Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
aşk-ı memnunun tekrarlarını izledikçe mahiye olan kızgınlığım hafifliyor benim :) özellikle mi koydular onun tekrarını nedir :)

kızlar bence hürremin kızını bu kızı yapsınlar ben çok benzettim hürreme yasıda uygun 19 yasında yapımcılar duysun kesinlikle bu kız çok yakışır mihrimah rolüne sultan gibi kız vallahi

bu cast işini kim yapıyosa gelsin burayı okusun valla onlardan daha iyi tip seçen var

bencede o kız uyar..aslında ecem uzun da uyar...

bu cast işini kim yapıyosa gelsin burayı okusun valla onlardan daha iyi tip seçen var

bencede o kız uyar..aslında ecem uzun da uyar...

hiii evet bencedeyok kız ecem uzun güzel değil fazla bide boyu kısa hürrem gibi boylu poslu sultan gibi biri olsun insallah doğru seçim yaparlar

Son düzenleme:
hürrem için meryemi seçen mihrimah için de en uygun oyuncuyu seçecektir mutlaka. benim gönlüm ferah :)

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr topiğimin gülleriii
bakın ne gördüm
''Yayınlandığı ilk günden bu yana reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl 3 sezonada bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Üçüncü sezonda diziye yeni karakterlerle birlikte yeni oyuncularda katılacak uzun zaman konuşulan Mihrimah Sultan karakterini Pelin Karahan'ın oynayacağı açıklanmışdı. Diziye ayrıca Mihrimah Sultan'a tutkuyla aşık Mimar Sinan ve Şehzade Mehmet'in eşi Rümeysa Sultan karakterleride katılacak. Mimar Sinan ve Rümeysa Sultan karakterleri için yapımcı firmanın çok ünlü oyuncularla görüşmelerini sürdürülüyor. Gelecek sezonda birçok yeni karakter ve oyuncu alınacağı konuşulurken dizinin Kanuni Sultan Süleyman'ı olan Halit Ergenç'in bölüm başına 60.000 TL alacağı konuşuluyor.''

Pelin Karahan mı çok severim ama Mihrimahın birden saçları filan mı siyah olucak onu anlamadım

bende mahişimi ve valideyi özledim.. allahtan aşkı memnunun tekrarını izliyorum da, özlem gideriyorum..
sizin adınıza üzgünüm, meryem uzerlinin tekrarı yok

firdevs hanım her filmde asil valla. peyker hoş ama mahi değil

dizi siteleri var gacım reyizi ordan izleriz bizde

firdevs hanım her filmde asil valla. peyker hoş ama mahi değil

dizi siteleri var gacım reyizi ordan izleriz bizde

firdevsi aşk-ı memnunun mutfağında veya daye hatun rolünde düşünebilir miydin zeboş? kadının tipi asil bikerem.. başka rolü götüremiyor..

pelin karahan saç renginden ten renginden ve boyundan dolayı hiç yakışmıyo diziye hürremede hiç benzemiyo benzetmeleri lazımdı benceküçüklük hali mihrimahın daha çok benzetmişlerdi yahu

size bomba bir haber vereyim hemen...
xxxxxx
sanirim Ünlü aktör Brad Pitt, Muhteşem Yüzyıl'ın yeni bölümlerinde konuk oyuncu olarak yer alacakmış!

Son düzenleyen: Moderatör:
size bomba bir haber vereyim hemen...
xxxxxx
sanirim Ünlü aktör Brad Pitt, Muhteşem Yüzyıl'ın yeni bölümlerinde konuk oyuncu olarak yer alacakmış!

Ben uzun zaman önce duydum ama hala birşey yok acaba yalan haber mi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…