Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Kesinlikle katılıyorum... Ben ilk bölümden beri izliyorum ve hiç sıkıldıgımı hatırlamıyorum. Ama bu bölüm baya sıkıldım! İnşallah soğumam diziden

Hürremin geceliği muhteşem
öff hürrem git bağır ya ben karısıyım dıye ötesi mi var yaa
hönkar dedi bide firuze ayy ne zariif ne zarif

ooff bu bölümden zevk almadım! anlamsız şeyler oldu. bağlantısız olaylar. neyse fragmanı görelim :)

İbrahim Paşa: Paşa hazretleri, İskender Çelebi'nin kafasına kafasına attığınız taşları ağzım açık izledim. 'Bana kalsa kızlarağası olurdun.' Her tarafı kethüda olsa kaç yazar, Yaprak Dökümü'ndeki sümsük Şevket ayol bu. Ayol? Çok özür dilerim paşam. Ama çok keyiflendirdiniz beni. Bu arada bir haberim var. Hatice Sultan sizi boşamaktan vazgeçti. Hürrem'e inat. Olsun. Her ne olursa olsun çok mutlu oldum. Bir de, Nigar doğuruyor bilginiz olsun.

Nigar Kalfa: Kız Nigar, dayandın dayandın, tam kaçacakken sancın tuttu. Olacak şey mi? Ben stres yaptım burada. Offf... :18:

Hürroş: Kuşum, bunlar başladılar yine. Bir de hususi eğlence çıktı... Zaten hünkarımızla sorunlarınız var, bence hünkarımız başka bir hatuna hayır demez. Bir de Afife çıktı. Ne bu yahu hiç sevmedim. Mahallenin çingenesi gibi. Her an; 'Bohçacı geldi hanıııııım!' diyecekmiş gibi bir hali var. Peşindeki de ayrı bir salak. Sümbül Ağa ile aşık atmaya kalkıyor. Sıkıldım şimdiden. Ay Hürroş Allah sabır versin. Ya bir şey daha anlatacaktım. Ha Şehzade Mustafa. Ay bir görsen bunu, çakma Robin Hood misali ormanlarda fink atıyor. Ava çıkmışmış. Hünkarımız da bunu yokluğunda saltanat vekili yapacak. Anasına çekmiş işte ne olacak. Son olarak Hatice'ye attığın tiradı hayranlıkla dinledim şekerim. Ağzına sağlık.

Mihrimah Sultan: Mihri, küçük cimcime. Tuttum ben seni. Daire için ağlamalar sızlamalar falan. Aferin potansiyel var sende.

Ayas Paşa:

oda hürreme kaldı ama kızına dua etsin, yoksa sülü boşalttıracaktı odayı...ne varsa o odada, harem suit
hatçe saraya yerleşti dediler, hürrem bi bozuldu nooluyosa..kız babasının sarayına da gelemiycek..
bayaaa benimsedi sarayı,zaten dağdan gelen bağdakini kovarmış..
ben bu süt nineyi sevcem galibaaaa..epey ekşın yaptı sarayda

Nigarın akıbetini merak eder oldum,tam kaçacakken olacak şey mi,
aynı hürremin sancıları gibi aniden başlıyor..nasıl bir sancıysa direk ıkınmaya geçiyor..
sümbül ;kiraz ağaya sinir oldu ,aralarında itilaf olacak galiba, öyle görünüyor..ikinci gülağa olayı..

üzüm buğusu firuzeyle yanındakiler hamamdayken diğer kızlar ne zayıflar diye laf ettiler,
söyleyenler de etli butlu olsa anlıycam..ne gereksiz bir sahneydi..
bu bizim üzüm buğusu firuze,yıkanıp temizlenince o ne hokka burun,o ne kuğu güzelliği, o ne ceylan bakışı,o ne tavşan ürkekliğiydi..
maşallah firuzede müzik kulağı da sağlammış, bir iki tıngırdattı sonra şakır şakır çaldı...
e tabiii koskoca sarayda arp çalmayı bilen yok zaaar,sülünün gözler fıldır fıldır oldu duyunca:111:
sanatçı ruhlu adam sanattan ve güzelden anlıyor..

ama firuze tam saraya layık bir hatun..
güzellik onda,müzik kültür onda,sağlık,ilk yardım bilgisi desen bioenerciylen halletti hatçenin derdini..

sülo , üzüm buğusu firuzeyle yakın temas kurduktan sonra
hürreme,
:88dayı boşalt, firuze yerleşecek dese ne gülerim haaaa

kızlar ben hürrem masum demedimki hepside kötülük yapıyor dedimmmmm he çıkan bi yangın vardı mustafa küçüktü hürroş nasıl korumuştu onu hatırladınızmı????

şehzade mehmet de havuza düşmüştü yaa mahi kurtardı onu hatırladınmı onuuu hilkacım

üzüm buğusu fürizeee de firuzee ama ne kadarrrr asil demiiii oturrup kalkması konuşması kültürüüüüüü herşeyiiii muhteşemmm bide reyizee bak dağlar kadar fark var aralarındaaa

firuze saraya geldiğinde bir şeyi yatağının altına sakladı kolye miydi neydi, dövmeside değişikti ben lafımın ardındayım bu kızın tahmasab mıdır nedir onunla bağlantısı çıkacak galiba o hürroştaki şansa bak firuzeyi kendi elleriyle getirdi saraya

bu yeni senarist midir nedir kafsından kadın uyduruyo snaırım tarihten ilham alaydınız eyiydi der oldum accık hürrem sevinse nolcak diziden soğuyorum ona göreee haa firuze de ne kadar güzelmiş ya gidicem nerde çekiliyosa artık bu dizi orayı basıcam o olcak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…