Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

kitap okumasını geç 1 yıl boyunca tarihçilerle görüştüğünü söylemişti

Kızlarrrrrrrr fragman çıkmışşşşşşş koşunnnnnnn hürremin yüzü biraz yanmış galıba sarmışlar tüm yüzünüüüüüü süleymann beni yakarak öldürmeye çalıştılar dıyo kıyamammmmmmmm mahidevran cadısı hürreme tam vurcakken suleyman giriyo içeri vuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuu :21 canımada değsiinnn

süperrr süperrrrrrrrrrrrrrrrr hürroşumu yakmış zillilerrr sülüman şimdi sarayı yakıp yıkmazmı anası ne diyecek merak ediyormm

oyyyy yüreğim hopladı vallaaaaaaaaaaaa gellllll çarşmaba gellllllll

Muhibbi'nin (Kanuni Sultan Süleyman) Hürrem sultana yazdığı bir gazel ...

Bu dünyayı seninle sevmişim, Hürrem!
Öldürür diriltirsin, Mesih’im, Zühre’m!

Karun’ca mal yığsam ben neylerim sensiz,
Neylenir saltanat sensiz, gözüm, gözdem!

Allar kuşan, has bahçeden güller takın,
Bir düştür seyrettiğin aynadan madem!

Gel kavuş akşamla, desinler: “Ay doğmuş!
“Dağılmış, müjdeler olsun, zülüf, perçem!”

Yüzgörümlük Eflak ve Buğdan, dilersen
Bu can var, esirgenmez, iste bir tanem...

sülüman dönmüşşşşş bu demek oluyor kiii...hürroşun haftası başlıyor

sülo şinci hürremi pamuklara sarar,koynunda yatırır, balla besler aşk dolu bi bölüm geleccek kızlarr69:

2 bölümdür deliriyoduk. valide, mahi ve mıstafa üçlüsü bıktırmıştı arrtık. emmme hünkarımız bu hafta geldi

hepsine bunun hesabını soracak

son olarak elif hatun öldüğüne göre mıstafa artk norayı alır halvete

aşk,intikam ve halvet dolu bi bölüm olur inşallah :118:

süleyman bölümün sonunda gelir tahminim hevesimiz bi digerki haftaya kalacak gibi

nezman böyle fragman izlesem cinlerim tepeme geliyor gecen hafta cariyeler bu haftada mahiiiiii kemigi

off şiire bak eskiden aşklar bir başkaymış zaten

yanlıs vardı cnm ben ızledım bı sahnesınde ama daha baska namaz sahnesı bılmıyorum ızlemedıgım ıcın

kostumu dekoru kemanı bımem nesını ne gec yanlıs anlatılıyo tarıh onemlıolnada bu belgesel gıbı olsa evet bence de sıkıcı olurdu hıc ızlenmezdı ama sureklı opusmelerıne de gerek yok yanı :)adam gıbı de oynanabılınırdı

kitap okumasını geç 1 yıl boyunca tarihçilerle görüştüğünü söylemişti

cnm zatn ınsanların ben bunu bak bızım tarıhımızı anlatıyo ızleyelım der gıbı bılgı almak ıcın ızledıgını sanmıyorum hıc herkes bılıyo yanlıs anlatıldıgını dızı olarak entrıka dolu oldugu ıcın merak uyandırıyo sadece ondan ızlenıyo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…