Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
gülşah öldümü kızlar ya göremedim bıçaklayıp atmışlardı bide hürreme hatice sultan niye kızdı hasta yatağında validemizikullanıyon uğrasıyon falan diyodu mahigaliba anlayamadım kaçırdım noldu orada

Son düzenleme:
hürremin yüzü kaç bölümdür gülmedi...böyle olunca diziyi izleyesim gelmiyo hiç

Bu pargalı niye otururken bacaklarını bu kadar açıyor ki sanki altına etmiş te bacakları kavuşmuyor gibi

Tüh dizi bitiyor haftaya görürürz o kadın kimmiş kim değilmiş

pek muhteşem olmayan bir bölümün daha sonuna geldik haftaya görüşmek dileğiyle esen kalın

O fatmayı böyle saçlarının dıbınden eline alacaksın sonra evıre cevıre sarayda dolastıracaksın.

son reklam bu haftada bitiyor valide ölmedi.. tam mutlu olduk mahi gidiyo die ondanda aklandı.. yine herşey hürreme kaldı ama eğer gülşahla görüşürse hürrem yine herzamanki gibi kazanan o olacakk

ayyy sen çok yaşa emi cnm yaaaevet pargalı bacaklar hep açık ,apışı terliyodur belki pargalı maymununun

Offf çok sinir bir bölümdü bu kadar ince düşünülmüş bir planda bu aksilik olmamalıydı.Gidecekti ne güzel mahi cadısı

baydi bu reklamlar yaa..hep internetten izliyordum ne guzel kisa film gibi reklamsiz :) bi daha tvden izlemicem heyecanim azaliyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…