Kesinlikle katılıyorum... Ben ilk bölümden beri izliyorum ve hiç sıkıldıgımı hatırlamıyorum. Ama bu bölüm baya sıkıldım! İnşallah soğumam dizidenYeni sezonda diziye yakışır doğru dürüst bir başlangıç yapamadılar, kimse Meral Okay'ın eline su dökemez, Allah rahmet eylesin, ülkemiz süper bir senaryo yazarını kaybetti, Muhteşem Yüzyıl'da böyle giderse çok kan kaybeder, yeni senarist azıcık Meral Okay yapıtları seyretse iyi olur
Süloya küçük gelir bunlarr :)kızlar çocuk gibi artık süloyaolmaz bunlar mıstığa göre
görüşürüzzz bybyeveet yine bir hafta zor geçecek haftaya görüşmek üzere kızlar
İbrahim Paşa: Paşa hazretleri, İskender Çelebi'nin kafasına kafasına attığınız taşları ağzım açık izledim. 'Bana kalsa kızlarağası olurdun.'Her tarafı kethüda olsa kaç yazar, Yaprak Dökümü'ndeki sümsük Şevket ayol bu. Ayol? Çok özür dilerim paşam. Ama çok keyiflendirdiniz beni. Bu arada bir haberim var. Hatice Sultan sizi boşamaktan vazgeçti. Hürrem'e inat. Olsun. Her ne olursa olsun çok mutlu oldum. Bir de, Nigar doğuruyor bilginiz olsun.
Nigar Kalfa: Kız Nigar, dayandın dayandın, tam kaçacakken sancın tuttu. Olacak şey mi? Ben stres yaptım burada. Offf... :18:
Hürroş: Kuşum, bunlar başladılar yine. Bir de hususi eğlence çıktı... Zaten hünkarımızla sorunlarınız var, bence hünkarımız başka bir hatuna hayır demez. Bir de Afife çıktı. Ne bu yahu hiç sevmedim. Mahallenin çingenesi gibi. Her an; 'Bohçacı geldi hanıııııım!' diyecekmiş gibi bir hali var. Peşindeki de ayrı bir salak. Sümbül Ağa ile aşık atmaya kalkıyor. Sıkıldım şimdiden. Ay Hürroş Allah sabır versin. Ya bir şey daha anlatacaktım. Ha Şehzade Mustafa. Ay bir görsen bunu, çakma Robin Hood misali ormanlarda fink atıyor. Ava çıkmışmış. Hünkarımız da bunu yokluğunda saltanat vekili yapacak. Anasına çekmiş işte ne olacak. Son olarak Hatice'ye attığın tiradı hayranlıkla dinledim şekerim. Ağzına sağlık.
Mihrimah Sultan: Mihri, küçük cimcime. Tuttum ben seni. Daire için ağlamalar sızlamalar falan. Aferin potansiyel var sende.
Ayas Paşa:
kızlar ben hürrem masum demedimki hepside kötülük yapıyor dedimmmmm he çıkan bi yangın vardı mustafa küçüktü hürroş nasıl korumuştu onu hatırladınızmı????
oda hürreme kaldı ama kızına dua etsin, yoksa sülü boşalttıracaktı odayı...ne varsa o odada, harem suit
hatçe saraya yerleşti dediler, hürrem bi bozuldunooluyosa..kız babasının sarayına da gelemiycek. .
bayaaa benimsedi sarayı,zaten dağdan gelen bağdakini kovarmış..
ben busüt nineyi sevcem galibaaaa. .epey ekşın yaptı sarayda
Nigarın akıbetini merak eder oldum,tam kaçacakken olacak şey mi,
aynı hürremin sancıları gibi aniden başlıyor..nasıl bir sancıysa direk ıkınmaya geçiyor..
sümbül ;kiraz ağaya sinir oldu ,aralarında itilaf olacak galiba, öyle görünüyor..ikinci gülağa olayı..
üzüm buğusu firuzeyle yanındakiler hamamdayken diğer kızlar ne zayıflar diye laf ettiler,
söyleyenler de etli butlu olsa anlıycam..ne gereksiz bir sahneydi..
bu bizim üzüm buğusu firuze,yıkanıp temizlenince o nehokka burun,o ne kuğu güzelliği, o ne ceylan bakışı, o ne tavşan ürkekliğiydi..
maşallah firuzede müzik kulağı da sağlammış, bir iki tıngırdattı sonra şakır şakır çaldı...
e tabiii koskoca sarayda arp çalmayı bilen yok zaaar,sülünün gözler fıldır fıldır oldu duyunca:111:
sanatçı ruhlu adam sanattan ve güzelden anlıyor..
ama firuze tam saraya layık bir hatun..
güzellik onda,müzik kültür onda,sağlık,ilk yardım bilgisi desen bioenerciylen halletti hatçenin derdini..
sülo , üzüm buğusu firuzeyleyakın temas kurduktan sonra
hürreme,
:88dayı boşalt, firuze yerleşecek dese ne gülerim haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?