Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Offffffffffff bu kötü oldu işte fatma cadısı duydu herşeyi

Az mı iş çevirdi sülümanın arkasından şu pargalı Hürrem'e az mı fenalığı dokundu pisssss
Geberesice şahsen

Kellesini uçurmaya.. sözde haftaya gene aldatılmış olduğumuzu anlarız

hürrem bide diyomuş şimdi , süleyman ! benim niye nişanım olmadı ? nişan ! nişan istiyorum !
yakışır hurremıme haha
ya hep heyecan yapıyolar ıbo şimdi ölmicek bılıyoruz yani

bu hafta çok sıkıldım ilk defa bu diziden.kendime mi şaşırayım yoksa senaristin bizi sallamasına mı bilemedim

hürrem bide diyomuş şimdi , süleyman ! benim niye nişanım olmadı ? nişan ! nişan istiyorum !
yakışır hurremıme haha
ya hep heyecan yapıyolar ıbo şimdi ölmicek bılıyoruz yani

Son düzenleme:
İbrahim Paşa: Paşam, Hatice Sultan'ın size olan davranışlarından tutun, devlet işlerindeki strese, Hürrem'le olan çekişmenizden hünkarımızın sizi sembolik de olsa idam etmesine kadar çok şey yaşadıız. İçinizde biriktire biriktire bu noktaya geldiniz. 'Sevdiğim kadın' derken Nigar'ı kastetmeniz ne güzel oldu öyle Hatice Sultan'a bakışlarınız, sarılışlarınız ne kadar da soğuktu... Bitmiş paşam her şey, bitmiş... Ooof of, boşanmak da yok. Neyse, öhöm, nişana gelmeyeceksiniz sanıyordum, geldiniz, saraydan ayrılmakla da güzel bir karar verdiniz. Ama muhafızlar sizi nereye götürecek acaba? İçimden bir his vazifenize iade edileceğinizi söylüyor.

Sultan Süleyman: İbrahim Paşa'ya bir şey yapmayacaksınız değil mi hünkarım? Hem hatırladığınız üzere, sizin ona can borcunuz var. Ayrıca paşa haklı, ona her rütbeyi siz verdiniz. Paşanın 'aman serasker de ben olayım, aman şu da ben olayım, bu da ben olayım' gibi bir düşüncesi olmadı ki. Bütün bunları göz önüne alarak bir karar verin hünkarım. :18: Şehzade Mustafa'nın Aybige ile nişanını kutluyorum bu arada.

Hatice Sultan: Yazın yediğin hurmalar kışın totonu tırmalar Hatice. (Ona öyle demiyorlar aslında da neyse senin için yumuşatıyorum) Bu böyle. Bak ne zamandır ilişmiyordum sana, öff içimi sıktın yine. Paşadan okkalı bir cevap aldın zaten. Haketmiştin. Sülale boyu ne hale getirdiniz adamı. Eserinizle övünün şimdi. Gelmiyor adam. Hadi gel köyümüze geri dönelim misali, Nigar'ı da alıp gitmeyi bile düşünüyor. Az bile sana. Neyse rahatladın paşayı görünce. Senin için iyi oldu. Senin için gelmedi ama, şehzade için geldi, geri gidiyor.

Hürroş: Hürroş, Mihri aynı sana çekmiş kuzum. Ay korkulur bundan. Caaanım tacı da mahvetti. O cariyenin bir günahı yok yani. Canımcım, ne yap et, Aybige ile Mustafa'nın evlenmesine engel ol bu arada. Yoksa Mustafa'nın iplerini başka türlü elinde tutman pek mümkün görünmüyor.

Nigar Kalfa: Nigar, geldi paşa geldiii Yakın zamanda güzel bir halvet bekliyor seni bence.

Ayas Paşa: Paşam ne zamandır yoktunuz, özlettiniz kendinizi. O kirli iktidar oyunlarına gelmeyeceksiniz gibi bir his var içimde. Gelmezsiniz gelmezsiniz.

Nişana Pargalı , kardeşini göndermiş olması ihtimali ???? Birde Aybige'nin nişan tacı , Sezar'ın yapraklı tacına benzemiyormuydu ??

Hürroş: Hürroş, Mihri aynı sana çekmiş kuzum. Ay korkulur bundan. Caaanım tacı da mahvetti. O cariyenin bir günahı yok yani. Canımcım, ne yap et, Aybige ile Mustafa'nın evlenmesine engel ol bu arada. Yoksa Mustafa'nın iplerini başka türlü elinde tutman pek mümkün görünmüyor.

Güzel yorumlar , aynı fikirdeyim , özellikle Mihri konusunda , eee anasına bak kızını al sözü de o tarihlerde pörtlemiş demekki

anam valla bu mihriden korkulur kızın yüzünden sinsilik fışkırıyo halbuki küçüklüğü nasılda tatlıydı
aynen anasının kızı

canımcığım gene harikasınsenin adına sevindim,ayas paşana kavuştun..Haticeye yazdıklarına çok güldümaman şu ibrahim paşada hiçbirşeyi unutmuyor,ne öyle o bana şunu dedi,böyle yaptı:26:koskoca paşa çocuk gibi yahu,tabi erkek milleti aldatıyor karısını bir kılıf uyduracak Neyse mihrima dan ben korkmaya başladım,herkesin hakkından gelecek küçük cadı...Fatma hatun ne duydu acep,haftaya çıkar bakalım,Mahi ye birşey yazmamıssın,nişanda giydiği kıyafet neydi öyle validenin annesi gibi duruyorduAybige ve bali bey aşkından da sıkıldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…