Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani hürremi temize çıkarımş olduk öylemi helal olsun....ama şimcik mahide karakterinin elinde olsa hürremi çoluğunu çocuğunu o da çoktan öldürtürdü ki
farkındaysanız infazı hürrem değil valide verdi.. bugün öğrenmese yarın öğrenecekti valide ..ayrıca ben mahinin gülşahını ilk bölümdem beri görüyorum,neden acaba hürremin cariyeler nerde?? hepsi mahinin kurbanı olarak gittiler..Nora da hürremin cariyesi ydi malesef oda gidici...
Yani hürremi temize çıkarımş olduk öylemi helal olsun....
Valideye kim ispikledi???
Ayrıca kız saraydan gitse mustafa sancağa çıktığında yasak kalkıyordu sorun da ortadan kalkıyordu....
Ama doğru asil hürremin suçu yok...
Cariyelerini adam gibi seçseymiş ozaman, kızının yalanıyla küt diye kovduğu cariyeleri de vardı hürremin...
sülüman hastayken ,mahi sülümani öldürdü oglunu tahda gecirdi hürremin cocuklarinida öldürdü sonra hürreme sira gecti
mahi bunlari yapmak isterken melekmiydihürrem al intikamini
![]()
kim ne derse desin hürrem cok tatlıı bı bı bıtanee o![]()
![]()
Hürroş: Canım gözün aydın, hünkarımız iyileşti.Yaa Hürroş, ben pek üzüldüm Efsun'a. Böyle olmamalıydı ne bileyim... Ama işte malum kaideler... Kızcağızın ne günahı var ama yaa... Canım sıkıldı yahu neyse. Cihangir'in ağrılarının geçmesine de ayrıca sevindim. Ama o kambur geçmeyecek Hürroş, benden söylemesi. Dost acı söyler kuzum.
Daye Hatun: Daye Hatun, hünkarımıza bir geçmiş olsun diyeyim geliyorum. Az bekle hele.
Sultan Süleyman: Geçmiş olsun hünkarım. Ayrıca, Mahidevran Sultan'ı es geçmenize hasta oldum, saygılar.
Daye Hatun: Heh, geldim. Nigar'ın dediği gibi ne mal mülk varmış sende yahu. Allah daha çok versin, maaşallah.Gülşah'ın morarmış suratını görmek çok keyifliydi yahu. İyi ettiniz tapuları değiştirmekle.
Mahidevran Sultan: Mahi, geçen hafta cenazemiz vardı. Elimden kurtuluğunu sanma yani. Koskoca valide sultanın yeğenine cariye muamelesi yapmaya kalkıyorsun. Vedalaşmamalar, bir tripler falan, ne iş? O hanedan mensubu bir yerde. Ya sen kimsin? Bir cariye. Yine sana karşı saygılı davrandı Aybige. Neyse ki kurtuldu. Ne kaynana olurmuş senden yahu. Aybige gidince ben bile rahatladım. Nereye, kime saracağını şaşırdın iyice. Valide sultanımızdan geliyor: 'Sen ne yaşamışsan haketmişsin.'
Nigar Kalfa: Hemen panik yapma Nigar. Hatice paşayı takip ettiriyor. Onun için bir süre uzak kalacaksınız. Özetle durum böyle canımcım. Sakin ol biraz. Gülşah'a 'sen kimsin be hatun' demene de çok güldüm. Nasıl belli paşa ile aynı havayı soluduğun...
Hatice Sultan: Hatice, matrakçıyı tehdit ediyorsun ya bir şey saklıyorsan canını yakarım diye, heh işte o martrakçı zaten ölmekten beter bir halde yaşıyor. Sana uzun uzun anlatamayacağım şimdi. Yani tomas, matrakçıya koymaz.
İbrahim Paşa: Paşam, sakinliğinizi korumanıza hayranım. Ben olsam elli kere altıma ederdim herhalde telaştan. Bir süre dikkatli olacaksınız maalesef. Zaten bu arada sefer zamanı geliyor. Her şeyden, herkesten uzaklaşmak da iyi gelecek size.
