana:60:

Boğulacaktı az kalsın :27: nutku tutuldu resmen :52::52:

Muhteşem Yüzyıl'a Mehmet Günsur'un "Mustafa" karakteriyle katılmasının ardından sosyal paylaşım sitelerinde "Mehmet mi Kıvanç mı?" tartışması başladı. İzleyicilerin bir kısmı Mehmet derken, bir kısmı da Kıvanç'ı ekrana daha çok yakıştırıyor. Şok gazetesinde çıkan habere göre bir film projesinde Hürrem Sultan'ın oğlu Sultan Selim'i canlandırması için Kıvanç Tatlıtuğ'a teklif götürüldü.

Paylaşım sitelerinde ise Kıvanç Tatlıtuğ'un muhteşem yüzyıl'a Sultan Selim rolüyle katılması durumunda yaratacağı etkiler şimdiden tartışılmaya başladı..Daha önce de Mehmet Günsur ile Kıvanç Tatlıtuğ’la aynı projelerde (Cevdet Bey ve Oğulları/Kuzey Güney) oynayacağı pek çok magazin basınında açıklanmış ancak haberin doğru olmadığı ortaya çıkmıştı. Dizide yılların ardı ardına geçtiği son bölümde uzun bir viraj dönüldü ve Mehmet Günsur öyküye dahil oldu.

Twitter'da da gündem olan Şehzade Mustafa, Kuzey Güney'in en büyük kozu olan Kıvanç Tatlıtuğ ile kıyaslandı. İlk gecesinde haremi ve cariyeriyle gündem olan Mehmet Günsur izleyenlerden geçer not almış gibi gözüküyor.

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

4 gozle diyer hanedan mensuplarini gormeyi iple cekiyoruz.
Yonetmen hicmi bizim yorumlara goz atmiyor,
o kadar guzel yetenekli oyuncu sunduk..

Siteyi ben kurdum :)

iyi akil etmisim degil mi ? Benide hatirladiginiz icin tesekkur ederim.....

simdi herkese guzel sohbetler dilerim

Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayınız, Karakterim: ''KİM OLDUĞUMLA'' ilgilidir !
Tavrım ise ; "SİZİN KİM OLDUĞUNUZLA" ... !

ozumseyin lutfen .....

............
ilahi kazen :27:

Back
X