Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Bencede Pelin ile Meryem birbirine benzemiyor ama Muhteşem Yüzyılda'ki tüm karakterlerin oyuncuları çok iyi seçilmiş Pelin'ide seçtiklerine göre var bir bildikleri Çok severim zaten Pelini ben O değilde bizim diziyi çok özledim zaten yazın izlenecek dizi yok dünde birşey yok diye dedemin gardırobu mu koltuğumu denen birşey izledim artık sıkıntıdan öldüm resmen dizi için tatil bitse diyorum hemen

Ne zaman başlayacak bu dizi ya... Çarşambalar anlamını yitirdi valla

Muhteşem Yüzyıl yeni sezon için yeni oyuncularla anlaşmaya devam ediyor.

Dünyaca ünlü aktör Brad Pitt'e teklif götüren yapımcı Timur Savcı Türkiye'deki yıldızlarında peşine düştü.

Yeni sezonda diziye yeni katılacak karakterlerden biri olan Mehmet Günsür'ün canlandırdığı Şehzade Mustafa'nın eşini oynayacak Rümeysa Haseki Sultan karakteri için Tuba Büyüküstün'e teklif götüren Timur Savcı güzel yıldızı ikna etmek için elinden geleni yapıyor.

tvaktuel'in haberine göre Tuba Büyüküstün teklifi kabul ederse yeni sezonda Mehmet Günsür'ün partneri olarak ekranlara dönüş yapacak.

Büyüküstün, Kenan İmirzalioğlu'nun yeni dizisinden gelen teklifi kabul etmemişti. Bebeklerine daha fazla zaman ayırmak istedi için Ay Yapım'ın teklifini kabul etmeyen Tuba Büyüküstün, Muhteşem Yüzyıl dizisi için teklif edilen rolü daha az zaman gerektirdiği için kabul etmeyi düşündüğü öğrenildi.

alintidir...

tuba büyüküstün hhmmm çok beğenirim hele halvet sahnesi olursa yemede yanında yatt mehmetle aaaaauuuuu

pelini hala yakıştıramıyorum mihrimah'a kafamda canlanmıyor o mıy mıy haliyle
ama tuba yakışır ,mustafaya da diziye de...
mimar sinanı çok merak ediyorum ona layık bir oyuncu ve oyunculuk olması lazım...

firdevsi aşk-ı memnunun mutfağında veya daye hatun rolünde düşünebilir miydin zeboş? kadının tipi asil bikerem.. başka rolü götüremiyor..
asla düşünemiyorum. devlet gibi hatun valla

yaşlanınca bende öyle olsam keşkeee
Selamlarrrr şekerlerrrrrrr günaydınlarrrrrr
ablacımmm selamm
pelin karahan saç renginden ten renginden ve boyundan dolayı hiç yakışmıyo diziye hürremede hiç benzemiyo benzetmeleri lazımdı benceküçüklük hali mihrimahın daha çok benzetmişlerdi yahu
:13:
aynen canım bi kere yetenek sıfır hem ne alaka mihrimah olcakmış pehh
tuba büyüküstün muhteşem yüzyıla yakışır....
olabilitesi var bencede
beren saatte yeni proje yoksa transfer olsun saraya oda halvetlerin üstesinde gelir tadından yinmez

reyiz bereni parçalar bence kıskanç çünkü ama haklısın halvetin hakkını veriyoo bkz:aşşkı memn sera ve riva

Son düzenleme:

konu irkeği olunca verir mücadeleyi eli armut toplamaz :92::92:

Selammm fıstığım nerelerdesin sen yaa hiç gözükmüyorsun iyisin demi canımmm

selam ablacım kaç gündür ülser mi, gastrit mi artık ne haltsa onla uğraşıyorum:2: öldüm öldüm dirildm

geçti şimdilik. sen nassın canım benim

Geçmiş olsun canım ilaçlar mı yaptı acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…