Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Muhteşem Finalll
Benimde yarın sabah finalim var yandım yandım ama izlicim yinede hürrem reisi buakşam gerçek reis olacokk

Muhteşem bir sezon finali izleyeceğiz tabii eziyet çektiren reklamlarla birlikte. Bence İbrahim bu işten de yırtacak Hatice inanacak Nigar'a Nasuhtan olduğunu sanacak ama o da çok saçma olacak gebe kalamadığı için ayrıldı Nasuh efendi demediler mi eee onca ay neden demiyor adama da saklanıyor dimi.. Ne alaka hem demezler mi nedne sakladın onca ay gebeliğini neden korktun diye der Nasuh'a yeniden evlenirlerdi yani. Bir de Hürrem'e İbo rest çekiyor elinde koz mu var bilmem. Ne kozu kaldıysa ama sonunda Harem Hürremin. Bence öbür sezonda kelle gidecek İbonun bunlardan değil kendini padişah sanmasından kendisi fetvalar vermesinden gidecek kellesi. Mahidevran gidyor ya o da birşey. Acaba Fatma da Mustafayla gidecekmi ki. Neyse izleyip göreceğiz çok heyecanlı ama erken sezon finaline giriyor üzüldüm doğrusu.

ahaa dedi bakın matrakçı diyeee...
yuh yaaaaa olamazzz....

ama daha gülşah varrr..durun bakem..
ama ondanda sıyrılır bu tilki nigar..ve uyuz ibooo

anoooooooğğğ mıstık ıcındekı ofkesını mı patlattı neeee sulumanda pargalıya ve mıstığa kızdığı zaman matrak ayağına dövüyo bunları paso
hurremmm bebegımmmm yürüüüüüüü laflarını seveyim gızzzz

hatice inanmadı çünki nigarın konuşması aklına geldi......benim çocuğum olmuyor ne yaptım ne ettimse olduramadım dedi....

bu konuşmadan inanmadı ama inanmmış gibi yaptı sesiz kaldı............

kızlarrnigar haticemim sarayına gelene kadarki bölümü kaçırdım anlatabilirmisiniz

kızlarrnigar haticemim sarayına gelene kadarki bölümü kaçırdım anlatabilirmisiniz

kız bışey olmadı suleyman mıstığın dedıklerını duydu ben bu cıhanı yonetcem fılan dıye..matrak oynadık ayağına dövüştüler mıstıklan sonra suluman ıcınden dua ettı allahım benı kendı kanıma kıydırma fılan gıbısınden..hurrem ın odasına da mahıcık geldi..valide sultanın odasına geçmesine suluman ızın vermemiş..hurrem sayesnde ona çemkirdi iki morardı gitti

kızlar bu efendi hazretleri hatçenin hastalıktan ölen eski nişanlısı değil mi yoksa ölmemiş miydi ay karıştııı

ohh mıstık dayağı yedi mahidevran mordevranlığa doymadııı desene

eh ne çok reklam verdiler bu akşam daha da verirler
ayrıca olmadı yav bu adam efendi değil ki bikerem yüzükleri yok sesi farklı
o da önümüzdeki sezona kalıcak herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…