Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
burada bitecekk ..........şuraya bak kimseye sormadan karar almışlar hahahaa ......

benim tanıdığım üçgünlük mıstık kabul etmezzz

şimdi bile var görücü üsulüü cnm ozmn hayli hayli yani hemde hanedan içi çok normal mahi seçti valide onayladı ama kabul etmıcekler kesın

kabul etmicekler tabikisi... mahi mustafanın gözünden düşcek işine karıştırtmıcak.. neyse burda biter bende gider:) iyi geceler kızlar. süpermiş burası bu arada:)

çok hoştu

neden bebem :26:
canak bozuk
bende seyredemiyorum show tv yok yorumlari okuyorum izlemisim gibi oluyorum kizlar cok neseli anlatiyorlar

sonra netten izleriz ikimiz

nete düsmedi bekliyom bende ama kararda veremiyom önce kuzeyimi izlesemsülümanimi

bir standupci var burda ismi sülüman bide köpegi var sülühund diye
sülüman
sülühund
sülüfrau da hürrem olsun

yaa bu süleymana çok dediler ya hürremin dediğini yapıyosun die bence bu erkekliğini kanıtlamak için hürreme eskisi gibi yüz vermeyecek :44:

evet bitcek şimdi bende gideyim şu kafamdaki maskeyi yıkayım zeytinyağını biraz abarttım nasıl arındıracaksm saçlarımı ..
iyi geceler kızlar...

az kaldı düşer şinci nete

daaatırız orayı hürrem reyizin adnı küpek ismi yapamazlar

önce muhtesemi izle al cekirdekilerinide yanina

kizlar ne duydum bu sezonda hürremin cocuklari gösterilmicekmis bu sezonun bitmesinede daha coook var :26:

ahaha evet bebem
reklamda bi adam çıktı sülüman gibi sakalı var doğa elementsmiş anacım sen nerden çıktın

evet yaa düşünsene sakallı birinin çorba içtiğini ya da öpüştüğünü:120: yediğim tüm abur cuburlar çıkcak şimdi:122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…