Doğmamış bebeğin günahı ne???
Hem bebek hem annesi öldü şimdi, bu mu intikam bu mu hak....
Anneyim aşığım demeyi biliyor ne anne ama bir de bunu normal ve hak görenler var onlara asıl hayretim...
geçen hafta mahiye nasıl kızdıysam saçmaladı diye bu hafta hürremden nefret ettim...
Dizi izlenmiyor fanatik taraftar olunmuş yaaa...
Hamile olduğum için böyle şeylerin espriyle karşılanması bile beni sinir ediyor, böyle hak aranmaz, böyle güç gösterilmez...
Hürroş: Canım gözün aydın, hünkarımız iyileşti.Yaa Hürroş, ben pek üzüldüm Efsun'a. Böyle olmamalıydı ne bileyim... Ama işte malum kaideler... Kızcağızın ne günahı var ama yaa... Canım sıkıldı yahu neyse. Cihangir'in ağrılarının geçmesine de ayrıca sevindim. Ama o kambur geçmeyecek Hürroş, benden söylemesi. Dost acı söyler kuzum.
Daye Hatun: Daye Hatun, hünkarımıza bir geçmiş olsun diyeyim geliyorum. Az bekle hele.
Sultan Süleyman: Geçmiş olsun hünkarım. Ayrıca, Mahidevran Sultan'ı es geçmenize hasta oldum, saygılar.
Daye Hatun: Heh, geldim. Nigar'ın dediği gibi ne mal mülk varmış sende yahu. Allah daha çok versin, maaşallah.Gülşah'ın morarmış suratını görmek çok keyifliydi yahu. İyi ettiniz tapuları değiştirmekle.
Mahidevran Sultan: Mahi, geçen hafta cenazemiz vardı. Elimden kurtuluğunu sanma yani. Koskoca valide sultanın yeğenine cariye muamelesi yapmaya kalkıyorsun. Vedalaşmamalar, bir tripler falan, ne iş? O hanedan mensubu bir yerde. Ya sen kimsin? Bir cariye. Yine sana karşı saygılı davrandı Aybige. Neyse ki kurtuldu. Ne kaynana olurmuş senden yahu. Aybige gidince ben bile rahatladım. Nereye, kime saracağını şaşırdın iyice. Valide sultanımızdan geliyor: 'Sen ne yaşamışsan haketmişsin.'
Nigar Kalfa: Hemen panik yapma Nigar. Hatice paşayı takip ettiriyor. Onun için bir süre uzak kalacaksınız. Özetle durum böyle canımcım. Sakin ol biraz. Gülşah'a 'sen kimsin be hatun' demene de çok güldüm. Nasıl belli paşa ile aynı havayı soluduğun...
Hatice Sultan: Hatice, matrakçıyı tehdit ediyorsun ya bir şey saklıyorsan canını yakarım diye, heh işte o martrakçı zaten ölmekten beter bir halde yaşıyor. Sana uzun uzun anlatamayacağım şimdi. Yani tomas, matrakçıya koymaz.
İbrahim Paşa: Paşam, sakinliğinizi korumanıza hayranım. Ben olsam elli kere altıma ederdim herhalde telaştan. Bir süre dikkatli olacaksınız maalesef. Zaten bu arada sefer zamanı geliyor. Her şeyden, herkesten uzaklaşmak da iyi gelecek size.
muhteşemsinnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmm
körle yatan şaşı kalkarHürroş: Canım gözün aydın, hünkarımız iyileşti.Yaa Hürroş, ben pek üzüldüm Efsun'a. Böyle olmamalıydı ne bileyim... Ama işte malum kaideler... Kızcağızın ne günahı var ama yaa... Canım sıkıldı yahu neyse. Cihangir'in ağrılarının geçmesine de ayrıca sevindim. Ama o kambur geçmeyecek Hürroş, benden söylemesi. Dost acı söyler kuzum.
Sen mahiye takıyosun bişe diyomuyus yavvvv...
Çıngıraklı yılan hürrem...
Bebeğin katline neden oldu...
Gözlerini oyasım eline veresim var....