Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

evet evet bencede arada dağlarrrrrr kadar fark var şekerim hürroşşş bi tane

hıııı bi tane ,cadılıkta ama..

şöhretini o da biliyor..
süt nineye dedi ya benim hakkımda neler anlattılar sana ,cadı falan demişlerdir diye..
hatun kendini biliyooooo

şöhretini o da biliyor..
süt nineye dedi ya benim hakkımda neler anlattılar sana ,cadı falan demişlerdir diye..
hatun kendini biliyooooo

Biraz şişko olsa benziycek resimdekipardon balık etli

anasına bak kızını al demişler mıstık nei öyle derede kızın başında ayrılmadı süt annye helal fatma gülşahı falakaya yatırdı nigar bi doğuraydı hatçenin çocuklar yok ortada

Şekerimmmm aradaki farkkkk hürroşun cadılığııııı olmasınnnnnn

şöhretini o da biliyor..
hatun kendini biliyooooo

nasıl tarif etti kendini dimiiiiiiiii reyizdeeee kendide biliyorrrr ne olduğunuuuuu

daraldımı hemen yutkunuyorrrr nımıssızzzz ağzı gözü ayrı oynuyorrr

hürremi sevmiyo olabilirsiniz ama cadı demenizede gerek yok.hem dizide cidden çok kibirli biri olarak gösterilmiş kabul ediyorum ama tam olarak doğru olmayan bir dizideki birine hakeret etmek...tamam tarihtede yaptığı kötülükler diyim vardı.ama niye kendi evlatlarını korumak için yaptı sayılır (tam bilemicem bence)..hem biz mahidevrana cadı felan diyomuyuz.biliyoruzki kimse bu dizide ''melek'' olarak gösterilmedi şimdi bence hareket edmeyi bırakında dizi hakkındaki yorumlarını felan yazin daha iyi olmazmı hem tartışma felan olmaz ama ısrarla o cadı felan derseniz bilemem

arkadaşım;sen niye sıkıntı yaptın kendine..
bizi burada bilen biliyor,
sıkıntı yok yanii,kasma, rahat ol..

şöhretini o da biliyor..
hatun kendini biliyooooo

gacım gacım dadlu gacımm
bare güzel bir cadı ekleyeydin beya

hürroşum,melekim seni seviyoruz bunu bil

şöhretini o da biliyor..
hatun kendini biliyooooo

:)))

"Hakkımda kim neler söyleniyor lafına ," ben dedikodulara itibar etmem" cevabı güzeldi...

Bu cadı resmi de pek güzel olmuş , emeğine sağlık Cadı falan ama yinede tek geçerim

bu sezon çok yavan geliyor bana bunun nedenini de ben aşk olmamasına bağlıyorum geçen sezonlarda süleyman-hürrem pargalı-hatice hatta malkoçoğlu-aybige aşk izliyorduk.bu sezon entrika nefretle bakan gözler arkadan iş çevirmeler tadı hiç yok

Niye bu kadar gerildiniz kiiii şimdii....

Bizi bilen biliyor zaten burada bizler birbirimizee takılıp dizi hakkında tepişirizz de gülerizde eğlenirizdee ..

Arada öpücüklerimizide yollarız kızlara

Sıkıntı yok yaniiiii burada

heeeeee

antiHürremciler olarak,
öpücük göndeririz hürremseverlere

ama yine de sevmeyiz hürroş reyizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…