Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
allahımmm kuşş beyinliiiii bu kadınlarrrrr

salak hatce sen kendin ittin kocanı hürrem ne yaptı salakkkkkkkkkkkkkk

hatçeye de ne oluyorsa kıskançlığa bak.kendisi aldatıldı ya hürremin aşkını bitirmeye taktı ne alakaysa

kızlar star tv yi nasıl ayarlarım ,bende yok yaa..

ayyyyyyyyy allahım yaa şu cansuya eğer sülo sırılsıklam aşık olursa kiii olmayacakkk

tuhhh derimmmmmmmmmmmmm

artıı sülo hatceyiii beklemeyecek haber saldıı öldürülecek dediii

slm kızlar burda herkes hürremci galiba ya ben hiç sevemıyorum onu hep entrıka peşinde cansu sülüman baştan çıkarsada hürrem ortadan ayrılsa

slm kızlar burda herkes hürremci galiba ya ben hiç sevemıyorum onu hep entrıka peşinde cansu sülüman baştan çıkarsada hürrem ortadan ayrılsa
nedi öle diyon canım hürreme yazık değilmi süleymanı çok seviyor gerçekten seviyor yazıl ya deme öyle

nedi öle diyon canım hürreme yazık değilmi süleymanı çok seviyor gerçekten seviyor yazıl ya deme öyle

sen ne yapıyın canım ahmet efe nasıl uyuyormu yoksa benim bebişimde uyuyor

cnm sevıyor dıye admaa butun sülalesini öldürtmeseyaa hiçmi sevmedik kızlar tarıh kıtaplarındada var bu hurrem gerçekten ölürken kanuniye senı hiç sevmedim dıyormuş yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…