Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

hürrem naptı niye yakalandı ben orayı kaçırıdım

gülşah mecburen doğru yolu buldu mahiye yaptı yaptı sonra bir ton dayakla ortaya aldı sırf intikam için hürroşa yardım ediyor iyide yapıyor ilk defa doğru birşey yaptı bravoo bravoo gülşaha söleyeceğim en son şeydi amma 1 bölümlük sadece son anda haketti

herkes birgün hürremci olacak olmasada onu anlayacaaakk

mahi ye kurduğu tuzak ayyuka çıktı malesef..gıcık nigar sayesinde..bu nigar eceline susadı belli validemizle birlikte o da ölecek bu sezon heralde

aaa hürrem kurmuş tuzak bide nede güzel haticenyle birlikte mahiyi suçluyodu anam bu hürremden korkulur ama kadınıda mecbur bırakıyolar buna nigarda çok şımardı ibrahime güveniyo hamile diye zaar

fatma hürremi yaktı ve hiç ceza almadı, bir de üstüne sözü geçer bi hatun oldu ya o zaman soğudum bu diziden..

hepinize iyi geceler kadınlar kulübünün güzel melekleri,
diziyi sizlerle yazışarak izlemek çok keyifliydi canlar

gelecek bölüm icin bir tahmini olan varmi..noolcak bu hürremin hali..valide ölürmü dersiniz..bence diriltecekler ama

nooldu??? reyizin tüm foyaları çıktı...ohhh canıma değsin..:81:
tam ağzından ateş saçan canavardı bu bölüm.. ihtiraslı, fesat şey..
mahinin üstüne oynuyor..
bi daire için yapmadığını bırakmıyor..
az daha hatçeyi de kandırıyodu..kızı da kendi gibi sinsi, kraliçecilik oynuyor..
amaaaa konunun sülümana gitmemesi tam saçmalık daniskası..
valideyi öldürme planları yapılacak veya öldürmeye teşebbüsü başkasının üzerine atma planları,koca saray susacak..

şu nigarın hamileliğini kimsenin anlayamaması ilginç..
bütün gün insanlarla iç içe... bi yürüyüşü değişir, bi bişey olur.. anlaşılmaz mı?
suyu patlıyacak saray koridorlarında..

bohçacı kadın bile duymuş hürremin cadılığını.. ne nam salmış kadın, cadılıkta..
gülağanın gidişi de hoştu yani..ay sümbülle sarılmaları,altın kesesini alması güzel olmuştu...

gülşah ta ölemedi, adamlar vurdular ama..
insan bi kontrol eder öldü mü, ölmedi mi, ne oldu?yok yok bu ağalarda iş yok

kızlar gül ağa ihanet etmedi ki neden kızdınzı adamcağıza...o hep hürremden yana oldu ihaneti yapan nigar oldu...

gül ağa gerçekten ayrıldı mı şimdi diziden?:44:

bir solukta filmin özetini cikardin valla kutlarim seni

Dışardaydık,izleyemedim
Netten izliycem hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…