Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Bence;

1. Gülşah bunu Hürreme aktaracak.
2. Nigardan kurtulma gibi birşey olamaz. yine bir plan yapıp işin içinden sıyrılır onlar.
3. Mahidevran bu tuzağa düşecek. Cezası oğluyla birlikte sancağa gitmek olacak.
4. pargalı, iskendere iftira atarak onu idam ettirecek.( Hazineyi çaldığını söyleyecek)
5. Çikin fatma şehzadenin kalbine girmeyi başaracak ve bir oğlu olacak. Fakat mustafa öldürüldüğünde oğlu da öldürülecek.

BİR DE SEVGİLİ KK, REKLAM ALMAK ZORUNDASINIZ FAKAT ŞU REKLAMLARIN KENARINA ÇARPI FALAN KOYARSANIZ KAPATABİLİRİZ. bÖYLE SAYFAYI DARALTMIŞ RUHUM DARALDI VALLA. lütfen bunun bir çaresini bulun. iki yandaki reklamlar çok itici olmuş. Lütfennnn

evet ya reklamla ilgilenen reklamı açar gereğini yapar zaten
ilgilenmeyen tıklasın çarpıyı kapatsın benim de içim daraldı

anammm büşra katılmış diziyekesin falcı, büyücü falandır... aha da harem birbirine gircek

peki reyizin sen kimsin hatun dediiği kim? yarın olsun artık

anammm büşra katılmış diziyekesin falcı, büyücü falandır... aha da harem birbirine gircek

peki reyizin sen kimsin hatun dediiği kim? yarın olsun artık

kessin anam ...:13:
sizin reyizin kadrolu büyücüsü olur saraya... ahanda burayada yazıyorum..

kadrolu büyücü müüü

bizim reyizin büyüye ihtiyacı yok kiii... o aşkıyla büyülüyü sülümanı

hee hee biliyoz..fena büyücüymüş, öyle diyolar...

ay bi de sen kimsin hatun dediği kişi..
o titrek prenses yokmuydu.. tatyana mı?isabella mı ne?o çıksa... aman ne gülerim, ne gülerim..
inşşşlaaah allahım, hayali bile güzel..

gördüğünün yarısına, duyduğuna hiç inanma demişler gacım hatun akıllıymış irkeğin beynini işlemesini iyi biliyomuş

nakış işler gibi

isabella mmı nam-ı değer pörtlek prenses reyiz önde biz arkada basarız gırtlağına bu kez kaç bölüm gıcık etti bizi

hıhhh uyuz prenses. gel de reyiz seni marmaraya gömsün

hürremin kimsin sen dediği kısa boylu ve üstü başı kötüydü.bence o yeni kız.iskender paşa hürreme yolladı.orada öyle göstermeleri sadece aksiyon.heyecan olsun diye.bu da benim senaryom.genelde tututyor.bu sefer bakalım??

ayyy çok güldümmm titrek haa evet ya bende sinir oluyordum o isabella fortuna ya gelmesinnnn gıcık

evet hem pörtlek hem titrek hem bücür reyiz in tırnağı etmez be

İşler pek karışıyor... Sen kimsin dediği hatun kim acaba? şimdi uyku uyuyamam

Muhteşemmm geceya az kaldı

Sen kimsin dedi ya reyiiziniz benim o benim merak etmeyin sarayı karıştırmaya geldim

Büşra Muhteşem Yüzyıl'da
Şimdiye kadar birçok başarılı oyuncuyu konuk eden 'Muhteşem Yüzyıl'ın bugün ekranlara gelecek olan bölümünde Büşra Pekin, bohçacı Şirin Hatun karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak.

Son yıllarda yer aldığı projelerdeki başarısıyla adından sıklıkla bahsettiren Büşra Pekin, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin bu hafta ekranlara gelecek olan yeni bölümüne konuk oluyor. Eski saraydan kumaş satmak için gelen ama asıl amacı Hürrem Sultan'a haber getirmek olan Şirin Hatun karakteri için kamera karşısına geçen Büşra Pekin, "Muhteşem Yüzyıl dizisi rejisi, senaryosu, kostümleri ve dekoruyla ülkemizde çok önemli bir yere sahip. zaten severek izlediğim bu diziye konuk olmak heyecan vericiydi. Oyuncular Muhteşem Yüzyıl gibi iyi kurulmuş, büyülü dünyalara girmeye dünden hazırdır. Özellikle bir dönem karakterini oynamak oyuncu açısından iştah açıcı. İnsan oynarken kendini o döneme ait hissediyor. Bizim işimizin de en eğlenceli tarafı bu" dedi.

Çekimleri iki günde tamamlanan Pekin, "Muhteşem Yüzyıl yönetmenlerine, oyuncularına ve ekibine beni içlerinden biri gibi karşıladıkları için teşekkür ederim. Harika bir setti" diye konuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…