Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
M.Okay diziye başlamadan önce çok tarih kitabı okuduğunu söylemişti. Okumasaydı ne olucaktı acaba , okuduysa neresiyle okudu ?? Çok eleştirildi namaz sahnesi , sonuçta bilmeyince böyle çekiliyor işte..

Ben net'ten izliyorum , sana da tavsiye ederim , gereksiz yerleri geçiyorum hemen.

kitap okumasını geç 1 yıl boyunca tarihçilerle görüştüğünü söylemişti:27:

Kızlarrrrrrrr fragman çıkmışşşşşşş koşunnnnnnn :52: hürremin yüzü biraz yanmış galıba sarmışlar tüm yüzünüüüüüü :50: :50: :50: :50: süleymann beni yakarak öldürmeye çalıştılar dıyo kıyamammmmmmmm :5: :5: mahidevran cadısı hürreme tam vurcakken suleyman giriyo içeri vuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuu :52: :52: :21: :21: :21 canımada değsiinnn :21: :21: :21:

süperrr süperrrrrrrrrrrrrrrrr hürroşumu yakmış zillilerrr sülüman şimdi sarayı yakıp yıkmazmı anası ne diyecek merak ediyormm

oyyyy yüreğim hopladı vallaaaaaaaaaaaa gellllll çarşmaba gellllllll

Muhibbi'nin (Kanuni Sultan Süleyman) Hürrem sultana yazdığı bir gazel ... :69: :69: :69:

Bu dünyayı seninle sevmişim, Hürrem!
Öldürür diriltirsin, Mesih’im, Zühre’m!

Karun’ca mal yığsam ben neylerim sensiz,
Neylenir saltanat sensiz, gözüm, gözdem!

Allar kuşan, has bahçeden güller takın,
Bir düştür seyrettiğin aynadan madem!

Gel kavuş akşamla, desinler: “Ay doğmuş!
“Dağılmış, müjdeler olsun, zülüf, perçem!”

Yüzgörümlük Eflak ve Buğdan, dilersen
Bu can var, esirgenmez, iste bir tanem...

:69: :69: :69: :69: :69: :69:

sülüman dönmüşşşşş:52::52::52: bu demek oluyor kiii...hürroşun haftası başlıyor:64:

sülo şinci hürremi pamuklara sarar,koynunda yatırır, balla besler:69: aşk dolu bi bölüm geleccek kızlarr:69:69::69:

2 bölümdür deliriyoduk. valide, mahi ve mıstafa üçlüsü bıktırmıştı arrtık. emmme hünkarımız bu hafta geldi:ssz:

hepsine bunun hesabını soracak

son olarak elif hatun öldüğüne göre mıstafa artk norayı alır halvete

aşk,intikam ve halvet dolu bi bölüm olur inşallah :118:

sülüman dönmüşşşşş:52::52::52: bu demek oluyor kiii...hürroşun haftası başlıyor:64:

sülo şinci hürremi pamuklara sarar,koynunda yatırır, balla besler:69: aşk dolu bi bölüm geleccek kızlarr:69:69::69:

2 bölümdür deliriyoduk. valide, mahi ve mıstafa üçlüsü bıktırmıştı arrtık. emmme hünkarımız bu hafta geldi:ssz:

hepsine bunun hesabını soracak

son olarak elif hatun öldüğüne göre mıstafa artk norayı alır halvete

aşk,intikam ve halvet dolu bi bölüm olur inşallah :118:

süleyman bölümün sonunda gelir tahminim hevesimiz bi digerki haftaya kalacak gibi :5:

nezman böyle fragman izlesem cinlerim tepeme geliyor :47: gecen hafta cariyeler bu haftada mahiiiiii kemigi :47::47:

attachment.php

ıyyyyyk aynı şeytana benziyor şeytan mahi:47::47::47::47:

Muhibbi'nin (Kanuni Sultan Süleyman) Hürrem sultana yazdığı bir gazel ... :69: :69: :69:

Bu dünyayı seninle sevmişim, Hürrem!
Öldürür diriltirsin, Mesih’im, Zühre’m!

Karun’ca mal yığsam ben neylerim sensiz,
Neylenir saltanat sensiz, gözüm, gözdem!

Allar kuşan, has bahçeden güller takın,
Bir düştür seyrettiğin aynadan madem!

Gel kavuş akşamla, desinler: “Ay doğmuş!
“Dağılmış, müjdeler olsun, zülüf, perçem!”

Yüzgörümlük Eflak ve Buğdan, dilersen
Bu can var, esirgenmez, iste bir tanem...

:69: :69: :69: :69: :69: :69:

off şiire bak eskiden aşklar bir başkaymış zaten:38:

iyide ben namaz sahnesinde bişey görmedim doğru kıldılar bu sefer ama öncekini diyosanız hani sultan süleymanı namaz kılarken vurmaya çalışıyolardı ozaman hoca kıldırıyodu doğrulurken seminelallahulimen hamiden (yanlış yazmış olabilirim) diyceği yerde allahu ekber demişti orası yanlıştı ama bu sahnesinden yanlış yoktu

yanlıs vardı cnm ben ızledım bı sahnesınde ama daha baska namaz sahnesı bılmıyorum ızlemedıgım ıcın

bende belgesel gibi olmasını istemiyodum diziyi seviyorum ama cidden bu dizinin tarih danışmanları berbat..bi haber gördüm bugün...keman icat olmamış o ylda,vivaldiyle de zmaanı uymuyo ama pargalı kemanla vivaldi çalıyo :) kostüm dekor takılmıyorum ama bazı şeyleri düzeltseler iyi olcak

kostumu dekoru kemanı bımem nesını ne gec yanlıs anlatılıyo tarıh onemlıolnada bu belgesel gıbı olsa evet bence de sıkıcı olurdu hıc ızlenmezdı ama sureklı opusmelerıne de gerek yok yanı :)adam gıbı de oynanabılınırdı

kitap okumasını geç 1 yıl boyunca tarihçilerle görüştüğünü söylemişti:27:

cnm zatn ınsanların ben bunu bak bızım tarıhımızı anlatıyo ızleyelım der gıbı bılgı almak ıcın ızledıgını sanmıyorum hıc herkes bılıyo yanlıs anlatıldıgını dızı olarak entrıka dolu oldugu ıcın merak uyandırıyo sadece ondan ızlenıyo sanırım

Back
X