Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Nigar Kalfa: Kız çok sevindim ben yaşadığına ! Ay sarılasım geldi böyle. Çok büyük bir sürpriz oldu valla. :16: Hatice seni gördü ama inşallah Hürrem seni ondan koruyabilir. :18::18::18: Bebeğin için çok üzüldüm, başın sağolsun kuzum. :5: Şimdilik hoşgeldin diyorum.

İbrahim Paşa: Paşa hazretleri, geçen hafta görüşemedik, size başsağlığı dileyecektim ama gerek kalmadı. Nigar yaşıyor. Yalnız bebek için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, sevgili karınız bebek katili oldu. Bu arada, tahmin ettiğiniz gibi, İskender Çelebi bir işler çeviriyor. Mendebur. Hiç sevmiyorum yahu. Asabiyetin ne kadar yakıştığını söylemiştim değil mi?

Hürroş: Hatice'nin Nigar'ı görmesi süper oldu Hürroş. Ohh iyi oldu. :32: Yalnız sakla onu, bu sefer elinden kimse alamaz Allah korusun. :18:

Mahidevran Sultan: Mahi, şehzadenin odasına nasıl bir dalış yapmak o öyle? O da şaşırdı, 'Beni bunun için mi uyandırdın?' der gibiydi. Aman şimdi seninle uğraşamayacağım, Nigarcığım haremin gündemine bomba gibi düştü. Sen git hamamda meyve ye. Tek marifetin. Hadi bay.

Firuze: Firuze, sevdim ben seni yahu. Valla bak. Böyle duygusal olman, iki halvete gittim diye havalara girmemen, ne bileyim pek bir sempatiksin vesselam. :12: Daha görüşeceğiz canımcım.

Ayas Paşa: :42: :16:

İskender Çelebi: Efendi hazretleri misin nesin, bana bak, paşa seni kabak gibi oyacak. Kaba bir tabir oldu ama ne yapalım, sen bundan anlıyorsun. Ne sinir adamsın yahu. Öff.

Afife Hatun: Seni çakma Daye Hatun seniiii. Noldu, uyuyakalmışsın? Tatlıyı yiyince bir yerinde pireler uçuşmaya başlamış zaar. :1:
nerelerdesin sen geçen hafta yoktunn???:20::4:
nigara benimde sarılasım geldi,hatta hürrem sarılsın diye bekledim,hep düşünürüm hürreme adap öğreten,yol yordam öğreten odur bir yeri vardır diye ...
ibrahim paşa ile ilgili zaten bir ikimiz hemfikiriz :7:

kızlar bu arada geçen sene eşime seferberlik mektubu geldi bir savaş olursa ŞANLI URFA'da nişancı olarak görev alacağına dair...Hayırlısı herşeyin...Türkiyeden başka bir ülkenin emir ve yasaklarına boyun eğdirmesin Allah bizi..

Yay gibi gerildi sinirlerim :6: bu gece..
Görüşmek üzere kızlar :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Nigarın bebeği cidden öldü mü acaba yaa..Hatice sultan doğum sırasında ne gerekiyorsa yapın,kurtarın bebeği dedi,bir de kulağına bişeyler fısıldamıştı ebenin....

reklam arasında yoklama alıyorummmm

nerde bakiim herkesler :20:

ankkkk
zebuuuşşş
safimuuuu
dadlu gacıııııı
adiyeffffff
ladyperiiiiii
....
....
.......

meg ablam :16: zebuşumm ve dıger arkadaşlarımm :7:
bu akşam kuzenceğizimin kına gecesi vardı tepin tepin tepindikten sonra anca geldık ayaklarım pert :52: şuan okudum hepsını tek tek yazdıklarınızı anladığım kadarıyla zaten ızlemıcem dıyodum dayanamazdım ızlerdım ama pek bişey kaybetmedım sanırım fürüzenin yukselmesini izlicektim :47: :36: pöffffffff :50:

nerelerdesin sen geçen hafta yoktunn???:20::4:
nigara benimde sarılasım geldi,hatta hürrem sarılsın diye bekledim,hep düşünürüm hürreme adap öğreten,yol yordam öğreten odur bir yeri vardır diye ...
ibrahim paşa ile ilgili zaten bir ikimiz hemfikiriz :7:

