budurraks dediğin böyle olur anacım kadın dediğinnnn
aynen öyle kuşumBence biz uzak duralım kuşum canımızı sokakta bulmadıkbırak bekarlara
zebuşa dimi ablatasdiği verdikkkkkkk artık uygundurrrrr
nedir bu midenden çektiğn kuzum ya Rabbim şifa versinüzüm kurusununda kemikleri gıcırdayacak. kulaklarınızı tıkayın kızlarr
geçen hafta pc bozuuktu, ondan öncesi kardeşim burdaydı hep onlaydım. arada girince burdayım bi de ekşında
gastritim azdı bebeğim ya çıldırcam. sen de ne var ne yok
Benim anlamadığım eğer firuze süleymanla oluyorsaa neden mihrimah ın hızmetıne veriliyor.Süleymanla birlikte olan cariyeler gözdeler koğuşuna gitmiyormuydu???İzleyip görelim...
kızlarrrrrrrrr yaaaaaa offffffff ben firuzeyi yolarım arkadaşşşşş ! tabiii yüzüne bakılcak gibi diil kapadı yüzünü açtı memeleriiii pis kazulett hürrem çakması seniiiiiiiii
[video=youtube;Vmuvu9DASXk]http://www.youtube.com/watch?v=Vmuvu9DASXk[/video]
bir de şuna bakın raks böyle olur
aynen öyle kuşumbenim ilgim yok tamamen zebuş kardeşime düşündüm iyi niyetle yani
zebuşa dimi abla
nedir bu midenden çektiğn kuzum ya Rabbim şifa versin
bende aynı uğraş dur ev,çocuklar, çocuklardan beter koca
kızlar dikkatinizi çekerim hürremim bebeğime tenine uygun kıyafet giydirilmemiş çok gösterişli değil
ama cansu dere maşşallahh allanmışş pullanmıışşşşş
hürrem gözde olunca beyazlar içinde nasıldı?????artı sarı kıyafetle hiçç unutmam o kıyafeti bulamadım resminii yoksa koyacaktım
hürremiğmyolasım geldi şimdiii safişcimmmmmmkıskandı anacım kıskandııııııı füruzeyiiiiiiiii
aynen öyle kuşumbenim ilgim yok tamamen zebuş kardeşime düşündüm iyi niyetle yani
zebuşa dimi abla
zebuşa dimi abla
hurremın dansı harbıden cok sacmaymıscok guldumm
fürüze olması onemlı dııl bacım dişi sinek olsa kıskanır ben şuan hurrem sanıyorum kendımıyolucam onu ümüüüüğünü sıkıcam parçalıcamm o makasla fürüzeyiiiiiiiiiiiii
hahahahaha hürroşu duydunuz mu mahidevrana hatice sultanın kalfası dedı
hürrem icabına bak kanki
tabi banaeski dostlar topiğğinde benden başka bekar mı var gözdoşta var ama önce ben gördüm
amin canım sağolasınAllah sana da kolaylık versin
ekledıgınz vıdeonun 24. sanıyede eve dusen yıldırım dakı kız varmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?