oda hürreme kaldı ama kızına dua etsin, yoksa sülü boşalttıracaktı odayı...ne varsa o odada, harem suit
harem suit ha çok güldümmmm neyse harem suite yakışığını buldu dimi
şehzade mehmet de havuza düşmüştü yaa mahi kurtardı onu hatırladınmı onuuu hilkacım
üzüm buğusu fürizeee de firuzeeama ne kadarrrr asil demiiii oturrup kalkması konuşması kültürüüüüüü herşeyiiii muhteşemmm bide reyizee bak dağlar kadar fark var aralarındaaa
evet evet bencede arada dağlarrrrrr kadar fark var şekerim hürroşşş bi tane
hıııı bi tane ,cadılıkta ama..
şöhretini o da biliyor..
süt nineye dedi ya benim hakkımda neler anlattılar sana ,cadı falan demişlerdir diye..
hatun kendini biliyooooo
evet evet bencede arada dağlarrrrrr kadar fark var şekerim hürroşşş bi tane
şöhretini o da biliyor..
süt nineye dedi ya benim hakkımda neler anlattılar sana ,cadı falan demişlerdir diye..
hatun kendini biliyooooo
Biraz şişko olsa benziycek resimdekipardon balık etli
hürremi sevmiyo olabilirsiniz ama cadı demenizede gerek yok.hem dizide cidden çok kibirli biri olarak gösterilmiş kabul ediyorum ama tam olarak doğru olmayan bir dizideki birine hakeret etmek...tamam tarihtede yaptığı kötülükler diyim vardı.ama niye kendi evlatlarını korumak için yaptı sayılır (tam bilemicem bence)..hem biz mahidevrana cadı felan diyomuyuz.biliyoruzki kimse bu dizide ''melek'' olarak gösterilmedi şimdi bence hareket edmeyi bırakında dizi hakkındaki yorumlarını felan yazin daha iyi olmazmı hem tartışma felan olmaz ama ısrarla o cadı felan derseniz bilemem
şöhretini o da biliyor..
hatun kendini biliyooooo
şöhretini o da biliyor..
hatun kendini biliyooooo
gacım gacım dadlu gacımm
bare güzel bir cadı ekleyeydin beya
hürroşum,melekim seni seviyoruz bunu bil
olur mu kız ööölee,o zaman tatlı cadı olurduuuu ....
olmaaaazzz
henüz diziyi izlemedim bi izleyeyim hisimla gelip buraya yorumumu yapcagim umarim hürrosumu üzmemislerdir
hürremi sevmiyo olabilirsiniz ama cadı demenizede gerek yok.hem dizide cidden çok kibirli biri olarak gösterilmiş kabul ediyorum ama tam olarak doğru olmayan bir dizideki birine hakeret etmek...tamam tarihtede yaptığı kötülükler diyim vardı.ama niye kendi evlatlarını korumak için yaptı sayılır (tam bilemicem bence)..hem biz mahidevrana cadı felan diyomuyuz.biliyoruzki kimse bu dizide ''melek'' olarak gösterilmedi şimdi bence hareket edmeyi bırakında dizi hakkındaki yorumlarını felan yazin daha iyi olmazmı hem tartışma felan olmaz ama ısrarla o cadı felan derseniz bilemem
Niye bu kadar gerildiniz kiiii şimdii....
Bizi bilen biliyor zaten burada bizler birbirimizee takılıp dizi hakkında tepişirizz de gülerizde eğlenirizdee ..
Arada öpücüklerimizide yollarız kızlara
Sıkıntı yok yaniiiii burada
heeeeee
antiHürremciler olarak,
öpücük göndeririz hürremseverlere
ama yine de sevmeyiz hürroş reyizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?