Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Diziler neden tatile giriyor ki çok saçma

Yazlık bölümler çekseler bari mesela hürrem denizde, sülo güneşleniyor falan

2. fragman çıkmış hayırlı olsun..
nigar haticeden yardım istiyor doğuruyor ama bence bunlar rüya çünkü bebek doğdu haticenin elinde ve ibrahime götürüyor...

pisss ibrahimde hala hürreme meydan okuyor..

Son düzenleme:
Nigar, Hatice Sultan’a İbrahim’le yaşadıklarını itiraf edecek mi? Sultan Süleyman, sancağa uğurlamaya hazırlandığı Şehzade Mustafa’ya nasıl bir ders verecek? Hatice, Hürrem’in sürpriz tanığına inanacak mı? Mahidevran, Gülfem’in kendisinden hesap sormasına müsaade edecek mi?.. Muhteşem Yüzyıl birçok sorunun yanıt bulacağı sezon finali ile bu akşam Star’da.

Hatice Sultan kaçmak üzereyken Nigar’ı yakalar. Hatice, İbrahim ile aralarında neler yaşandığını sorar. Nigar, İbrahim’le ilişkisini reddeder. Karnındaki bebeğin Nasuh Efendi’den olduğunu söyler. Hatice neye inanacağını bilemez, Hürrem’le yüzleşmeye karar verir.

Sultan Süleyman sancağa gitmeye hazırlanan Şehzade Mustafa’ya ağır bir ders verir. Şehzade Mustafa görkemli bir veda ile sancağa uğurlanır. İbrahim sert bir çatışmanın ardından Efendi Hazretlerine ulaşır. Fakat karşısında hiç ummadığı birini bulacaktır.

Hatice, Hürrem’den duyduklarına inanmak istemez. Ancak Hürrem’in sürpriz tanığı Hatice’nin kafasını allak bullak eder. Hatice Sultan sonunda İbrahim’e gerçekleri sormaya karar verir.

Mahidevran’ın borçları bir hayli kabarmıştır. Hürrem bu sorunu kullanmaktan çekinmez. Gülfem’in olan bitenden haberdar olmasını sağlar. Gülfem, Mahidevran’dan bu durumu bir an evvel düzeltmesini ister. Mahidevran, Gülfem’in söylediklerinden rahatsız olur.

sağolasın umutcan sende gel katıl bize, çarşamba final gecesinde bekleriz

aşkolsun ben hep burdayım da siz farketmiyonuz.
Çarşamba akşamları yazdıklarınızı okuyorum ama cevap yazamıyorum çünkü cepten giriyorum,verem ediyor insanı

internetten yeni bi bilgi buldum anam nekadar doğru bılemem tabiiğğ işte bi rivayet dahaa
''Hürrem Sultanın Yılanla Zehirlenmesi..
Bu Olay yaşandığında Hürrem Sultan son çocuğu Şehzade Cihangire yaklaşık olarak 5-6 aylık gebedir.Hamama gider ama cariyesi onunla gelmez çünkü Hürrem gebedir ve saraya ilk geldiğinden bu yana yalnız yıkanmaktadır..ve kimseye güvenmediği için yanına kimseleri almazdı.
Bunu fırsat bilen Pargalı İbrahim ve Mahidevran,Hürremin hamileliğinden de faydalanıp,Hamama yılan sokarlar.Hürrem Sultan yıkanırken ilk önce tıslamalar duyar ama hamam hafif aydınlık olduğu için etrafına bakınır ve bir şey göremez.Hayal kurduğunu düşünüp yıkanmaya devam eder.Ama artık çok geçtir.Kafasını çevirdiğinde yılanla göz göze gelir ve yılanın sokmasıyla zehirlenir. Çığlıklarıyla Hamamdan çıkarılır ama artık çok geçtir.Şehzade Cihangirin sakat doğmasında Mahidevran ve İbrahimin suçu çok büyüktür.Doğuma kadar zorlu bir dönem geçiren Hürrem Sultan'a bunu kimin yaptığını Sultan Süleyman çok araştırmış suikast olduğuna inanmış ama bir sonuca ulaşamamıştır. ''

Muhteşem Yüzyıl Ekibinin Çocuklar için Yardım Gecesi

Canım Hürrem Sultan'ın Mahidevran tarafından zehirlendiği doğru evet ama bu farklı şekillerde anlatılıyor.Dizide tatlıya koyuldu Hürrem hamileyken, Gülben Ergenin oynadığında da tarağına sürmüşlerdi.Burda da böyle geçiyor.Zehirlendiği doğrudur ama şekli bilinmez.Ama bu da olabilir

[video=youtube;SZIimGJ0Ju8]http://www.youtube.com/watch?v=SZIimGJ0Ju8[/video]

Efendi hazretleri değilmi o yaaa ibo aramaya gitmişti onu,iskender değil o olabilir deniliyordu ya bu şahıs sakalsızzzz bali beye benzettim yandan ne dersiniz kızlarr gerçi diziden ayrıldı ama süprüz yapıp geri gelmesin sakın

görüntü bali ye benziyor, ama ses tonu benzemiyor..:44:
Ay bi de hürremin ex aşkı Leo olmasın

dizide efendi hazretlerinin önceki sesi çok tok bir sesti,fragmandaki ses daha normal bir ses..olmuyor ama böyle tutarsız şeyler..

peki bu kişi perçem ağa olabilir mi?:44:
var ya arka görüntü kenan imirzalıoğluna da benziyor,malkoçoğluna da..

Son düzenleme:
yok altta okuyan herkesi görüyoruz, gel yorum yap bizle kkyla online izleyip yazışmak süper

Huuuuuuu selamlarrr yarına az kaldı
ablişkommm
görüntü bali ye benziyor, ama ses tonu benzemiyor..:44:
Ay bi de hürremin ex aşkı Leo olmasın

yok bali bey iri ve kaslıydı o olamaz... bu ibonun canını yakan biri ama kim:44:

son muhteşem gece yeni sezona koskoca hükümdarlığı eline geçirmiş bir hürrem gelecek...
bu arada pelin karahan yerine başka birini bulsunlar yahu Mimar sinanın o mıy mıy kıza aşkını düşünemiyorum bile

:92:
evettttt yine geldi muhteşem geceee
ama bir okadarda hüzünlü bir gece olacak
3 ay ayrı kalıcaz hürroştan
fragman yine süper :13:
bu muhteşemdeki bebelerde azıcık sevimsizmi oluyo nee hatcenin kucağındaki bebeden azıcık korktumda
hatcenin rahmetli bebesindende korktumdu ben :18:
bu resimde hatcenin yanında duran beyi ve onun yanındaki sarı elbiseli kadını tanıyamadaım kamera arkası çalışanlardanmıki :26:
ama hürroşun güzelliği duruşu asaleti bir başka duruyo canıımm
neyse son bölümüde izleyelim bakalım neler olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…