internetten yeni bi bilgi buldum anamnekadar doğru bılemem tabiiğğ işte bi rivayet dahaa
''Hürrem Sultanın Yılanla Zehirlenmesi..
Bu Olay yaşandığında Hürrem Sultan son çocuğu Şehzade Cihangire yaklaşık olarak 5-6 aylık gebedir.Hamama gider ama cariyesi onunla gelmez çünkü Hürrem gebedir ve saraya ilk geldiğinden bu yana yalnız yıkanmaktadır..ve kimseye güvenmediği için yanına kimseleri almazdı.
Bunu fırsat bilen Pargalı İbrahim ve Mahidevran,Hürremin hamileliğinden de faydalanıp,Hamama yılan sokarlar.Hürrem Sultan yıkanırken ilk önce tıslamalar duyar ama hamam hafif aydınlık olduğu için etrafına bakınır ve bir şey göremez.Hayal kurduğunu düşünüp yıkanmaya devam eder.Ama artık çok geçtir.Kafasını çevirdiğinde yılanla göz göze gelir ve yılanın sokmasıyla zehirlenir. Çığlıklarıyla Hamamdan çıkarılır ama artık çok geçtir.Şehzade Cihangirin sakat doğmasında Mahidevran ve İbrahimin suçu çok büyüktür.Doğuma kadar zorlu bir dönem geçiren Hürrem Sultan'a bunu kimin yaptığını Sultan Süleyman çok araştırmış suikast olduğuna inanmış ama bir sonuca ulaşamamıştır. ''
Muhteşem Yüzyıl Ekibinin Çocuklar için Yardım Gecesi
Eki Görüntüle 437651
[video=youtube;SZIimGJ0Ju8]http://www.youtube.com/watch?v=SZIimGJ0Ju8[/video]
Efendi hazretleri değilmi o yaaa ibo aramaya gitmişti onu,iskender değil o olabilir deniliyordu ya bu şahıs sakalsızzzzbali beye benzettim yandan ne dersiniz kızlarr gerçi diziden ayrıldı ama süprüz yapıp geri gelmesin sakın
görüntü bali ye benziyor, ama ses tonu benzemiyor..:44:
Ay bi de hürremin ex aşkı Leo olmasın
yok altta okuyan herkesi görüyoruz, gel yorum yap bizlesağolasın umutcansende gel katıl bize, çarşamba final gecesinde bekleriz
aşkolsun ben hep burdayım da siz farketmiyonuz.
Çarşamba akşoramları yazdıklarınızı okuyorum ama cevap yazamıyorum çünkü cepten giriyorum,verem ediyor insanı
ablişkommmHuuuuuuu selamlarrryarına az kaldı
görüntü bali ye benziyor, ama ses tonu benzemiyor..:44:
Ay bi de hürremin ex aşkı Leo olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?