Geçen haftaki bölüm çok sıkıcıydı onun için yazmak istemedim. Evet Nigar daha farklı, Hürrem'deki potansiyeli fark edip onun yolunu açtı bir yerde. :12:

Nigarın dönmesi iyi oldu vesselam ama hürrem nasıl korur orası muamma.
Süleyman seferden gelince postalar ama nigarı çünkü süleyman görürse kelleyi alır tez vakitte :ssz:
Süleyman parlak parlak bakıyo firuzeye aşk dolu ama hürreme soğuk nevale.
Her sefere gitmeden önce hürremle halvet ederlerdi bu seferde bi veda etti o.
Firuzeyi görmeye gitti ya öptü sonkez uyuz oldum boğasım kellesini alasım geldi firuzenin.
Nadya sizlere ömür neymiş nadya gider bi başka hatun gelirmiş.Hürrem haremin kökünü kurutur alimallah.
Ama bu bölümdede süleyman hürrem aşkından iz dahi göremedim.

Bergüzar Korel, eşi Halit Ergenç'in Cansu Dere'yle öpüşme sahneleri yüzünden kıskançlık krizine girdiği iddiasına yanıt verdi:

Cansu Dere'yle Halit Ergenç'in 'Muhteşem Yüzyıl'daki öpüşme sahneleri büyük ses getirdi. Sosyal medyada çok konuşulan o sahnelerin, Ergenç'le eşi Bergüzar Korel arasında da kriz yarattığı öne sürüldü. İddiaya göre Korel, rol gereği eşiyle yakınlaşan Dere'yi o kadar kıskandı ki, sıkıntıdan yüzünde sivilceler çıktı.

Bergüzar Korel ise kıskançlık iddiasının komik olduğunu söyledi. Önceki gün annesi Hülya Darcan'la Nişantaşı'nda görüntülenen Korel, konuyla ilgili sorulara şöyle yanıt verdi: "Cansu benim çok eski arkadaşım ve bizim için aileden biri gibi. Böyle bir şeyi düşünmem bile imkânsız. Bu tarz haberlere sadece gülüyorum!"

mynet magazin

Selamınnn hello kızlarrr :3::3: akşam yoktummm özlediniz beni dimiiiii reyizcilerrr :16::16:

Antireyizcilerrrrr :13::13: :16::16:

ya bu firuzeyi dizi bi ii göstermeye çalışıyorlar sinir oluyurum,tarihte adı yok dizi izleyicisine ii mi gösterip hürremin pabucunu dama mı attırmaya çalışıyorlar ne...valla öle bişi olsun töbe izlemem diziyi,çıksın artık diziden fazla uzattılar kuru kemçiği

Sülüman'ı, diziyi protesto ediyorum ya çokta iyi yapıyorum, her hafta burada sizin yazdıklarınızı takip ediyorum ve anlıyorum ki dizi artık saçmalıyor ve saçmalamaya devam ediyor, senarist, yapımcı vs. burayı bir okusalar bari, okusalarda ne yaptıklarını görseler:ssz:

Sülüman'ı, diziyi protesto ediyorum ya çokta iyi yapıyorum, her hafta burada sizin yazdıklarınızı takip ediyorum ve anlıyorum ki dizi artık saçmalıyor ve saçmalamaya devam ediyor, senarist, yapımcı vs. burayı bir okusalar bari, okusalarda ne yaptıklarını görseler:ssz:

çok haklsın mune'cim
her hafta bu hafta düzelir umudu ile izlemekten kendimi alamıyorum

Dizi dizilikten çıktı artık ne ararsanız mevcut :ssz: ama yinede seyrediyoruz işte

çok haklsın mune'cim
her hafta bu hafta düzelir umudu ile izlemekten kendimi alamıyorum

