Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

onu bende anlayamadım,Hürrem onu gül ağa ve nigara denize atması emrini verdi ama atılırken görmedik...
pargalıda gemi ile kaçtı dedi..
süleymanda ben nerde olduğunu biliyorum falan gibi sözler söylemişti...
akibetini bende çözemeedim

Muhteşem yüzyıl 46.bölümün son sahnelerinde gelen büyücünün söyledikleri çok etkileyiciydi ; Bir ejdarha yaşıyor bu sarayda şimdi uyuyor bir balık gibi.. Bu sözde Hürrem Sultan'ın şuan daha masum halleri oldugunu belirtiyor.Yalnız öyle bir kuvvetli rüzgar esicek ki bu balık ejdarhaya dönüşecek. Bu sözde ise Şehzade Mehmet olayı bahsediliyor.Şehzade Mehmet ölünce Hürrem kendine gelemiyor ve hep düşmanlarını suçluyor.Ve tüm masumiyetine kaybederek bir intikam şeytanına dönüşüyor.Ve sarayı yokediyor

ALINTIDIR

kızlar fragmanı izledim feci.maaş yüzünden sorun çıkarn cariyeler hürreme saldırıyolar.hüremim zor durumda bu hafta.

[video=youtube;qj3Wh9IrArY]http://www.youtube.com/watch?v=qj3Wh9IrArY[/video]

hürrem ne yapar eder bunuda başından itina ile savar..şu esmer cariyeye de kıl oldum hee..

melisa sözende katılmış kadroya hayırlısı olsun..

ya mahi sen hala akıllanmayacan hee...Allah senin o kuş beynine mukayyet olsun..

yine valideyi fitneliyor.. onu yapacağına mert gibi sen dikil hürremin karşısına..

yok mustafayı beklio hala bekle bekle sen daha çooook beklersinn tahta kurusu seniii

[video=youtube;qj3Wh9IrArY]http://www.youtube.com/watch?v=qj3Wh9IrArY[/video]

keske izlemeysedim sinir oldum hürreme her kötülük yapiliyor hürrem bisey yapinca kötü seytan ejderha oluyor hürrem bunlarin intikamini almakta hakli, az bile yapmis böylelerine

ayyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorummmm bu nebiçim bi bölüm yaa canlarına susamış bunlar hurrem sultana nasıl dikleniyolar acaba yaa çok komıkkk bıdahakı bolume kellelerının alınması lazım tezzzzzz zinharrr suluman duymasınnnnnnnnnnn kükrerrr kadınına yapılanı duyunca yandılar yandılar mahidevran yaptırıyo onun parmağı var ve tabıkı valıde cadısı..yapmayınn hurrem hanımı sınırlendırmeyın işteeeeeee kadın reisss

Melisa Sözen'i çok beğeniyorum.
Kesinlikle çok doğru bir seçim.

Ve o fragmanı izlemez olaydım.
Ama Hürrem bunların acısını çıkarır.
O cariyeler kendilerini ne zannediyorlar?!
Ne olursa olsun, Cihan Padişah'ının nikahlı eşi, şehzade annesi!
Hepsinin cezası idam olmalı!

bu cariyeler kendi başlarına böyle bir işe kalkışamazlar,bit yeniği var nasılsa hürrem bulur bunu halleder..ni demek hürrem sultanın odasına böyle dalmak !!!

bu cariyeler kendi başlarına böyle bir işe kalkışamazlar,bit yeniği var nasılsa hürrem bulur bunu halleder..ni demek hürrem sultanın odasına böyle dalmak !!!

Valide'nin parmağı var.
Çünkü en başta o Valide'nin geçen bölüm konuştuğu kız var.
Haremide onlar kışkırtmıştı..

melisa sözen diziye girdiyse, sörvayvırcı kızlar gibi kıytırık cariye rolü için girmemiştir..
mutlaka dolu bir roldür..

melisa sözen diziye girdiyse, sörvayvırcı kızlar gibi kıytırık cariye rolü için girmemiştir..
mutlaka dolu bir roldür..
bıçak sırtı dizisinde melisa öszen mehmet günsurun yengesi rolündeydi çok iyi anlaşıyolardı her fırsatta sohbet ediyorlardı,bu dizide de hatunu olur

İşte son cariye
"Muhteşem Yüzyıl"ın oyuncu kadrosuna Melisa Sözen de katıldı.

Ünlü oyuncu, dizinin çarşamba akşamı yayınlanacak bölümünden itibaren 'Hırvat asıllı cariye Nora' karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

ooowww huros o nasıl bagırmak kız 32 ısın gozukdu emme bu ruya deılse bende pitli deilim kım hurosa boyle yapabılrı suluman hepınızın tezz vakıtte kelenızı alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…