Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
[video=youtube;3KHhsele58Q]http://www.youtube.com/watch?v=3KHhsele58Q&feature=related[/video]

Müzik de Hürrem de muhteşem

bencede çok güzel yaa bu hürrem osmanlıyı iyi yönetti karışdırdı şimdide bizi karışdırıyor kadın bi geldi herkesin saçı tarçın bakır oldu moda yarattı herkesi yönetiyo bu kadın korkulur valla

çok heyecanlı bir akşam bizi bekliyor doğru dürüst fragmanda yok bakalım ne olacak akşama

uwww ne olıı kellemı gıdor yoksa hurremın bakısa bak be takmıs yıne tacıı

Mustafa'nın kellesinin ggitmesine daha erken. 33 yaşında ölüyor Mustafa daha doğrusu babası o zamanın şairlerinin dediğin gibi o rus cadısına uyup oğlunu gözü önünde öldürtüyor

Birde ben bu çocukların yaşına takıldım:26:. Mihrimah ve Mehmat'in daha büyük olması gerekmez mi. Çok küçükler gibi geldi. Sonrası da heyecanlı olacak,olaya Mimar Sinan girecek. İki cami arasında aşk falan

Son düzenleme:

İki cami arasında aşk mı

işin içine acaba mimar sinanda girecekmi merak ettim kim olacak o oyuncu daha erken ama mihrimah büyüsün rüstem paşa bi görünsün mimar sinanda 50 yaşında olunca bu iş patlıcak

Son düzenleme:
tabiki mımar sınanı da kesın dahil ederler..ilk önce şehzade mehmet olcek sonra pargalı bu sırada mıhrımah rustem paşa ıle evlendırılcek..sonra mustafa olucek..sonra hurrem beyazıdın padışah olmasını ıstıcek ama olucek..selım de beyazıdı bastırıp yenıp tahta oturcak..mımar sınan ın sadece mıhrımaha olan aşkıyla değil zaten o donemle onlarca yapıt yapmış kesın onlarda işlenir...kanunıde hakkın rahtmetıne kavuşur dızıde bıter bızde ortada kalırız anam boylelıklee

en sonunda başladı ohhhh hatice sultan nedir aceleniz diyor nasuh efendiye kendisini unuttu sanırım:)

hayret bu aksam çok kimse yok yaa kızlar hürremin çocuklarının daha büyük olması gerekmezmiydi birde şu valide sultann söylediği cümleye takıldım dediya sultan selim hankla EVLENDİĞİMDE evlenmek nihalnamak demek iyide o nihah olmamışki cariyesi olduğumda falan deseydi

evet yaa bugn kimse yok muhteşemciler nerelerdesinizzzzzzz
bu bölüm olaydır vallahiiiiii yazık sunlara bakınnnnn malkoçoğlu

çocukların dengeside bozuldu hiçbiri yaşlanmıyor osmanlıda yaşamak varmışş:)

diğer mihrimah renkli gözlü değilmiydi hatice sultan gibi şaştım bu işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…