Valla kk'deki dizisever kadınlarımız aslında en doğru yerlere parmak basan kemikleşmiş bir seyirci kitlesi, burayı okuması lazım dizi yapımcılarının. Madem dizi seyircilerinin büyük bir bölümü kadın, kadınlara hitap eden dizi yapıyorlarsa topiklerimizi okusunlar, senaryolarını düzeltsinler:kkk:

''Madem popüler biri ile çalışmak istemiyorsunuz, o zaman Cansu Dere’nin dizinizde ne işi var?" şeklindeki sorusu üzerine de Savcı, "Ah ne işi var bir de bana sorsanız" diyerek güldü ve ardından da "Bu soru ile çok karşılaşıyorum. Merak etmeyin muhteşem geldi ama Hürrem sultan sayesinde İzmir Marşı ile gidecek" esprisini yaptı.''

Derhalll:117::117::117::117::117::117::117::117:
Ama Firuze tipsizi gitse de Hürrem'in kalbi kırıldı.. Nefret ediyorum Sülodan :47:
Dolayısıylaaaa;

GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ;
1- Harem, ivedilikle kapatılacak..Sarayda dişi namına bişey kalmayacak.. Hürrem'den başka..:12:
2-Sülo, Hürrem'in eteğini öpecek ve yalvaracak 'noloorr' diyerekten..:1:
3-Hürrem,Şeker ağaya şap koydurtacak Sülonun yemeklerine ve bu sorun da böylelikle çözülecek..:27:
Yada bizim Sülo da Sümbül'leştirilebilir.. :28:

Ee hürremin kestiği parmak acımazzzz:21:

Bakınız, bir üyemiz senaryonun nasıl olması gerektiği konusunda birşeyler karalamış mesela :89:
:9::9::9:

umursamıyorki adamlar herkes isyanda böyle olduğunuda çok iyi biliyorlar ama hala istedikleri gibi herşey ...hangi akılla böyle bir senaryoda ilerliyolar...saçma saçma olaylar atı öldürdü diye bir cariyenin başı giderken sultanı yakmak isteyenler sarayda ,Hürrem padişahın eşi iken maşallah cariyelerin sesi ondan çok haremde hiçbir söze sahip değil ,padişah dün Hürreme aşkla bakarken bugün başka birine hep bi tutarsızlık hadi senaristin yaptığından haberi yok diğerleri napıyo hepsi bi diziyi katlettiler üstelik tarihimizi anlatan bir hikayeyi ....

akşamki bölümde nigarın kurtulmasına sevindim..:46:
hatçe fena bozuldu ama..:53:
sümbül ağa, bi kazan baklava şerbetine 3 damla uyku ilacı damlattı ,bütün sarayı uyudu:35:olmadı ama neyse..:19:
olanda nadyaya oldu..:5:
fakat hürrem de bizim gibi üzüm buğusunu sevdi:48:,minnettar kaldı..
cihangirin ağrılarına yaptığı tedavi sonucunda,firuzeye teşekkür ederken helak oldu...
ipraaam da ,sultan multan şeysine girmeyeydi iyiydi..:51:

sülünün sefere çıkarken üzüm buğusu firuşa kondurduğu :38:firenç kissler:38: fenaayyydıııı..:46::16:
hürreme de hiç yüz vermedi:19::46:,hürrem ;bana oralardan kart at filan dedi ama, hikaye...:52:atmazz:1:

firuş bi de ona okunmuş üflenmiş bişey verdi, koruma şeysi ,aşkımız vs. falan dedi yaaa..sülü geberdi valla hatuna..:52:

kanuninin mevlanayı ziyaret sahnesini çok beğendim:34:

hee unutmayayım.:23:. ippraaam tebrizi aldıktan sonra, daha bi karüzmatik olmadı mı sanki:16::52:
iskender çelebiyide astıracak az kaldı:47:

sülü sefer dönüşü, daaa bi hasretle firuşu :38:halvete:48: çağıracaktır:64::64::64:

Back
X