Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
kizlarrr bi fragmanda benden hürrem pargaliyi yakaliyor :18:

[video=youtube;9Kg8eQpCfpA]http://www.youtube.com/watch?v=9Kg8eQpCfpA[/video]

hepsi eski görüntülerden alıntılar. hem daye yakalıyor ya nigarı. artık hürreme söyler veya söylemez ona kalmış :)

hepsi eski görüntülerden alıntılar. hem daye yakalıyor ya nigarı. artık hürreme söyler veya söylemez ona kalmış :)

aynen öyle bu yenı fragman değil eskı bolumlerden bırleştırmışler.
kızlar bakın mıhrımahtan sonra sıze mehmet'ı de getırdım o da buyumuş ama bıraz buyrun hurremımızn çoçukları

Star tv Dizi fragmanlarını hazırlarken yanlış yapıyor. O bölüm dizinin sonunu merak etmiyorum çünkü fragmanda veriliyor. Show Tv'de fragmanlar daha etkileyici oluyordu. Çoğunda fragmanda izlediğim sahne dizide çok daha farklı bir sahne olarak karşıma çıkıp beni şaşırtıyordu ama Star tv'de Fragmanı izledikten sonra diziyi izlemesen de oluyor. Muhteşem yüzyıl'ı ilk bölümünden beri heyecanla takip ediyorum. Zaten tarih derslerinde de bu dönem her zaman dikkatimi çekmiştir. Fakat son 4 bölümdür dizide bir performans düşüklüğü olduğunu düşünüyorum. Bazı konular havada kaldı sanki. Aybüke hatun ve malkoçoğlu aşkı çok sıkıcı, Şehzade mustafa (Mehmet günsür) mimik yapamıyor, melisa sözen hiç çekici değil. Hürremin çocuklarını oynayacak oyuncuların hala bulunamaması da cabası. Umarım dizi kendini birkaç bölüm sonra toparlar...

evet aybıge ve balı beyın askı cok ama cokk cok gereksız..nora yani efsunda cok ıtıcı, hatta bıraz yaslı bıle kalıyor mustafanın yanında..neyse yınede hürrem yeter bıze

Ayyyyy kızlar ya bayılıyorum bu diziye,bu topici yeni keşfettim artık daha sıkı takipçisiyim.

mihrimah herhalde kendisinin sultan olduğunu, anasının nikahlı özgür bir kadın olduğunu ama mahinin halen bir köle olduğunu söyler mahiye kalabalık bir ortamda :) valla aklıma bi bu geldi. ee anası bebekliğinden beri doldurup durdu kızını sen sultan olacaksın diye diye...

ne kadar eleştirilse de muhteşem yüzyıl dizisi tarihi kişilikleri araştırmaya teşvik etmesi,
Hayatımda daha önce okumadığım tarih kitabı okumama yol açması bakımından çok yararlı oldu. Kanuni Sultan Süleyman dönemindeki savaşlar önemli kişilikler ve bunun gibi bir çok konuda ciddi bilgi sahibi oldum.Emeğinize sağlık umarım çabuk bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…