Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Brad Pitt Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynamak için geliyor! Muhteşem Yüzyıl Brad Pitt ile bir bölüm için anlaştı.

Dünyanın en ünlü oyuncularından Brad Pitt Muhteşem Yüzyıl dizisinde konuk oyuncu olarak oynamak için anlaştı.

Timur Savcı'nın sahibi olduğu TİMS Yapım şirketi tarafından çekilen yönetmenliğini Yağmur ve Durul Taylan kardeşlerin yaptığı Senaryosunu Meral Okay'ın yazdığı Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Nebahat Çehrenin paylaştığı reyting rekorları kıran ve Kanuni Sultan Süleyman Han'ın döneminin anlatıldığı Muhteşem Yüzyıl dizisi önümüzdeki günlerde Brad Pitt'in kadroya katılması ile gündemin tek konusu olacak gibi görünüyor.

Brad Pitt, Muhteşem Yüzyıl dizisinde bir bölümde oynamak için dizinin yapımcıları ile 2 Milyon Dolar karşılığında anlaştı. Pitt, Muhteşem Yüzyıl dizisinin Savaş sahnelerinde oynayacak. Muhteşem Yüzyıl'ın Brad Pitt'in oynayacağı sahneler önümüzdeki ay çekilecek..

47 yaşındaki Brad Pitt, üç yıl sonra 50 yaşında sinema kariyerine son vereceğini açıklamıştı. Brad Pitt'in Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynayacağı Yapım şirketi tarafından bir sır gibi saklanıyor...

Aktör, katıldığı '60 Minutes' isimli televizyon programında bu kararını açıklayarak hayranlarını hayalkırıklığına uğrattı. Fakat Brad Pitt, Muhteşem Yüzyıl dizisinde yer alarak Türkiye'deki hayranlarının gönlündeki yerini bir kez daha sağlamlaştıracak.

ALINTIDIR

brad mi
mehmet günsür
burak bir de brad pitt
yakında erkekler ayaklanacak bu diziye
johnny depp te gelirse kalpten giderim ya

ah bir de hürrem bayılıyorum sana ya o reklamlardaki hali nasıl içten tatlı sempatik bişey öyle ya lokum valla

ben hürremi kötü görmek istiyorum

nerde o tarihi değiştiren kadın? accuk kötülükten kimseye zarar gelmez

hürrem sultanın üstüne yürürsünüz haaa.... kapının önüüne koysunlarda görün gününüzü

[video=youtube;jC4HzMhQlZU]http://www.youtube.com/watch?v=jC4HzMhQlZU[/video]

Hürrremin üstüne yürüyüp saçını başını yolacaz ayaklanma yakındır

yanındayım bacım,
hep destek, tam destek..

Gel gaci gelll halledek hemen şu işi

üff süpermiş bu bölüm yaa.. melissa sözen ve mehmet günsur süper bir ikili olur bencede... aybigeyi bende hiç sevemedim karakteri değilde oyuncuda bi sorun var ama henüz çözemedim hürremi seviyorum diye kızmayın bana ama onun yaşadıklarını bana yapsalar bende onun kadar hırslanır ve intkam almak isterdim.. sonuna kadar yaptıklarında haklı... üstelik fazlasıyla merhametli.. ( pargalıya düzenlediği süikastten vazgeçmişti...) bakalım harem bu olaydan sonra mı kapanacak bende çok merak ettim...çok heyecanlııııı...:18::18:

Oooo iyi iyi Dayecik iyice Hürremci olmuşşş Helal sana valla Dayecim,
bi sen anladın Valideden iş çıkmayacağını Aybike sana da helal olsun,
esaslı kızmışsın:13: Aklasan aklasan Hürremi sen aklarsın valla.

Sıkı durun kızlarrrrr, Hürroş gelecek bölümlerde fırtına gibi esecekkkkkk
Ah bi de bu olanları Sülüman duysa yaa, ama yine saklarlar ondan

:13: :13: :13:

Cariyeler ayaklanmış hürrem avaz avaz bağırıyor gene destek yardıma gidebilirim hürremi pataklamak için

yanındayım bacım,
hep destek, tam destek..

BendeeeeeeeeeeSaçını başını yolalım

Cariyeler ayaklanmışta nolmuş bi hakkından gelememişler ki

Hürrremin üstüne yürüyüp saçını başını yolacaz ayaklanma yakındır

Gel gaci gelll halledek hemen şu işi

Kadın bir şeklide aklanıyor nasılsa gene kurtulur bundan

Bari şöyle güzel bi dayak yese
daaa neler duycammm:89:

cihan padişahının nikahlı karısına mı bunları yapcanız onun bi tel saçı için sülüman dünyayı yakar :103:

aşkım, karım, kadınımm sebeb-i hayatım diyo... adam ölüyo sultanımızın aşkından

izleyin o kartoloş cariyelerin sonunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…