Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ibrahimide seviyom mustafayıda hurrem defol uyuz karı neyse mustafam seni yerimmmmmmmmm

abowwwwwwwwwwwwwww kızlar pargalıı nigara aşıkmışşş ne oldu gıyy gıyyyda kemanlara pöfffffffffff

oooooo sanırım ibrahim paşa haklı

evt haklı hiç bir erkek buna gelemez zengin kız fakir çocuk hesabı bu ama nigar ölemi tapıyor masaj yapıyor elleri ile besliyor

erkekler malesef çocuk gibi anneleri gibi onlara bakan hizmet eden seven kadınlardan hoşlanıyolar

taaaaaaa çocukluklarına inmek gerek

mustafanın galıba bır oglu olcakmıs ılerde kımden olcak kızlar bır fıkrınız var mı????????????

Nedir bu erkeklerin komleksi yahu, yüzyıllar öncesinde bile kadın erkekten bir adım öndeyse tahamülleri yok..Paşamızda pek bir alınganmış..andromeda müjde senarist seni duydu ayyaz paşamızı görüyoruz bu bölümde

efsundan olacak. Yaa ben şu yüzü gözükmeyen yüzüklü adamı merak ediyorum. o kim bilen tahmininiz var mı kızlar?

Aman ne sıkıcı yaw bütün gün sarayın içinde o kadar büyük yer ısınmaz da heee O yüzüklü yüzü görünmeyen adam kim yaw

o yüzü gözükmeyen brad pittmis kızlar ben oyle duydum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…