artk çekilsin ipi vallahi yüreğim kaldırmıyooooo offf süleymannn herzamnki tribal balık gibi bakışların baydın beni yaaa güneş doğmıcak dıyo karın huuu huuuu
rüstem paşa kurtarcak kızlar nıgari kesin
ayyyy nigarın kellesi gitmesin yaa
artk çekilsin ipi vallahi yüreğim kaldırmıyooooo offf süleymannn herzamnki tribal balık gibi bakışların baydın beni yaaa güneş doğmıcak dıyo karın huuu huuuu
rüstem paşa kurtarcak kızlar nıgari kesin
bilmim abla sence
ona silip külotta yakışır:diyom ya her tür gideri var
rüstem paşa reyizin adamıydı de mi,:44:
valla zebuş için, ben ferihadaki kaptan sanmiştm ondan konuştm kuşumTabi her şey zebuş için
ağzına sağlık şekerimfürüze olması onemlı dııl bacım dişi sinek olsa kıskanır ben şuan hurrem sanıyorum kendımıyolucam onu ümüüüüğünü sıkıcam parçalıcamm o makasla fürüzeyiiiiiiiiiiiii
hahahahaha hürroşu duydunuz mu mahidevrana hatice sultanın kalfası dedı
hürrem icabına bak kanki
şuna bakın heleeeeeeeeeeeee fürüzeye bakın bana napabılır dıyo hahhaha eceline susamışşşşşşş
hepsinin dilinde de bi kadın gelicek bılmemleee kendıleri bişey yapamadılar tabı başkalarına umut bağlıyolar zavallılar
senindir artık, yakışır arkidişimetabi banaeski dostlar topiğğinde benden başka bekar mı var gözdoşta var ama önce ben gördüm
amin canım sağolasınAllah sana da kolaylık versin
Heykele gel hatuna gel fıstık
sen yap bu isi abla, sevaptırYes canımmmmmm zeboşa alcam onuu
demi yaniiii bide atmış kendini yerlereeee çok komikkk yaaaa
hahahahahaaaaa rüyanda yol sen safişcimmmmmm dokunmaaa üzüm buğusunaaa
Kapışırsınız gözdoşla artık kim güçlüyse ona kalır
valla zebuş için, ben ferihadaki kaptan sanmiştm ondan konuştm kuşumTabi her şey zebuş için
ağzına sağlık şekerimfürüze olması onemlı dııl bacım dişi sinek olsa kıskanır ben şuan hurrem sanıyorum kendımıyolucam onu ümüüüüğünü sıkıcam parçalıcamm o makasla fürüzeyiiiiiiiiiiiii
hahahahaha hürroşu duydunuz mu mahidevrana hatice sultanın kalfası dedı
hürrem icabına bak kanki
şuna bakın heleeeeeeeeeeeee fürüzeye bakın bana napabılır dıyo hahhaha eceline susamışşşşşşş
hepsinin dilinde de bi kadın gelicek bılmemleee kendıleri bişey yapamadılar tabı başkalarına umut bağlıyolar zavallılar
senindir artık, yakışır arkidişimetabi banaeski dostlar topiğğinde benden başka bekar mı var gözdoşta var ama önce ben gördüm
amin canım sağolasınAllah sana da kolaylık versin
Heykele gel hatuna gel fıstık
sen yap bu isi abla, sevaptırYes canımmmmmm zeboşa alcam onuu
demi yaniiii bide atmış kendini yerlereeee çok komikkk yaaaa
hahahahahaaaaa rüyanda yol sen safişcimmmmmm dokunmaaa üzüm buğusunaaa
Kapışırsınız gözdoşla artık kim güçlüyse ona kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?