cnm sevıyor dıye admaa butun sülalesini öldürtmeseyaa hiçmi sevmedik kızlar tarıh kıtaplarındada var bu hurrem gerçekten ölürken kanuniye senı hiç sevmedim dıyormuş yaaa
nedi öle diyon canım hürreme yazık değilmi süleymanı çok seviyor gerçekten seviyor yazıl ya deme öyle
cnm sevıyor dıye admaa butun sülalesini öldürtmeseyaa hiçmi sevmedik kızlar tarıh kıtaplarındada var bu hurrem gerçekten ölürken kanuniye senı hiç sevmedim dıyormuş yaaa
Hürrem ölünce Hürreme çok benzeyen bir başka kadınla evlenmiş ama daha sonra.....
süleymanı sevdiğinden aşkından öldüğünden falan değil yaptıkları,geçmişini unutamıyor ailesinin sevdiğinin katledilişinin ve zorla saraya getirilişinin öcünü alıyor yavaş yavaş,bu yolda ilerlemek için de süleymanın zaaflarını kullanıyor işte:)
ama hakkı da yani,ben olsam onun yerinde ben de acımazdım kimseye..
çektıklerı yetmemeiş herhalde
Hürrem ölünce Hürreme çok benzeyen bir başka kadınla evlenmiş ama daha sonra.....
buna aşk deniyorr kimine göre eziyett kimine göree aşkkk
ay çıldırcam şu haticeye allahım yarapppimmmmmmmmmmmkeşke gıtmeseydı korkak ibo anacım ya hatice ıyce manyaklaştı bunalım karı ya sardı hurreme delı mıdır nedır..kocası piiiiru pak oldu hürrem soktu sanki nıgarı koynuna olaya bakın ya
kendi mutsuz oldu ya,hürremde olsun istiyor.. çatlak hatice
hürrem son eşi yazıyordu kalp kırizinde ölmüş selimin tahta çıktığını göremeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?